Czy po obejrzeniu tego serialu naszła was ochota na spróbowanie z dziewczyną? Przynajmniej całowania?
pffffffffff jaki rok akademicki ;p
raczej to trzeba wysylac cv na oferty pracy i szukac mieszkania w wawie ;D
Wy tu o pracy i mieszkaniu a ja się pytam co ze zjazdem?? Czy ktoś jeszcze żyje by zabrać głos?? Przypominam, że mamy już październik!!! Może coś byśmy w końcu zorganizowały? ;))
no kurde jakbym wiedziala wczesniej to bym na pewno skorzystala, niestety mieszkam juz z 2 'znajomych'
ale jestem w wawie i zapraszam na parapetowe w piatek albo sobote :D
dam znac co i jak, wiec kto chetny zapraszam, bedzie homoparty ;p
ja jestem od niedzieli w wawie, a to szkoda, już myślałam że sobie razem pomieszkamy:D
to kiedy ta parapetówa bo ja chetnie tez bym się pojawiła (nie to zebym się wpraszała, buahaha), nie wspominając o reszcie ;P
acha o jakiej reszcie mowa?:) Bo jeżeli chodzi o "naszą "resztę to jedna reszta odpada więc spokojnie :)
o wow - jaki odzew, nagle wszystkie się odezwały, nawet Baska przemówiła ;)) normalnie nie wierze, heheh A Ty Megi co?? Czemu odpadasz??
Niestety ale jestem na takim etapie w domu że mnie nigdzie nie puszczą;/tymbardziej do Wawy. Toczę wojnę o mieszkanie w Krk ale nie bardzo są zachwyceni. A ja mam trochę ciulate dojazdy do szkoły przez weekendy. Dobra finisz bo to nie narzekalnia..:) Ok pozostało mi życzyć udanego zjazdu!!:D hehe
meg to nie wiesz co sie mowi rodzicom?
mamo, tato jade do kolezanki Ani* na impreze domowa, wroce jutro wieczorem ;)
*dlatego Ania bo to najpopularniejsze imie chyba ;p
a ta teoretyczna Ania to kolezanka z klasy np.
a jesli bedzie impreza to oczywiscie wszystkie Aski tez moga czuc sie zaproszone ;p
Meg Ty tez obowiazkowo!
witam panie widze ze jakas impreza sie szykuje... :) wlasnie nie wiem czy mam sie czuc zaproszona czy nie;/
to kiedy ta impreza?? :P ja na razie choruję, ale dajcie znać co i jak to się zabawimy. :D kisses my les girls
nie na ten tylko na nastepny week zapraszam mile panie do wawy
pojdziemy gdzies do jakiegos klubu :D
ale macie fajosko dziewczyny,gdybym byla w Polsce to tez bym zawitala,no ale moze w grudniu jeszcze jakies spotkanko zorganizujecie to sie przytocze w pociagu po kilkugodzinnej podrozy,mam nadzieje,ze bedzie warto:D:P
oj taaaaaaaaak bardzo fajnie mają;p Bo ja w sobotę zamierzam walczyć 4 h z matematyką ;] na wykładach.
Matematyka? o moj Boze,nie cierpialam tego przedmiotu,dziekuje Bogu,ze juz nigdy nie bede musiala sie go uczyc:)
heh, mnie tam matematyka tak nie przeraża. Nigdy natomiast nie lubiłam się uczyć biologii, łeee ;/ może dlatego, że zawsze z tych przedmiotów podpadałam nauczycielkom, heh
Ja też nigdy nie lubiłam matematyki i nigdy jej lubić nie będę.To, ze ją mam to cholerne przeznaczenie;p ( nie myślałam że na tym kierunku jest jej aż tyle). Nie pozostało nic innego jak się pogodzić z tym ( jakże dla mnie koszmarnym) faktem ;p
dzień dobry wszystkim :)
ehh, własnie skończył mi sie szlaban na kompa, a za tydzień dostane nowy jak mama zobaczy moje oceny choćby z biologii na zebraniu... ;P
co tam u Was, drogie panie??? :)
pozdrawiam.
