PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=109302}

Słowo na L

The L Word
2004 - 2009
7,8 9,2 tys. ocen
7,8 10 1 9236
8,0 2 krytyków
Słowo na L
powrót do forum serialu Słowo na L

Czy po obejrzeniu tego serialu naszła was ochota na spróbowanie z dziewczyną? Przynajmniej całowania?

ocenił(a) serial na 10
rozz_i

ale kiedy i gdzie (stolica duża)? bo ja już orientację (haha) straciłam. no i kto się wybiera?

ocenił(a) serial na 10
papusiak

Na podbudowanie orientacji najlepsze The L word :DD

ocenił(a) serial na 9
papusiak

weekend ;) a stolica jest jedna, hehe W-WA. Kto bedzie? Juz mówie: Ja, Beti, Sherry, Mrauu no i Ty jak sie spikniemy ;)

ocenił(a) serial na 9
acha_m

Witam witam wszystkie drogie panie te nowo przybyle najbardziej :*
acha_m no ja bym nie powiedziala ze nie gryziesz, najbardziej kasasz z nasz wszystkich...:P nie wiem jeszcze jak bedzie z Beti... ale ja raczej sie pojawie:)

ocenił(a) serial na 10
sherry86

Witam wszystkie Drogie Panie...
Pojawiłam się bo chciałam życzyć udanej zabawy w weekend!! ^^
Buziaki i pozdrawiam Was Wszystkie Cieplutko !:]

ocenił(a) serial na 10
megi198919

weekend, hm...piątek, sobota? niedziela? no i trza wymyślic jakies miejsce bo dzis juz czwartek

ocenił(a) serial na 10
papusiak

Również witam sherry86 ;* mam takie jedno pytanko.. macie może konta na IS ;>

ocenił(a) serial na 10
rozz_i

miałam, skasowałam:)

ocenił(a) serial na 9
papusiak

w gre wchodzi sobota, niedziela przynajmniej ja tyle wiem, ale gdzie i co to mala zagadka...
rozz_i dziewczyno zapytaj sie gdzie nie mamy kont... hahaha
megi nie mow ze Cie nie bedzie lamiesz me serce...;/

ocenił(a) serial na 10
sherry86

Mogłabym zapytać, ale teraz interesuje mnie właśnie ta strona... ;)

ocenił(a) serial na 10
rozz_i

a czemu akurat ta...?:>

ocenił(a) serial na 9
papusiak

rozz_i - az z Ciebie dociekliwa dziewczynka jest ;) szukajcie a sie dowiecie, heheh

użytkownik usunięty
papusiak

mnie ta strona przeraża, tzn. za bardzo fotkowa peel. branżowa, bo branżowa, ale jednak;)

ocenił(a) serial na 10

Bo na niej mam konto ;) tak, tak.. może to nie poprawne, ale jestem ciekawa świata, Was.. ;P. Hmm.. to jak szukać igiełki w sianie :DD

ocenił(a) serial na 10
rozz_i

trochę nas już poznałaś skoro przeczytałaś cały temat;)

ocenił(a) serial na 9
rozz_i

musisz sie dziewczyno wysilic troche, nic w zyciu nie przychodzi latwo...

ocenił(a) serial na 10
sherry86

Zgadzam się z sherry:)
Nie przyjadę bo: nie mam forsy, mam zaj.b na studiach * szczególnie z majcą), matula się wkurza na mnie ;/ no i mnie nie puści.
Innym razem o ile będziecie mnie chcieć w "stadzie" :D

ocenił(a) serial na 10
megi198919

heh, prawda, że the l word łączy ludzi, nawet hetero ;P
miłej imprezy wam życze, dziewczyny :)

użytkownik usunięty
megi198919

jak nas nie będą chciały w "stadzie" to trudno, zrobimy własne opozycyjne spotkanie:D

ocenił(a) serial na 10

wirtualnej znajomości niczym nie można porównać do realnej.
jakaś sugestia ;> że życie czasem jest lekko mówiąc "dziwne", zdążyłam się przekonać, ale siła i intelekt, pozwala nam na przetrwanie nie zależnie czy jest to 100-procentowa czy 50-procentowa moc. I każda z nas wie ile może się wysilić aby nie stracić zdolności umysłowych w całości. Ja z pewnością panuję nad swoimi i wiem w którym momencie są mi bardziej potrzebne. miłego weekendu :]

