Myślałam, że to raczej minus, bo cokolwiek pomyślisz zanim zaczniesz o tym mówić ja już wszystko wiem. Hehe dobrze pomyśle. Ja.. nie potrafię latać więc nie ma czym się załamywać Satinenic;) No tak pierwsza zaproponowałam pójście spać i nie które dziewczyny już słodko śpią a ja jeszcze tutaj, ale mimo iż temat intrygujący pora spać. buziaki i dobranoc.
sherry czy Ty zawsze musisz wszystkie bajerować?? hello?? ;) Ty zboczeńcu mały!!
baska, rozz_i: KOCHAM WAS!! baska Twoją niebieską czapkę też kocham!! jest boska!! :* rozz_i, Ty wiesz... moja Sharon :)
niech Wam moje piczki nie będzie żal kobiety21, bo to nie była kobieta!! da!!
acha_m gdzie byłaś jak Cię nie było? :( rozz to do Sharon się nie porównuje, bo nie uważa się za tak piękną jak ona :D SatineNic trochę wyrozumiałości. Każdy ma prawo napisać tutaj, bo to otwarte forum i być może chce tak jak ja poznać wiele osób i utrzymywać z nimi kontakt. Wiadomo, że to nie możliwe aby każda przypadła każdej do gustu, ale ostra wymiana zdań była tu zupełnie nie potrzebna. Także emocje niech opadną ;)
mnie tam emocje nie opadły bo mi sie nawet nie podniosły.... No to napisała przeciez i prawnie nikt jej tego nie zabronił. Ale po co ciagnac ten temat dalej. Chyba sa przyjemniejsze sprawy do obczajenia??? ;P
oj tam, oj tam... to był facet przebrany za kobietę!! kapisz?? jak ja mówię, to wiem!! no!! z resztą później Ci wszystko wyjaśnię kochana. uwierz, że nie zrobiłam tego bez powodu...
oj tam, oj tam... to był facet przebrany za kobietę!! kapisz?? jak ja mówię, to wiem!! no!! z resztą później Ci wszystko wyjaśnię kochana. uwierz, że nie zrobiłam tego bez powodu...
sherry czy Ty zawsze musisz wszystkie bajerować?? hello?? ;) Ty zboczeńcu mały!!
baska, rozz_i: KOCHAM WAS!! baska Twoją niebieską czapkę też kocham!! jest boska!! :* rozz_i, Ty wiesz... moja Sharon :)
niech Wam moje piczki nie będzie żal kobiety21, bo to nie była kobieta!! da!!
co za S.L.U.T.!!! dwa razy dodało!! witaj kochana acha_m!! gdzieś Ty była?? czyżbyś tak długo z Sylwestra wracała?? :P
wracałam, wracałam i wrócić cos nie mogłam - tak mnie wciagnęło a co ja robiłam to ciezko słowami wyrazić, normalnie OOOOOOOooooooo........;)
kogo Ty nazywasz zboczencem Moja Droga, bo jak przejzałam wpisy to Ty tu chyba najbardziej widoczna jestes ;P
A co wy takie ciekawe jestescie dziewuszki?? Powiem Wam, ze ani chwili sie nie nudziłam;P
a to nie do Ciebie, to do satina bo mi pisze ze jestem zboczencem co bajeruje...;/
no bo ja sie juz gubie kto z kim - chyba musze jeszcze raz te 4 wczesniejsze strony przeczytac bo to powazne romansidło jest. A kobiety21 nie ma co załowac bo jakas mało sympatyczna mi sie wydała i troszku odstawała. Rozz_i - mów spokojnie co chcesz nikt Cie tu nie stortepuje
Satine podoba Ci się moja czapka? Też ją lubię:D mam jeszcze czarną i siwą. Ogólnie lubię czapki,to chyba mój znak rozpoznawczy od pewnego czasu. Ale żeście się rozpisał tutaj, mesidż goni mesidż. Acha_m nie wiem czemu ale jakoś mnie rozśmieszyło to,że (niby)kobieta odstawała troszku:)
przyjemne sprawy do obczenia?? spytaj sherry ona Ci wyjasni - jako ten mały zboczeniec;P heheh
Ciekawe Baska jakie miałas skojarzenie z odstawaniem? ;P
Chyba SATANA a nie SATINA :P Acha_m nie mialam zadnych skojarzen! P prostu nie wiedzialam,ze ktos tu moze odstawac od reszty:)
przyjemności się nie obaczaja tylko sprawia się ją sobie lub komuś :) Kobietki z racji tego, że wszystkie nimi jesteśmy powinnyśmy trzymać się razem! a nie gadać o odstawaniu ;P
bardzo mi się podoba. z resztą ja też uwielbiam czapki, tylko nie noszę za często, bo się Wiertara ze mnie śmieje...
