Myślałam, że to raczej minus, bo cokolwiek pomyślisz zanim zaczniesz o tym mówić ja już wszystko wiem. Hehe dobrze pomyśle. Ja.. nie potrafię latać więc nie ma czym się załamywać Satinenic;) No tak pierwsza zaproponowałam pójście spać i nie które dziewczyny już słodko śpią a ja jeszcze tutaj, ale mimo iż temat intrygujący pora spać. buziaki i dobranoc.
wiem,ze wolalabys slowo 'zgwalcic' haha. A Ty jeszcze na necie? Osz Ty pipo jedna.
Dzisiaj nie mogłam znowu zasnąć ;) miałam nadzieję, że oglądnę jakiś dobry film branżowy, a skończyło się na tym że przestudiowałam wszystkie posty w "Najciekawsze nasze filmy "branżowe" założone przez Karen, a później jakimś dziwnym trafem i tu trafiłam ;) nie chce wchodzić oczywiście swoimi brudnymi butami w wasze życie i w wasze tutaj rozmowy :] miło się Was tu czyta (w jeden wieczór przestudiowałam wszystko od deski do deski) ;P więc pozdrawiam i życzę miłych snów :)
zapraszamy Ciebie i Twoje buty : )
ja to oblewałam mieszkanie (znowu) wczoraj i na chwilę wpadłam : p
poczekaj trochę je powycieram i wchodzę ;P oblewasz znowu mieszkanie :] hmm pozazdrościć bo mi musi na razie wystarczyć gnieżdżenie się w jednym domu z familią ;P nie mówię że jest źle, ale na własnych czterech ścianach byłoby o wiele wygodniej ;P
Taaa,zapraszamy,im wiecej tym lepiej,moze troche temat ruszy:) Widac ze te posty sa niezla niektory dla niektorych osob,moze dziewczyny wydamy jakas ksiazke? haha:)
w tym przypadku znaczy bo rusza sie forum,a nowa osoba na pewno bedzie miala cos ciekawego do powiedzenia,prawda? moze sie dopiero rozkreci... bo bylo dlugo cicho.
miło mi to słyszeć ;P a raczej czytać ;P czy ciekawego mam coś do powiedzenia nie wiem ;P może wręcz przeciwnie (Was tu zanudzę) ;P mam pytanie, dlaczego wyświetla mi się w profilu Kwidzyn i Elbląg :/ przecież nic nie wpisywałam, a tym bardziej nie jestem nawet z pobliża tych miast :/
nie wiem,mi teraz wyswietla sie poprawnie a kiedys wyswietlalo mi Poznan a do Poznania mam daleko.
to chyba niezależne od nas co się wyświetla, ale u mnie zawsze Warszawa, więc się zgadza. Pewnie chodzi o IP albo inne głupoty.
już mam dość tego oblewania, ciężka praca.
Ja Ci dam ze starcza choroba - ja sie czuje wysmienicie i nic mi nie dolega. No i stawy tez mam wporzadku i spokojnie moge pisac na klawiaturze ;PP
a poza tym mrauu nikt nie jest ciekawy Twojego zycia seksualnego ;PP
oj zartowalam acha_m, wiem ze jak nas swoj wiek to jestes w doskonalej formie fizycznej i pisanie na klawiaturze dobrze Ci idzie:D:P
to mnie pocieszyłyście bo myślałam, że u mnie tylko coś nie tak ;P też bym coś oblała ;P a do następnej sesji daleko, może w końcu zdam prawko to dopiero będzie okazja ;]
Dziękuję ;) widzę, że na innejstronie niektórzy mnie stąd odwiedzili ;P pozdrawiam i też nie omieszkam zerknąć tam w wasze zdjęcia ;P o ile dostanę pozwolenie ;) hah albo przepustkę ;P
to widzę, że posiadanie isa jest konieczne, szkoda, że skasowałam.
do oblewania zawsze znajdzie się okazja, możesz np. oblać dołączenie do grona filmwebowiczek ; )
nie ma co szkodować akurat u mnie na profilu nic mądrego nie ma, ani nic ciekawego w zdjęciach ;) skoro znalazł się powód do oblewania to czemu nie skorzystać ;) Wasze zdrowie ;P
Wasze zdrowie tez,ja dzisiaj tez niespodziewanie lekko podrinkowalam ale poprawilam i jest bardzo fajnie:)
a zdrówko - ja tez sie przyłączam bo dzis mnie też smaki alkoholowe naszły. A o kaca sie nie martwie - nie miewam takich rzeczy;DD
haha widze,ze dzisiaj wszystkie pijemy, zbiorowe chlanie, fajnie:)
Uwierz,ze moj sposob sie sprawdza? Nie probowalas? Oj... :P
Nie mówię, że nie próbowałam ;P takie zbiorowe picie tylko szkoda, że nie wspólnie przy głośnej muzyce i hektolitrach alkoholu ;P
Dziewczyny szykuje się niezła impreza we Wrocławiu!!
