Czy po obejrzeniu tego serialu naszła was ochota na spróbowanie z dziewczyną? Przynajmniej całowania?
ja tam czasem lubie sobie ogladnąć, hehe Papusiak nie ograniczaj się, zaszalej i zerknij ;P
zaszaleje, a potem co, sama udręka;P
nie no żartuję, zdarza się zerkać:) oczywiście z miłości do piosenki;P
acha_m śmiesz wątpić?!muzyka zastępuje mi dosłownie wszystko, moja piramida potrzeb zredukuje się niedługo do muzyki;P
Papusiak jeżeli Tobie z tym dobrze :D to chyba nie ma problemu.
Acha zgadzam się ;) hehe
buhahahaha Papusiak,ale sie usmialam z tej Twojej piramidy potrzeb haha,to zupelnie jak ja:)
Bo muzyka ma to cos... Jeszcze jak sie nia ktos zajmuje i nie tylko slucha to naprawde wspaniale.Polecam ;)
piramida to sie może od muzyki zacząć bo przy muzyce można wykonywać prawie jak nie wszystkie czynności ;)
toujers - zajmujesz się muzyka??
ja większość czynności umilam sobie muzyką, nawet takie których nie trzeba umilać...;P:D
Mozna tak powiedziec.Szczegolnie przerobki w tym temacie sie obracam.O gitarce nie bede wspominac;)Bo to w koncu nie forum o mnie;)
forum może faktycznie nie pasuje do tematu ' muzyka ' ale zainteresowała mnie Twoja wypowiedz , może mógłbys zaprezentować nam ( bo zapewne nie jestem jedyną osobą , która jest ciekawa Twojej osoby ) swoją twórczość ? :) myspace , youtube ? jaki to rodzaj muzyki ?
z góry dzięki (:
Po pierwsze to moglabys;)Co do rodzaju sie nie ograniczam jesli chodzi o przerobki;)Wszystko po trochu;)Jak wpadne na pomysł jak bym mogla wam to udostepnic to dam znac bo nigdzie tego nie upublicznialam
o , przepraszam : )
w takim razie jak już 'coś Twojego' znajdzie się w internecie , napisz , chętnie posłucham / posłuchamy : )
oooo tak,totalnie zgadzam sie z acha_m :) najlepsza czynnosc jaka mozna sobie umilic muzyka to sprzatanie i praca:D
Acha_m masz fajny avatar,z jakiego to filmu?
Dokładnie tak Papusiak ;)Heheh, Baska muszę przyznać, że zaskoczyłaś mnie pytaniem - chyba musisz ponownie obejrzeć serial ;P Tina to moja ulubienica (zwłaszcza w 5 sezonie)
Wiem,ze Tina ale nie przypominam sobie Jej siedzacej z piwem i bez stanika!! Na pewno bym zapamietala:) Tez Ja bardzo lubie,w 5 szonie jest swietna,w 6tym tez i to Jej slodkie 'what the fuck?'
Tina była taka z boku w pierwszych sezonach, ale potem się rozkręciła, zwłaszcza jak zaczęła być producentem filmowym, wtedy była prześmieszna.
hola hola! :)
pamietacie mnie? :P
jeszcze zyje jakby kto pytal!
ej ej za 2 tyg zjazd w Wawie i nie ma wymowek!!! (za tydzien nie bo mam impreze firmowa a sobote spedzam z moim misiem ;))
Baska bedziesz juz? :>
moze bysmy zrobily porzadny nalot na jakis warszawski klub? hmm? :>
kto pamięta ten pamięta - ja tam już dawno zapomniałam ;P hehe,
mnie termin pasuje - sprawdzałam w kalendarzu i jeszcze rubryka niezapełniona ;))
To kiedy wraca? Z tego co pamiętam termin był na grudzień.
15 grudnia chyba, sama zresztą sie wypowie. to Wy chcecie nie w ten weekend tylko następny?
Dziewczynki jak pamietaja kiedy ja wracam:D kochane:) 14go bede w Polsce. Szkoda,ze nie bedzie mnie na tym zjezdzie no ale moze nastepnym razem:) Zycze Wam udanej zabawy:)
no to zjazd mozna przesunac o tydzien, nic sie nie dzieje, chociaz 18-20 to ciezko w sumie, bo ten week raczej bede spedzac z ma ukochana :)
nie wiem to ustalcie jak Wam pasuje i zeby wszystkie mogly
a sorry
acha_m? czy my sie w ogole znamy?
Bede w Polsce jednak 12go grudnia:) ale na ten zjazd chyba nie dam rady wpasc niestety,moze innym razem:)
baska - spróbuje, moze sie uda;) Mrauu - dziwne z tą znajomością, nawet bardzo dziwne;P
11-12 grudnia czyli za tydzień ;)
Papusiak ----> WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN - 100 LAT MOJA DROGA !!!! ;)))
baska - moze Ci sie jednak jakos uda? Maruu - dziwna ta znajomość, może nawet więcej niż dziwna:P
Witam wszystkie Dziewczyny. w czasie czytania tego wątku uśmiechałam się pod noskiem widząc jakie tematy poruszałyście, a ostatnio tak się wciągnęłam i mało co, a nie zdążyłabym do szkoły :D Żałuję bardzo, bo nie jestem tutaj z Wami od początku, ale mam nadzieję, że uda mi się Was poznać :) co do serialu moją faworytką jest Marina <3.
z doświadczenia wiem, że L word łączy ludzi, poznałam dwie ważne dla mnie osoby dzięki temu serialowi;)
Witam;) obserwowałam, już to forum jakiś czas, ale dopiero teraz postanowiłam się ujawnić, w sumie zrobiłam to pod wpływem "fali"-ujawniłam swoją obecność na podobnym forum. Tworzycie fajną "paczkę", a ja za bardzo nie mam możliwości porozmawiania z osobami z branży;) a jak wiadomo the l word łączy ludzi;)
uhuhuhu dwie nowe dziewoje nam sie ukazaly:) ciekawe ile jest jeszcze takich osob ktore sledza forum ale sie nie odzywaja. To co dziewczyny? Spotykacie sie za kika dni?
może nie wszystkie są tak odważne, aby się ujawnić po odczytaniu wątku o "świeżym mięsku" :DD Jeśli pytasz o spotkanie tych, które się odważyły to ja raczej nie dam rady, ale nigdy nie mówię nigdy ;)
I już kolejna;) grono się powiększa, podejrzewam, że trochę jeszcze się ujawni dziewoj. Przyznam się już od dawna miałam taki zamiar, a impulsem była rozzi;) a co do spotkania.. to chyba jeszcze nie mój czas, może następne;)
A spotykamy ;)) w stolicy. Opowiemy jak było i nastepnym razem musisz się już pojawić, hehe
a do tych co po cichu czytają forum - nie krępujcie się, może cie się odzywać, my nie gryziemy (chyba, hahaha)!!!! ;D