PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=109302}

Słowo na L

The L Word
2004 - 2009
7,8 9,2 tys. ocen
7,8 10 1 9236
8,0 2 krytyków
Słowo na L
powrót do forum serialu Słowo na L

Ciąg dalszy...

ocenił(a) serial na 10

Myślałam, że to raczej minus, bo cokolwiek pomyślisz zanim zaczniesz o tym mówić ja już wszystko wiem. Hehe dobrze pomyśle. Ja.. nie potrafię latać więc nie ma czym się załamywać Satinenic;) No tak pierwsza zaproponowałam pójście spać i nie które dziewczyny już słodko śpią a ja jeszcze tutaj, ale mimo iż temat intrygujący pora spać. buziaki i dobranoc.

ocenił(a) serial na 10
papusiak

wiem,ze wolalabys slowo 'zgwalcic' haha. A Ty jeszcze na necie? Osz Ty pipo jedna.

baska_89

Dzisiaj nie mogłam znowu zasnąć ;) miałam nadzieję, że oglądnę jakiś dobry film branżowy, a skończyło się na tym że przestudiowałam wszystkie posty w "Najciekawsze nasze filmy "branżowe" założone przez Karen, a później jakimś dziwnym trafem i tu trafiłam ;) nie chce wchodzić oczywiście swoimi brudnymi butami w wasze życie i w wasze tutaj rozmowy :] miło się Was tu czyta (w jeden wieczór przestudiowałam wszystko od deski do deski) ;P więc pozdrawiam i życzę miłych snów :)

ocenił(a) serial na 10
kajoko1990

zapraszamy Ciebie i Twoje buty : )
ja to oblewałam mieszkanie (znowu) wczoraj i na chwilę wpadłam : p

papusiak

poczekaj trochę je powycieram i wchodzę ;P oblewasz znowu mieszkanie :] hmm pozazdrościć bo mi musi na razie wystarczyć gnieżdżenie się w jednym domu z familią ;P nie mówię że jest źle, ale na własnych czterech ścianach byłoby o wiele wygodniej ;P

ocenił(a) serial na 10
kajoko1990

Taaa,zapraszamy,im wiecej tym lepiej,moze troche temat ruszy:) Widac ze te posty sa niezla niektory dla niektorych osob,moze dziewczyny wydamy jakas ksiazke? haha:)

baska_89

więcej nie znaczy zawsze lepiej ;) temat i tak się widzę rozkręca ;P

ocenił(a) serial na 10
kajoko1990

w tym przypadku znaczy bo rusza sie forum,a nowa osoba na pewno bedzie miala cos ciekawego do powiedzenia,prawda? moze sie dopiero rozkreci... bo bylo dlugo cicho.

baska_89

miło mi to słyszeć ;P a raczej czytać ;P czy ciekawego mam coś do powiedzenia nie wiem ;P może wręcz przeciwnie (Was tu zanudzę) ;P mam pytanie, dlaczego wyświetla mi się w profilu Kwidzyn i Elbląg :/ przecież nic nie wpisywałam, a tym bardziej nie jestem nawet z pobliża tych miast :/

ocenił(a) serial na 10
kajoko1990

nie wiem,mi teraz wyswietla sie poprawnie a kiedys wyswietlalo mi Poznan a do Poznania mam daleko.

ocenił(a) serial na 10
kajoko1990

to chyba niezależne od nas co się wyświetla, ale u mnie zawsze Warszawa, więc się zgadza. Pewnie chodzi o IP albo inne głupoty.
już mam dość tego oblewania, ciężka praca.