ocenił(a) serial na 10
rozz_i

Skąd można sciągnąć lub obejrzec ten serial?:)

użytkownik usunięty
delusiones

hmm... spytaj się wujka google o "the l word exsite" bodajże pierwszy link;)tylko zarejestrować się trzeba;))

ocenił(a) serial na 9
mtx

no dziewczyny jak spotkanie? opowiadac, bo na zywo moze nie bylyscie w stanie wydusic z siebie slowa :P

nastepnym razem wybieramy inny klub, ten mi niespecjalnie pasowal pod wzgledem muzyki ;)

ocenił(a) serial na 10
mrauu

Właśnie jak tam spotkanie....????????
Dlaczego nie mogłyście nic powiedzieć?:PP W klubie było zbyt duszno ?:D:P

mrauu

to ja powiem, bo zawsze mówię, co myślę. klub był tak chu*owy, że ja pier**le. a następne spotkanie robimy w Lublinie. już ja Wam pokażę, jak kończą się imprezy u mnie. :P

użytkownik usunięty
mrauu

coś się działo ciekawego? a jaka muzyka, że tak wam nie pasowała?;p skończyło się w basenie?:D opowiadajcie:D bo myśl o spotkaniu wprawia w ruch mój mentalny ogonek:))

ciekawego? chyba kpisz! nawet nikogo nie przeleciałam! jedynie sobie popatrzyłam na taką jedną... (zobaczyłam ją pierwszy raz w życiu i normalnie się zakochałam), ale niestety jest zajęta :( powtarzam jeszcze raz: następne spotkanie u mnie!!!

ocenił(a) serial na 10
SatineNic

Oj, a miało skończyć się w wannie. może drugie spotkanie będzie bardziej udane i uda Ci się dokonać tego co sobie zamierzyłaś :DD buziaki dla Was.

ocenił(a) serial na 10
rozz_i

e tam satine przesadzasz, Twoją miarą dobrej zabawy jest przelecenie kogoś?;P nie za dobrze. ja tam jestem zadowolona z nowych znajomości, a co do klubu, gdyby była inna muzyka to pewnie by było lepiej (tzn jakby chociaż raz puścili gage:D)

ocenił(a) serial na 10
papusiak

Jesteś wielbicielką Gagi ;> Wszystkie wspominacie o klubie, więc na jaką koszmarną muzykę trafiłyście? Hmm.. co do przelecenia.. po alkoholu włącza się tzw. czujnik miłości i namiętności.. nie wiem czy też tak macie? :DD

ocenił(a) serial na 10
rozz_i

ja się wręcz modlę do gagi:) no muzyka to było łubu du, taka sieka, nie wiem jak to określić, coś jak dramy. no włącza się, włącza, tzn jak naprawdę dużo wypiję.

ocenił(a) serial na 10
papusiak

LADY GAGA RZĄDZI NIEPODZIELNIE! Zwłaszcza BAD ROMANCE! A propo s, dobra muzyka to podstawa żeby się dobrze zabawić! Moim skromnym zdaniem, oczywiście.

iwettalos80

Muzkyka to podstawa.Ale i tak najwazniejszi sa ludzie bo to od nich zalezy dobra zabawa...;)Po alkoholu wlacza sie milosc pewnie nie jednej z was ale czasem warto sie powstrzymac i zostawic to na inne okolicznosci...;)

rozz_i

czujnik miłości i namiętności?? ja ten czujnik chyba mam cały czas włączony :P

papusiak

zabawa, a przelecenie kogoś to dwie różne sprawy! ale zabawy nie było, bo nie miałam przy czym tańczyć (brak Gagi)