chyba nowy szlaban ;p
ej kurcze, moze ta impreza np 7-8.11?
powiedzcie mi czy ta data wam pasuje i ile osob by wpadlo :)
ejjj,w ogóle co tam u Was słychać w robocie/studiach/szkole???
pewno nic, tylko imprezy... ;P
wpadać nie będę - jeszcze nie pora ;P a tak na poważnie to baaardzo chętnie bym się wybrała ale niestety mnie ten termin nie bardzo pasuje ;/
A co słychać? Cóż.... u mnie dość sporo i w większości in plus ;)więc nie narzekam. Jedyną rzecz jaką bym zmieniła - to zdecydowanie dłuższa doba bo się nie wyrabiam, hehe
Hej ;] Widze , ze rozmowa nie dotyczy juz serialu, ale właśnie zaczynam oglądać "The L Word" i uwazam , ze jest ciekawy i fajny :P Jest w nim coś innego , fascynującego :) To takie moje zdanie. Pozdrawiam wszystkie fanki serialu! Ania ;]
Hej tez uwazam,ze serial jest niesamowity.. Ma cos w sobie.Po obejzeiu przychodza rozne przemyslenia.. Najfajniejsze,ze niektorym naprawde pomaga.Pozdrawiam ;)
I jeszcze jedno.. Znacie jakies fajne kawalki z tego filmu jesli chodzi o muzyke??:) Osobiscie polecam remix meessage of love
Co do fajnych kawałków, to sukcesywnie dodaję kolejne na playlistę na YT http://www.youtube.com/view_play_list?p=67F281F51DB6055F - póki co większość z 5-ego sezonu (plus fajne kawałki spoza serialu wykonawców pojawiających się w L Wordzie). Ale to moja subiektywna lista, a większość tytułów z wszystkich sezonów można znaleźć na tej stronie: http://thel-music.blogspot.com/ :]
heh no dla mnie 2 najlepsze piosenki jakie pojawiły sie w serialu i pamiętam ich tytuły to:
jackson5- i want you back (impreza u jenny w 6stym sezonie bodajże)
i rachel yamagata- the other side
pozdrawiam :)
jackson 5 i impreza były w 5 sezonie.
ja lubię rachel yamagata-be your love z trailera do 5 sezonu
Mnie się podoba :"kis the sun"-Jen Lasher, "Duffy-distant dreamer.
Jest ich więcej ale niesttey nie pamiętam tytułów m.in jak jenny jest na zakupach z tą swoją "pomocnicą;p"
Az tak dobrze serialu nie pamietam, aby poznac po sezonie.. Ale dzieki na pewno do mojej listy doszlo pare fajnych kawalkow... Dziekuje i pozdrawiam ;)
i jeszcze jedno.. Nie to zebym sie wymadrzala... Ale jak organizujecie spotkanie to jest data kropka i koniec i nie ma wymowek... Bo tak znajac zycie to niegdy sie nie zorganizujecie... Tak pare rad ode mnie. Pozdr;)
No właśnie... :))dzięki za przypomnienie, chociaż na upartego to można cały soundtrack ściągnąć i powybierać to co dobre.;)
Ja lubie Kinnie Starr - Alright, Cory lee - The Naughty Song, Freezepop - Swimming Pool, Jacksons 5 i jeszcze całe mnóstwo. Ten serial to skarbnica niezłych utworów ;)
a ja lubię:
season 2:
Shawn Colvin - Sunny Came Home
Heart - Crazy On You
season 3:
Kayle - Who's Making Who Cry
Cory Lee - The Naughty Song
The Gossip - Standing In The Way Of Control (Le Tigre Remix)
The Peaches - Boys Wanna Be Her
season 4:
Goldfrapp - Ride a White Horse
season 5:
Uh Huh Her - Explode
Jackson Five - I Want You Back
Lita Ford - Kiss Me Deadly
Marvin Gaye - What's Going On
The Cure - Just Like Heaven
season 6:
Elin Lanto - Discotheque
lee ann womack - have you seen that girl