PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=109302}

Słowo na L

The L Word
2004 - 2009
7,8 9,2 tys. ocen
7,8 10 1 9236
8,0 2 krytyków
Słowo na L
powrót do forum serialu Słowo na L

Czy po obejrzeniu tego serialu naszła was ochota na spróbowanie z dziewczyną? Przynajmniej całowania?

ocenił(a) serial na 10
SatineNic

dlatego ja nie oglądam, nie ma co się nakręcać;P

ocenił(a) serial na 9
papusiak

ja tam czasem lubie sobie ogladnąć, hehe Papusiak nie ograniczaj się, zaszalej i zerknij ;P

ocenił(a) serial na 10
acha_m

zaszaleje, a potem co, sama udręka;P
nie no żartuję, zdarza się zerkać:) oczywiście z miłości do piosenki;P

ocenił(a) serial na 9
papusiak

z miłości do piosenki mówisz? buahahha, nieźle;P

ocenił(a) serial na 10
acha_m

ehh Wy tylko o tym namiocie;pp
Nic dodać nic ująć:D

ocenił(a) serial na 10
megi198919

acha_m śmiesz wątpić?!muzyka zastępuje mi dosłownie wszystko, moja piramida potrzeb zredukuje się niedługo do muzyki;P

ocenił(a) serial na 10
papusiak

Papusiak to mało wymagająca Jesteś :pp

ocenił(a) serial na 10
megi198919

a to dobrze?:D

ocenił(a) serial na 9
papusiak

heheh, to zależy od charakteru drugiej osoby ;))

ocenił(a) serial na 10
acha_m

Papusiak jeżeli Tobie z tym dobrze :D to chyba nie ma problemu.
Acha zgadzam się ;) hehe

ocenił(a) serial na 10
megi198919

buhahahaha Papusiak,ale sie usmialam z tej Twojej piramidy potrzeb haha,to zupelnie jak ja:)

baska_89

Bo muzyka ma to cos... Jeszcze jak sie nia ktos zajmuje i nie tylko slucha to naprawde wspaniale.Polecam ;)

ocenił(a) serial na 9
toujers

piramida to sie może od muzyki zacząć bo przy muzyce można wykonywać prawie jak nie wszystkie czynności ;)

toujers - zajmujesz się muzyka??

ocenił(a) serial na 10
acha_m

ja większość czynności umilam sobie muzyką, nawet takie których nie trzeba umilać...;P:D

acha_m

Mozna tak powiedziec.Szczegolnie przerobki w tym temacie sie obracam.O gitarce nie bede wspominac;)Bo to w koncu nie forum o mnie;)

toujers

forum może faktycznie nie pasuje do tematu ' muzyka ' ale zainteresowała mnie Twoja wypowiedz , może mógłbys zaprezentować nam ( bo zapewne nie jestem jedyną osobą , która jest ciekawa Twojej osoby ) swoją twórczość ? :) myspace , youtube ? jaki to rodzaj muzyki ?
z góry dzięki (:

kamai

Po pierwsze to moglabys;)Co do rodzaju sie nie ograniczam jesli chodzi o przerobki;)Wszystko po trochu;)Jak wpadne na pomysł jak bym mogla wam to udostepnic to dam znac bo nigdzie tego nie upublicznialam

toujers

o , przepraszam : )
w takim razie jak już 'coś Twojego' znajdzie się w internecie , napisz , chętnie posłucham / posłuchamy : )

kamai

Spoko napewno dam znac wtedy;)POzdrawiam

ocenił(a) serial na 10
acha_m

oooo tak,totalnie zgadzam sie z acha_m :) najlepsza czynnosc jaka mozna sobie umilic muzyka to sprzatanie i praca:D
Acha_m masz fajny avatar,z jakiego to filmu?

ocenił(a) serial na 10
baska_89

no przecież to Tina, gamoniu. :*

ocenił(a) serial na 9
mtx

Dokładnie tak Papusiak ;)Heheh, Baska muszę przyznać, że zaskoczyłaś mnie pytaniem - chyba musisz ponownie obejrzeć serial ;P Tina to moja ulubienica (zwłaszcza w 5 sezonie)

ocenił(a) serial na 10
acha_m

Wiem,ze Tina ale nie przypominam sobie Jej siedzacej z piwem i bez stanika!! Na pewno bym zapamietala:) Tez Ja bardzo lubie,w 5 szonie jest swietna,w 6tym tez i to Jej slodkie 'what the fuck?'

baska_89

Nie wcinajac sie w rozmowe a raczej wcinajac powiem,ze zgadzam sie;)

ocenił(a) serial na 10
toujers

Tina była taka z boku w pierwszych sezonach, ale potem się rozkręciła, zwłaszcza jak zaczęła być producentem filmowym, wtedy była prześmieszna.

ocenił(a) serial na 9
papusiak

hola hola! :)
pamietacie mnie? :P
jeszcze zyje jakby kto pytal!
ej ej za 2 tyg zjazd w Wawie i nie ma wymowek!!! (za tydzien nie bo mam impreze firmowa a sobote spedzam z moim misiem ;))
Baska bedziesz juz? :>
moze bysmy zrobily porzadny nalot na jakis warszawski klub? hmm? :>

ocenił(a) serial na 10
mrauu

baski niestety jeszcze nie będzie. pamiętamy, pamiętamy;P

ocenił(a) serial na 9
papusiak

kto pamięta ten pamięta - ja tam już dawno zapomniałam ;P hehe,
mnie termin pasuje - sprawdzałam w kalendarzu i jeszcze rubryka niezapełniona ;))
To kiedy wraca? Z tego co pamiętam termin był na grudzień.