ocenił(a) serial na 9
mrauu

Ja Ci dam ze starcza choroba - ja sie czuje wysmienicie i nic mi nie dolega. No i stawy tez mam wporzadku i spokojnie moge pisac na klawiaturze ;PP
a poza tym mrauu nikt nie jest ciekawy Twojego zycia seksualnego ;PP

ocenił(a) serial na 10
acha_m

oj zartowalam acha_m, wiem ze jak nas swoj wiek to jestes w doskonalej formie fizycznej i pisanie na klawiaturze dobrze Ci idzie:D:P

rozz_i

to mnie pocieszyłyście bo myślałam, że u mnie tylko coś nie tak ;P też bym coś oblała ;P a do następnej sesji daleko, może w końcu zdam prawko to dopiero będzie okazja ;]

ocenił(a) serial na 9
kajoko1990

A swoja droga witam Cię kajoko1990 w tym naszym babskim forumowym gronie ;))

acha_m

Dziękuję ;) widzę, że na innejstronie niektórzy mnie stąd odwiedzili ;P pozdrawiam i też nie omieszkam zerknąć tam w wasze zdjęcia ;P o ile dostanę pozwolenie ;) hah albo przepustkę ;P

ocenił(a) serial na 10
kajoko1990

to widzę, że posiadanie isa jest konieczne, szkoda, że skasowałam.
do oblewania zawsze znajdzie się okazja, możesz np. oblać dołączenie do grona filmwebowiczek ; )

papusiak

nie ma co szkodować akurat u mnie na profilu nic mądrego nie ma, ani nic ciekawego w zdjęciach ;) skoro znalazł się powód do oblewania to czemu nie skorzystać ;) Wasze zdrowie ;P

ocenił(a) serial na 10
kajoko1990

a dziękujemy : )
oby bez kaca było.

ocenił(a) serial na 10
kajoko1990

Wasze zdrowie tez,ja dzisiaj tez niespodziewanie lekko podrinkowalam ale poprawilam i jest bardzo fajnie:)

baska_89

kaca nie będzie ;) o to akurat nie muszę się nigdy martwić ;P

ocenił(a) serial na 10
kajoko1990

jakieś sposoby? przydałaby mi się taka wiedza.
Basia! ale zaskoczenie :D

ocenił(a) serial na 10
papusiak

czemu zaskoczenie?
a sposoby to duzo seksu po piciu:D kac zawsze slabszy.

papusiak

mocna głowa w moim przypadku ;) hmm a sposób Basi ciekawe czy się sprawdza ;P

ocenił(a) serial na 9
kajoko1990

a zdrówko - ja tez sie przyłączam bo dzis mnie też smaki alkoholowe naszły. A o kaca sie nie martwie - nie miewam takich rzeczy;DD

ocenił(a) serial na 10
acha_m

haha widze,ze dzisiaj wszystkie pijemy, zbiorowe chlanie, fajnie:)
Uwierz,ze moj sposob sie sprawdza? Nie probowalas? Oj... :P

baska_89

Nie mówię, że nie próbowałam ;P takie zbiorowe picie tylko szkoda, że nie wspólnie przy głośnej muzyce i hektolitrach alkoholu ;P

ocenił(a) serial na 9
rozz_i

Dziewczyny szykuje się niezła impreza we Wrocławiu!!
"KPH Wrocław zaprasza na kolejną Imprezę Kobiecą!
Wyjątkowe towarzystwo kilkuset kobiet z całej Polski, gorąca atmosfera na parkiecie i poza nim..." zapowiada się interesująco:)
Sobota, Klub Prowokacja(wzgórze Partyzantów)

BTW Witam, miło mi gościć na waszym "prywatnym forum";)))

gossip85

miło mi poznać nową osobę ;)szkoda tylko, że na drugi koniec Polski zaprasza ;)

ocenił(a) serial na 9
kajoko1990

No właśnie mnie również szkoda...było by łatwiej się bliżej poznać

gossip85

więc zapraszam do urokliwego trójmiasta ;P

ocenił(a) serial na 10
kajoko1990

No ja tez mam strasznie daleko do Wroclawia:/ a na taka impreze wybralabym sie z mila checia:)

ocenił(a) serial na 9
baska_89

czyli mam zabierac swoje zabawki z tej piaskownicy? :(
jestem zdyskwalifikowana tylko dlatego ze znalazlam swoja 2 polowke? (ew. jak kto woli 0.7) ;)

ocenił(a) serial na 9
mrauu

witam wszystkie piekne panie a tym bardziej te nowo przybyle:D o jakie zgranie wczoraj tez kulturalnie pilam...
Baska jak cos zaraz mozemy zakonczyc Twoj celibat, wystarczy slowo...:P

