Czy po obejrzeniu tego serialu naszła was ochota na spróbowanie z dziewczyną? Przynajmniej całowania?
i ja! i ja! :) w przedział jak najbardziej się łapię gdyż mam 21 :) gorzej z lokalizacją, bo mieszkam w Lubinie, czyli Dolny Śląsk ;)
Najsmieszniejsze,ze temat tego watku nazywa sie "Do heteroseksualnych dziewczyn..." LOL
to ja tez staje w kolejce... sunshine0 a masz jakas gorna granice wieku ;o) bo ja niestety powoli zapominam jak to jest miec 20 lat ;( mam jeszcze pytanie poza konkursem czy wiecie moze czy ktosik robi napisy do 6x07? pozdrofionka dla wszystkich
Thx, Twoja Alex tez niczego sobie... to sa 2 najpiekniesze kobiety TLW i strasznie ubolewan nad tym ze Kariny juz nie ma ;(((
Ja również, jej powrót w 4 sezonie został zmarnowany, zupełnie nie wiadomo w jakim celu się pojawiła by zniknąć równie bezsensownie :(
Pojawila sie chyba tylko po to zeby podraznic zmysly bo kapeluszu wygladala zabujczo... ale po jakiego grzyba ja tam wsadzili to nie wiem...
Hmmm nie wiem, mną się chyba już dziewczyny przestały interesować :P
Szkoda, że nie możemy wysyłać wiadomości prywatnych do użytkowników portalu, bo z wszystkimi Wami bym chętnie pogadała o dupie maryni na prive :) Moje promyczki... :P:P:P
To jest Louis Royo. Klimat podobny faktycznie. Polecam jego grafiki sa cudowne
sunshine0 Kochanie jak chcesz pogawedzic o dupie marynie to bardzo prosze, nasty.girl@gazeta.pl tylko nie wiem czy rozmowa z pania w podeszlym wieku Cie zainteresuje ;))))
O mój Boże, jeśli masz naprawdę adres nasty.girl, to na pewno znajdziemy tematy do pogadania :P:P:P Haha, dzięki, odezwę się na pewno za parę godzin, bo teraz muszę udawać, że pracuję :P
Fajnie ze mozesz sobie tylko poudawac ze pracujesz ja od pol roku nie mam czasu zeby isc na fajke ale przynajmniej czas szybko leci.
A tak w ogóle to dobrze Ci że masz internet w pracy i możesz chwilami posiedziec. Ja w pracy nawet komórki niemogę miec...
Sunshine0 słoneczko witaj:):)piękny dzień dzisiaj mamy:)heh wiosna,wiosna...chyba nie łapię się do "konkursu":(wiekowo bliżej jestem miss russ:)Sunshine0 jakbyś chciała porozmawiać o wszystkim i o niczym zapodaję email annamal16@wp.pl:)
nailo1 to faktycznie wspolczuje. Ja neciora w pracy mam ale niestety duzo rzeczy jest zablokowanych specjalnym programem nad czym ubolewaja moje kolezanki z pracy ale ze ja nie naleze do tych co sie poddaja wiec zawsze jaka bramke znajde zeby sie dostac tam gdzie chce bo ci nasi informatycy to osly i nawet moge sobie czasem zaciagnac co nie co w postaci kolejnego odcinka
u mnie w pracy niema nawet komputerów podłączonych do sieci więc nic niemożna...
tak?a może miss russ powiedz jeszcze jak aby zaoszczędzić motania się w tym...zanim się połapie co i jak noc mnie zastanie:)
Spokojnie zanim się serial skończy wszystkie już bedziemy znały do siebie maile i bedziemy gawędziły poza
A właśnie jak ktoś ma ochote porozmawiac poza forum to zapraszam: nailo1@interia.pl
Jestem za! a mój mail to nadare@wp.pl :D Jeżeli ktoś ma ochotę pogawędzić to zapraszam :)
mtx@op.pl
bez problemu możemy nakręcić - materiał mam na co najmniej 100 odcinków polskiego, zwykłego L worda z Warszawy ;)
ale każdy będzie mieć swoją własną rolę.. to nie będzie kopia amerykańskiej wersji..
Zeby bylo latwiej znalezc, chca wyslac wiadomosc do foremki, klikamy na jej nicka, a potem na "zostaw wiadomosc" i cala filozofia :)
Ja też z okolic Wrocka, często tam bywam;) Jakiś sentyment do tego miasta mam;)
Hej, dopiero dotarłam tutaj na forum... Ogólnie bardzo ciekawy temat poruszyłyście;) ja od jakiegoś czasu zauważałam u siebie skłonności do kobiet, ale raczej nie chciałam dopuszczać do siebie tej myśli:/ po obejrzeniu TLW wiele się zmieniło, teraz w pełni akceptuję swoją orientację:D Zaciekawiło mnie ogłoszenie matrymonialne Sunshine0:P Czy jest może nadaj aktualne?:D W razie czego zostawiam maila: mloda_20@amorki.pl
Pozdrawiam;)
Owszem naszła mnie ochota...w sumie bardziej z ciekawości, ale wiem ze nie z każdą chciałabym spróbować...
Jestem hetero, nawet po oglądnięciu dwóch sezonów nie zmieniłam swojej orientacji;) wiec wydaje mi sie ze do hetero bede juz należeć zawsze...
Z serialu podoba mi się najbardzie Shane, czemu? a to proste bo najwięcej ma z faceta, takie idealne połączenie:)i dla takiej mogłabym spróbować...
Ja też czuję że staję się bardziej bi;)W moim przypadku może to zależeć od grona w którym się znajduję.Chciałabym zobaczyć jak to jest z kobietą-czysta ciekawość a może coś więcej?! Shane natomiast mnie nie kręci ale Carmen lub Jenny są o.k