Myślałam, że to raczej minus, bo cokolwiek pomyślisz zanim zaczniesz o tym mówić ja już wszystko wiem. Hehe dobrze pomyśle. Ja.. nie potrafię latać więc nie ma czym się załamywać Satinenic;) No tak pierwsza zaproponowałam pójście spać i nie które dziewczyny już słodko śpią a ja jeszcze tutaj, ale mimo iż temat intrygujący pora spać. buziaki i dobranoc.
z czym Ci sie kojarzy? mi z l wordem i scena miedzy alice i dana jak sie kochaja:) urocze.
Maczugi są the best, a szczególnie ketchupowe :D Angie_89 nie znasz mej duszy i nie trafiłaś, już bliżej była Baska_89. Bita śmietana kojarzy mi się z wykorzystywaniem jej do eksperymentów łóżkowych ;P
Znasz maczugi? Ale super,myslalam,ze jestem tu jedyna:) Bita smietana...taaaaa kiedys mialam okazje,papusiak pamietasz? hahaha
Jasne, że znam! To był największy hit w szkole i wszyscy jedli maczugi :)
Baska_89 może się nam pochwalisz ;>
pamiętam, niestety chyba się rozpędziłyśmy i o śmietanie się zapomniało. po prostu film nas wciągnął;)
Ja nie musze,juz chyba Papusiak sie pochwalil:) ale film byl bardzo fajny i taki zabawny.
musiała jakiś film napisać co by nie było, a ja już w resztę nie wnikam, heh Jak się od śmietany zaczęło to ŁOOOO......... :PP
nie nie,to byl ten film:) jedna z lepszych branzowek moim zdaniem,klimat mi bardzo odpowiadal:)
dziewuchy zajęte swoimi sprawami i zaniedbują forum. Satine dawno tu nie widziałam, chyba trzeba rzucić jakiś komentarz o katy perry to się zjawi:)
ciekawe co robia?? satine pewnie sie do sesji ostro uczy:D wiec mozna jej wybaczyc ale reszta...:/
Ja tu czesto zagladam i nic, dziewojki chyba w sen zimowy zapadly:) Jak minal paniom weekend?
ja tez studiuje i ucze sie czasem...:) a jak dzisjaj bylam u niej uczyla sie:D baze tworzyla...
Studiowanie jest fajne jakby nauki nie było, heheh A jak je Baska studiujesz?? masz jakis sposób? ;P
hehe nie,po prostu ogladam ale jakos 3ci sezon mnie tak nie rajcuje jak 1szy i 2gi no ale niestety,wszystko co dobre sie kiedys konczy...
domyslam sie ze ogladasz, hehe, ja utknęłam na poczatku 5 i jakos dalej nie moge ruszyc. Myslałam ze to tylko ja mam taka zapasc ale widzę ze nie jestem osamotniona ;)
No nie jestes:) ale jesli bedziesz sie czula osamotniona to wiesz...:D:P 1szyi 2gi sezon nie pamietam kiedy wciagnelam a ten sie tak dluzy juz no ale moze sie cos ruszy.
Mmmmm.......;) dzięki, dzięki - wiedziałam, że moge na Ciebie liczyć. Nie omieszkam skorzystac ;P
http://www.youtube.com/watch?v=p-EMjTXvHPU&feature=fvst czy jest cos piekniejszego od tej kobiety? Wybaczcie ale nie moglam sie powstrzymac:D
Zawsze przyciągały mnie jej oczy, choć po obejrzeniu teledysku stwierdzam, że usta też ma niczego sobie.... ;PP
wszystko przyciaga...usta,oczy a plecy i tylek to juz w ogole,choc jest troszke za szczupla to nie zastanawialabym sie ani minuty i zgrzeszylabym z Nia:D
no tak, plecy... o tym zapomniałam ;) bo tyłek juz nie, heh Ale trzeba do niej napisać by leciutko masy nabrała bo się poobijać można - buahaha;D
czemu tylek nie? fajniutki ma:) no przydaloby sie tej pani kilka kilogramow wrzucic na ruszt:)
nic nie poradze, ze tyłek na mnie nie działa, z reszta rzadko na niego zwracam uwagę, heheh
zapamiętaj, hehe Lubisz tyłeczki?? To ja od jutra idę trenować by mieć taki ładny, zgrabny i dobrze uformowany - buahahaha ;PP
hahahahaha ok:D to ja juz dam spokoj mojemu tylkowi skoro Cie nie interesuje a zabiore sie za inne partie ciala:D:P haha
Bska ja nie chce nic mowić, ale z forum to się robi strona na nasze pogaduszki, hehe ;)) Nie żebym miała nic przeciwko...skądże znowu ;P
Baska_89 podoba Ci się tyłeczek Pani z teledysku a zgrabna figura już nie ;> No cóż zgrabne tyłeczki zazwyczaj są chudziutkie i mają ładne wcięcie w tali. A co do obijania Acha_m, wystarczy odrobina umiejętności i nic Ci się nie stanie :)
Acha_m ktos do nas przemowil!!!!!:) Rozz_i podoba mi sie i zgrabny tyleczek i zgrabna figura,cala ta Pani mi sie podoba:)
WOW - własnym oczom nie wierze ;)) a myślałam, że ja z Baską to już takie forumowe pustelniczki jesteśmy, heheh Pani fajna i ładniutka ale żądamy dodatkowych kilogramów!!!, heheh Rozz - dzięki za poradę, choć szkoda, że wątpisz w me umiejętności ;PP
ale sie usmialam z tych forumowych pustelniczek haha. Ja to nie tylko forumowa pustelniczka...ehh. Ja bym Pani Natalie nawet bez tych dodatkowych kilogramow z lozka nie wyrzucila,ajjj:)
Pustelnictwo w modzie teraz wiec luz ;)) A co do Natalie to powiem tak: darowanemu koniowi nie zaglądałabym w zęby, a już na pewno nie takiej klaczy ;DD
co do tej pani zgadzam sie z acha...:D zdecydowanie za chuda;/ aczkolwiek mozna sie zakochac w jej oczach...ja przynajmniej mogla bym:D jakie pustelniczki ja od czasu do czasu zagladam ostatnio zadko ale jednak, postaram sie czesciej co by wam smutno nie bylo:*
klaczy haha,acha_m rozbijasz mnie po prostu:) no ja bym Jej pozagladala i to nie tylko w zeby:D
No za chuda babka ale by sie Ją troche podtuczylo i w sam raz by byla:)
Już myślałam, że masz własne wymagania co do 1cm, 1kg i trzymasz się swego wyznaczonego rozmiaru ;D Żadne pustelniczki.. Ja zerkam codziennie co tutaj się dzieje :) Acha_m skoro o tym wspomniałaś, pomyślałam, że miewasz z tym problemy, a to nic strasznego, mówię Ci to ja, ta której brakuje kilka kg by Was zainteresowała hehe :DD żarcik sytuacyjny.
Mowisz do mnie rozz_i?:P Nie,nie mam wymagan, biore co jest pod reka i niewazne jaki rozmiar haha,zartuje:) Lubie takie panie w sam raz,strasznie chuda zle, otyla tez zle ale pare kg w ta czy w ta nie robi mi roznicy,sama mam tendencje do szybkiego 'utycia' a potem zrzucenia tych kg w 2 tygodnie :)