ocenił(a) serial na 10
sherry86

Hahahaha Sherry, wiedzialam,ze cos dowalisz. Dawno Cie tu nie bylo:P ale masz dobre wejscie:)
Jest jakas osoba ktora wczoraj nie pila?:)

ocenił(a) serial na 9
baska_89

Napewno sie znajdzie z tego co wiem SatineNic wczoraj nic nie pila uczyla sie...:D Stesknilam sie juz za Toba...:*

ocenił(a) serial na 10
sherry86

Ooo no to wyjatek,ja w sumie malutko wczoraj pilam wiec to wcale sie nie musi liczyc:D Milo :)

baska_89

witam wAs wszystkie/ich serdecznie, jesli tutaj jest powitalnia to WITAM , a jesli nie to sorki przepraszam, pozdro dla wszystkich p.s. miałam problem z lokalizacją powitalni ;)

ocenił(a) serial na 9
sherry86

Mrauu - nigdzie nie idz - a jak juz cos to zostaw zabawki w tej piaskownicy - nam sie one przydadza ;DD Z reszta gdzie Ci bedzie lepiej jak nie znami, haha Nie masz wyjscia jak widzisz, musisz zostać. Z reszta komu bym tak dokuczała jak nie Tobie ;P

sherry86

nie wiem czy w moim przypadku można mówić, że piłam ;P bo wypicie jednego piwa chyba się nie liczy ;P

ocenił(a) serial na 10
kajoko1990

Ja wypilam 2 dosc mocne drinki i sie do(j)sc fajnie:)
Mrauu nigdzie nie idz tylko badz tu jak najczesciej,toz to zarty byly przecie:)

mrauu

uważam, że Mrauuu nie powinna uciekać, ale zostać naszym guru w sprawach damsko-damskich ;P

ocenił(a) serial na 10
kajoko1990

ja wczoraj nie pilam moje drogie, total abstynencja.
coz, mrauu po prostu padla ofiara zazdrosci, ja np jej zazdroszcze ; )

ocenił(a) serial na 10
papusiak

Ja tez zazdroszcze ale to taka zazdrosc pozytywna,ze im dobrze zycze,sto lat:)

użytkownik usunięty
rozz_i

Kochane, ale powiedzcie mi, bo w tych rozmówkach już się pogubiłam. Szykuje
się jakieś spotkanie? Bo widziałam jakieś rozmowy w tej kwestii.

ocenił(a) serial na 10

nic mi nie wiadomo na ten temat, jedno sie juz odbylo :)

ocenił(a) serial na 10
papusiak

Mi tez niestety nie wiadomo ale jak cos to jestem chetna:)

ocenił(a) serial na 10
baska_89

no dzieweczki! jeszcze jednego posta ktos doda i spier...spadniemy z glownych tematow, ej.

ocenił(a) serial na 10
baska_89

Baśka srażniczka form haha ; d
wszystkiego naj Mrauu, szczęściarze miłości nie trzeba życzyć, bo ją ma.

ocenił(a) serial na 10
papusiak

Dobry wieczór :) troszkę mnie ominęło pod moja nieobecność. Obiecuję wpadać tu częściej :) Nawiązując do wyborów prezydenckich, macie kandydatów, wybieracie się na wybory ? ja szukając swojego kandydata trafiłam na tą stronkę: http://www.ko2.pl/27/napieralski-jest-za-legalizacja-zwiazkow-homoseksualnych/ i trochę mnie ona zachęciła do postawienia krzyżyka przy nazwisku Napieralski. Poza tym nie widzę innego kandydata, który zasługiwałby na mój głos. Pozdrawiam Was, buziaczki.

ocenił(a) serial na 7
rozz_i

Ja też będe głosowała na Napieralskiego. Bądź co bądź ma małe szanse, ale każdy głos się liczy;) Musi być równowaga polityczna, a nie system dwupartyjny i to jeszcze partie prawicowe xd jak prezydentem byłby Kaczyński to wetował by ustawy PO( nawet te dobre) natomiast jeżeli Komorowski, to każdą by podpisywał. Musi być jakiś 3 wariant.