SatineNic

Trzeba bylo isc do dj...;p Chociaz jesli lecialo cos w stylu miksera badz mlota pneumatycznego to watpie zeby posluchal waszej sugesti;)

ocenił(a) serial na 9
SatineNic

a w kim to sie zakochalas?
w kims z ekipy?
hmmm zajete byly i sa tylko 4 :>
jesli w mojej malej to nawet nie probuj dzialac bo i tak nic nie wskórasz ;P
a co do klubu, to tak gdyby nie ta muzyka byloby bardzo fajnie
nastepnym razem to idziemy do toro, ewentualnie galeria na karaoke :)
albo sogo ;D

ocenił(a) serial na 10
mrauu

sogo, eh...to chyba nie moje klimaty, za to satine owszem;P

ocenił(a) serial na 10
papusiak

Gaga ma.. oryginalny styl:D SatineNic skoro masz go cały czas włączonego to nie ma żadnych przeciwwskazań aby podejść do Ciebie bliżej niż na 2m ;>
Chyba najlepiej można zabawić się przy disco and latino i myślcie co chcecie ale przy tych klimatach odlatuję ;)

użytkownik usunięty
mrauu

Dobre drumm'y nie są złe, a racja, tylko na pigułach da się to tańczyć:P
mój czujnik miłości i namiętności jakiś felerny jest;) a że takie niedyskretne pytanie zadam, a jaki przedział wiekowy? bo nie wiem czy na następne się załapię:))

ocenił(a) serial na 10

.Hehe gdybyś się nie załapała, zawsze możemy zorganizować własne spotkanko o innym przedziale wiekowym ;)

ocenił(a) serial na 9
rozz_i

wiek, nie ma znaczenia. U nas panuje totalne rozluznienie jesli chodzi o przedziały (a raczej ich brak, hehehehe) kazdy moze sie wkrecic ;))

ocenił(a) serial na 9
acha_m

papusiak - satine w twoich klimatach? no co Ty powiesz, hehehe

użytkownik usunięty
acha_m

uff.. dzięki, już nie muszę się martwić:D:*
a co do klimatu, to najlepszy mają domówki:)

ocenił(a) serial na 10

To może wpadniecie do mnie;> urządzimy domówkę... ;) lodówkę mam pełną, kilka łóżek, wannę (małą, ale w tym przypadku to plus:). no i czego więcej chcieć ;D

ocenił(a) serial na 9

witajcie drogie parafianki...:D czytajac wasze wypowiedzi dochodze do
wniosku ze kolejny zjazd jest w lbn jak powiedziala beti :D. Bylam juz na
domowce traumatyczne przezycia mam teraz, nie moge spac po nocach:(( a na
karaoke faktycznie moglysmy isc, ale to juz po fakcie...zgadzam sie z beti
co do muzyki i klubu, ku...a ja tez czulam sie jak przezuta,dwa razy
odwirowana i rzucona na podloge i jeszcze na dodatek przydeptana przez
slonia.... A wiem juz kto jest ta dziewczyna co beti sie zakochala powiem
wam... to napewno JA :D. Gaga jest cudowna, boska, piekna i utalentowana,
potrafi tyleczkiem ruszyc (zakochalam sie):*,u mnie sie wlacza namietnosc i
dziki sex jak jestem z .... i nie musze nic pic :D

mrauu

twoja mała to nie mój typ. i tak Ci nie powiem w kim :P
o karaoke trzeba bylo pomyslec w sobote, a nie teraz zalowac. z reszta mialysm isc do klubu go-go. :( a ja tak sie napalilam... a wyladawalysmy w ustach mariana. i doslownie czulam sie jakby mnie ktos przezul. i nawet nie bylo na czym oka zawiesic (poza jedna). haha, i tak nie powiem o kogo chodzi, ale jest po prostu boska :)

ocenił(a) serial na 10
SatineNic

nie, że satine w moich klimatach, tylko kluby go go są w jej klimatach. czytajta ze zrozumieniem!
w soboty nie ma karaoke z tego co się orientuję.

ocenił(a) serial na 10
papusiak

mrauu, matematyka (jestem lewa z matmy, ale dobra) jest prosta, skoro podobała jej się zajęta, to mamy cztery zajęte, odpada Twoja dziewczyna, czyli zostają trzy kandydatki, Ty plus Twoje dwie koleżanki:D no chyba, że to była jakaś para klubowa zupełnie z nami niezwiązana:)

ocenił(a) serial na 9
papusiak

heheh, przeczytałam ponownie Twą wypowiedz i stwierdzam, że jest dwuznaczna (a może to moje uwielbienie do ukrytej treści??)- analizowanie mnie kiedyś zgubi;P W każdym razie sorrki ;)