acha_m masz rację z tym odstawaniem ;)
Zgadzam sie z rozz_i. Satine ciesze sie,ze Ci sie podoba. Moge dla Ciebie wystapic w samej czapce jak bedziesz chciala:D haha. Wiertara? To nieladnie ze sie smieje.
Wiem:D kurcze no musimy sie kiedys umowic na picie i masowanie. Ja potrzebuje pocieszenia bo jestem zdruzgotana. Musi mnie ktos przytulic do piersi.
jakie to milutkie, soł kiut:D a nic w sumie,tak se pisze. Ruda Grazyna mi rozstrzaskala serce i dusze.
Odlece? Ohoho nie kus:D Juz sie domyslam jaki to masaz...:D To kiedy drugi zjazd?:>
w kazdym razie po zjezdzie nie bedziesz juz miała problemów z sercem i duszą - to masz zagwarantowane ;)
haha byloby milo:) kurcze 'odlece,przelece' jaki ten nasz jezyk ojczysty jest cudowny.
O tak!! Jezyk:D:D:D Nie no,ja to juz nawet nie mam szansy na szanse zeby byc normalna:D
Dziewczyny ciężko mi wyobrazić sobie następne spotkanie, na którym oczywiście chciałabym Was poznać osobiście :)
Czemuż to rozz_i? No ja bym tez chciala poznac osobiscie te drogie niewiasty:)
W sumie baska masz racje ^^ skad ja mam to wiedziec :P Ale teraz przynajmniej wiem jaka mialas "chorobe". Widze, ze nie tylko sherry jest tutaj zboczona:P
Taaaa a skąd wiesz po co jest tutaj większość z nas?:P Może mamy złe zamiary? Zeby gwałcić niewinne niewiasty albo coś...
No wiec pisze, ze masz racje bo nie wiem ktora jakie ma zamiary :P
A teraz mi powiedzcie, ktora moge poderwac bo juz z tego co widze to kazda rezerwujecie :P Nie ladnie tak ;]
Aaaa Agnie o tym mowisz:) To bylo tak dawno temu,ze juz o tym zapomnialam:) Mnie mozna poderwac chociaz ja chyba wole podrywac.
Co do spotkania w realu to wiadomo,ze luzniej sie pisze, 'rozmawia' gdy nie widzi sie poszczegolnych osob. Ja tak na serio to bardzo niesmiala jestem:)
buahahah, a niby kto jeszcze?? ;P my tu sobie tylko takie gadki z dobrego serca urządzamy ;))
Bo na forum pojawiło się już wiele podtekstów odnośnie różnych zboczeń tak, więc ciężko mi sobie wyobrazić to jak będziemy porozumiewać się w realu i czy wszystkie są takie odważne jak na forum :DD nie martwię się, bo nie mam czym, a poznać Was bardzo bym chciała. Nie mogę być czyjaś tak po prostu :) to nie działa w ten sposób. angie ja od zboczeń trzymam się z daleka :D