Myślałam, że to raczej minus, bo cokolwiek pomyślisz zanim zaczniesz o tym mówić ja już wszystko wiem. Hehe dobrze pomyśle. Ja.. nie potrafię latać więc nie ma czym się załamywać Satinenic;) No tak pierwsza zaproponowałam pójście spać i nie które dziewczyny już słodko śpią a ja jeszcze tutaj, ale mimo iż temat intrygujący pora spać. buziaki i dobranoc.
nie odważna? taka cicha woda.. diabełek wychodzi z Ciebie tylko na forum ;P baska ostatnio mowa tu tylko o zboczeniach, w których też bierzesz udział, więc chyba nie muszę Ci streszczać :D
doklanie rozzi !! Bo ja to aniolek jestem :) A o basce to tu duzo czytalam :P i wcale taka swieta nie jest ^^
Ja tez jestem niesmiala! Czesto sie zarumieniam:P E tam,rozz_i to Ty chyba jeszcze zboczen nie czytalas/widzialas:P
JA NIE MAM na mysli zzanych zboczen :P Ja to pozana dziewczyna jestm :P (jak spie) niech na to pytanie rozz odpowie :) hihi
Bo u mnie jest tak, że w oczach diabeł w środku anioł. u Ciebie na odwrót ;> na jakie pytanie mam odpowiedzieć, bo się zgubiłam.
dobra piekne ja lece spac bo jutro "ukochany" :/ poniedzialej :* Buziaki. Tylko pamietaj baska !! nie podrywaj mi rozzi !!!!
Tak? to jestem zakręcona, bo nie wiem kiedy odpowiedziałam :) Ty też jesteś nieśmiała ;> ojej.. w takim razie na mnie spadnie ciężar rozkręcenia towarzystwa ;P widziałam i czytałam.. :D
Angie a co jest jutro? Klasówke masz?:P Nie bede podrywala nikogo,ja moge sie zaopiekowac:) Mozecie mnie traktowac jak dobra ciocie:D
Oj no dobra,moze nie jestem niesmiala ale musi minac czas zebym sie zaklimatyzowala,wiec potem mozemy razem rozkrecac impreze:D Ostatnio moj kolega powiedzial,ze musze przyjsc na impreze bo jestem takim 'bodźcem' ale byl pijany... haha:)
baska tak jak napisałam wyżej - ja jestem tylko diabełkiem w oczkach ;) Dobrze. To gdy Ty będziesz się aklimatyzować, ja w tym czasie zacznę już działać :) Miłych snów Wam życzę.
wow, aż 4 strony do czytania? się rozgadałbyście. może prosić o jakieś streszczenie?:))
nie no co ty klasowke? hehe jak sie cofne w czasie to moze jakas napisze;] i jak? Zaopiekowalas sie rozzi? z gory dzieki. Rozzi mam nadzieje, ze czulas sie bezpiecznie.
Zaopiekowalam sie,jak widzisz niedlugo po Tobie poszla bezpiecznie spac:) Milego dnia dziewczyny.
a co tutaj dzis tak cichutko? myslalam,ze wroce i bede miala duuuuzo czytania:P
Przerwa na kit kata :D zrobiłyśmy ją dla Ciebie byś nie musiała się męczyć z czytaniem :)
haha,serio? Oh rozz_i jakie Wy jestescie wspanialomyslne:P Dziewojkom chyba sie nie chce pisac,to poogladam se gotowe na wszystko:)
serio, serio. ja wpadłam na ten pomysł ! :) tylko na mojej przerwie nie posiadałam kit kata.
ha ha ja to juz wchodze tu z obawa,ze nie przeczytam wszystkiego a tu tak samo jak baska pisalas... cisza;] och dobrze z ta przerwa rozzi zrobila :) jaka ona wspanialomyslna :*
Ja nie powinnam, one są nie zdrowe.. ale liczę na kartonik ! :D a Ty angie jesteś na 'is' ;> staram się Wam wszystkim dogodzić, a teraz robię przerwę na kąpiel. Do usłyszenia :)
Nie sa zdrowe? Daj spokoj:) Wszystko co niezdrowe jest fajne:D Dogidzic? hmmmm
I tu się nie zgadzam, ząbki się psują - a to nie jest fajne. OWOCKI są zdrowe ! i Ty powinnaś o tym wiedzieć wcinając banany i kiwi, a mnie chcesz opychać kit katami ;P Niegrzeczna.
oj tam,ja mam i tak slabe zeby,nawet jakbym non stop jadla paste z wysoka zawartoscia fluoru i owocki to by mi to nic nie pomoglo:P
Jesz pastę? hmm... mi owocki pomagają, więc gdybyś mogła na me urodziny zamiast kit katów... byłabym wdzięczna:)
jeszcze mnie nie ma na "is" tzn musze dodac jakies zdjecia bedzie git ;] bo niedawno zalozylam konto ;]
oj dziewczynki przyszlam do Was bo widze ze tu nuda wieje...buuuu
ku...a ja zjadlam dzisiaj kiwi ale mi usta scierply fuuu nigdy wiecej;/
Acha_m!!! Jak Cie dorwe to zobaczysz:P Nie rozz_i nie jesm pasty,jeszcze... Witaj sherry!
sherry - i kto Ci uwierzy że to od kiwi Ci tak ścierpły (czy ścierpiały bo nie wiem jak się pisze), phhyyyy....;D
Ja rozerwałam się na dwie połowy - jedna jest tutaj, druga pod zdjęciem :) choć nie chcę nadużywać cierpliwości baski_89.
hehe, zdjęcie fajne. W sumie wyszło że owoce i trampki są głównym tematem z fotosa ;)
Najpierw Cie dorwe a potem Cie zlapie... acha_m haha:D:P Rozz_i jam cierpliwa dziewczyna:) Ej,przez Was nie mam czasu ogarnac mojego pokoju a musze bo zbieram sie do tego juz dluuugo. Papusiak lubisz ta fotke? Jaka Ty kochana:* i powiedz im,ze nie wygladam tam jak lesba!
oooo........aleś mi przygadała, WOW ;)) co tam pokój, są ważniejsze rzeczy do roboty;P
hahah, juz sie baska musisz pogodzic z tym faktem - nie masz wyjscia. Nawet fajne trampki Cie nie uratują, buahaha
kto Ci przygadal acha_m?:P Nie pogodze sie bo to nie jest zaden fakt tylko jakas wasza wizja. Na tym zdjeciu wygladam hetero i zdania nie zmienie:P Sherry i Ty brutusie przeciwko mnie?:P zapamietam Ci to,o.
co zapamietam draznie sie z Toba...<hahaha> przeciez chcialas:P i tak Cie kocham...:P