ocenił(a) serial na 10
acha_m

15 grudnia chyba, sama zresztą sie wypowie. to Wy chcecie nie w ten weekend tylko następny?

ocenił(a) serial na 10
acha_m

Dziewczynki jak pamietaja kiedy ja wracam:D kochane:) 14go bede w Polsce. Szkoda,ze nie bedzie mnie na tym zjezdzie no ale moze nastepnym razem:) Zycze Wam udanej zabawy:)

ocenił(a) serial na 9
baska_89

no to zjazd mozna przesunac o tydzien, nic sie nie dzieje, chociaz 18-20 to ciezko w sumie, bo ten week raczej bede spedzac z ma ukochana :)
nie wiem to ustalcie jak Wam pasuje i zeby wszystkie mogly

a sorry
acha_m? czy my sie w ogole znamy?

ocenił(a) serial na 10
mrauu

Bede w Polsce jednak 12go grudnia:) ale na ten zjazd chyba nie dam rady wpasc niestety,moze innym razem:)

ocenił(a) serial na 9
baska_89

baska - spróbuje, moze sie uda;) Mrauu - dziwne z tą znajomością, nawet bardzo dziwne;P

ocenił(a) serial na 10
acha_m

Bede miala duzo rzeczy do zrobienia. Na kiedy planujecie ten zjazd?

ocenił(a) serial na 9
baska_89

11-12 grudnia czyli za tydzień ;)
Papusiak ----> WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN - 100 LAT MOJA DROGA !!!! ;)))

ocenił(a) serial na 9
baska_89

baska - moze Ci sie jednak jakos uda? Maruu - dziwna ta znajomość, może nawet więcej niż dziwna:P

ocenił(a) serial na 10
acha_m

dziękuję bardzo:) życzę sobie, żeby nasze spotkanie doszło do skutku:)

ocenił(a) serial na 10
papusiak

Witam wszystkie Dziewczyny. w czasie czytania tego wątku uśmiechałam się pod noskiem widząc jakie tematy poruszałyście, a ostatnio tak się wciągnęłam i mało co, a nie zdążyłabym do szkoły :D Żałuję bardzo, bo nie jestem tutaj z Wami od początku, ale mam nadzieję, że uda mi się Was poznać :) co do serialu moją faworytką jest Marina <3.

ocenił(a) serial na 10
rozz_i

z doświadczenia wiem, że L word łączy ludzi, poznałam dwie ważne dla mnie osoby dzięki temu serialowi;)

ocenił(a) serial na 10
papusiak

może taką ma spełniać funkcję. swoją drogą wszystko zależy od nas (ludzi).

użytkownik usunięty
mtx

Witam;) obserwowałam, już to forum jakiś czas, ale dopiero teraz postanowiłam się ujawnić, w sumie zrobiłam to pod wpływem "fali"-ujawniłam swoją obecność na podobnym forum. Tworzycie fajną "paczkę", a ja za bardzo nie mam możliwości porozmawiania z osobami z branży;) a jak wiadomo the l word łączy ludzi;)

ocenił(a) serial na 10

uhuhuhu dwie nowe dziewoje nam sie ukazaly:) ciekawe ile jest jeszcze takich osob ktore sledza forum ale sie nie odzywaja. To co dziewczyny? Spotykacie sie za kika dni?

ocenił(a) serial na 10
baska_89

może nie wszystkie są tak odważne, aby się ujawnić po odczytaniu wątku o "świeżym mięsku" :DD Jeśli pytasz o spotkanie tych, które się odważyły to ja raczej nie dam rady, ale nigdy nie mówię nigdy ;)

rozz_i

Ja rowniez sie dolaczam;)Nie bardzo wiedzialam jak to zrobic,ale widze kolezanki mnie wyreczyly;)

użytkownik usunięty
toujers

I już kolejna;) grono się powiększa, podejrzewam, że trochę jeszcze się ujawni dziewoj. Przyznam się już od dawna miałam taki zamiar, a impulsem była rozzi;) a co do spotkania.. to chyba jeszcze nie mój czas, może następne;)

ocenił(a) serial na 9
baska_89

A spotykamy ;)) w stolicy. Opowiemy jak było i nastepnym razem musisz się już pojawić, hehe

ocenił(a) serial na 9
acha_m

a do tych co po cichu czytają forum - nie krępujcie się, może cie się odzywać, my nie gryziemy (chyba, hahaha)!!!! ;D

użytkownik usunięty
acha_m

Stolica.. trochę daleko;) czekam na relacje i kolejne spotkanie;)

Jakie daleko...;)Przeciez to centrum swiata;)Kazdy ma blisko

ocenił(a) serial na 10
toujers

Cieszę się, że mogłam pomóc acapello ;) byłam kilka razy w warszawie (nie pozwiedzać;D) i najbardziej przeraziły mnie w niej gigantyczne korki. jednakże wolałabym poruszać się samochodem niż pociągiem i jak tylko go dostanę to.. będę mogła Was odwiedzać nawet co tydzień ;D