"KPH Wrocław zaprasza na kolejną Imprezę Kobiecą!
Wyjątkowe towarzystwo kilkuset kobiet z całej Polski, gorąca atmosfera na parkiecie i poza nim..." zapowiada się interesująco:)
Sobota, Klub Prowokacja(wzgórze Partyzantów)
BTW Witam, miło mi gościć na waszym "prywatnym forum";)))
No ja tez mam strasznie daleko do Wroclawia:/ a na taka impreze wybralabym sie z mila checia:)
czyli mam zabierac swoje zabawki z tej piaskownicy? :(
jestem zdyskwalifikowana tylko dlatego ze znalazlam swoja 2 polowke? (ew. jak kto woli 0.7) ;)
witam wszystkie piekne panie a tym bardziej te nowo przybyle:D o jakie zgranie wczoraj tez kulturalnie pilam...
Baska jak cos zaraz mozemy zakonczyc Twoj celibat, wystarczy slowo...:P
Hahahaha Sherry, wiedzialam,ze cos dowalisz. Dawno Cie tu nie bylo:P ale masz dobre wejscie:)
Jest jakas osoba ktora wczoraj nie pila?:)
Napewno sie znajdzie z tego co wiem SatineNic wczoraj nic nie pila uczyla sie...:D Stesknilam sie juz za Toba...:*
Ooo no to wyjatek,ja w sumie malutko wczoraj pilam wiec to wcale sie nie musi liczyc:D Milo :)
witam wAs wszystkie/ich serdecznie, jesli tutaj jest powitalnia to WITAM , a jesli nie to sorki przepraszam, pozdro dla wszystkich p.s. miałam problem z lokalizacją powitalni ;)
Mrauu - nigdzie nie idz - a jak juz cos to zostaw zabawki w tej piaskownicy - nam sie one przydadza ;DD Z reszta gdzie Ci bedzie lepiej jak nie znami, haha Nie masz wyjscia jak widzisz, musisz zostać. Z reszta komu bym tak dokuczała jak nie Tobie ;P
nie wiem czy w moim przypadku można mówić, że piłam ;P bo wypicie jednego piwa chyba się nie liczy ;P
Ja wypilam 2 dosc mocne drinki i sie do(j)sc fajnie:)
Mrauu nigdzie nie idz tylko badz tu jak najczesciej,toz to zarty byly przecie:)
ja wczoraj nie pilam moje drogie, total abstynencja.
coz, mrauu po prostu padla ofiara zazdrosci, ja np jej zazdroszcze ; )
Ja tez zazdroszcze ale to taka zazdrosc pozytywna,ze im dobrze zycze,sto lat:)
Kochane, ale powiedzcie mi, bo w tych rozmówkach już się pogubiłam. Szykuje
się jakieś spotkanie? Bo widziałam jakieś rozmowy w tej kwestii.
no dzieweczki! jeszcze jednego posta ktos doda i spier...spadniemy z glownych tematow, ej.
Baśka srażniczka form haha ; d
wszystkiego naj Mrauu, szczęściarze miłości nie trzeba życzyć, bo ją ma.
Dobry wieczór :) troszkę mnie ominęło pod moja nieobecność. Obiecuję wpadać tu częściej :) Nawiązując do wyborów prezydenckich, macie kandydatów, wybieracie się na wybory ? ja szukając swojego kandydata trafiłam na tą stronkę: http://www.ko2.pl/27/napieralski-jest-za-legalizacja-zwiazkow-homoseksualnych/ i trochę mnie ona zachęciła do postawienia krzyżyka przy nazwisku Napieralski. Poza tym nie widzę innego kandydata, który zasługiwałby na mój głos. Pozdrawiam Was, buziaczki.
Ja też będe głosowała na Napieralskiego. Bądź co bądź ma małe szanse, ale każdy głos się liczy;) Musi być równowaga polityczna, a nie system dwupartyjny i to jeszcze partie prawicowe xd jak prezydentem byłby Kaczyński to wetował by ustawy PO( nawet te dobre) natomiast jeżeli Komorowski, to każdą by podpisywał. Musi być jakiś 3 wariant.