Czy po obejrzeniu tego serialu naszła was ochota na spróbowanie z dziewczyną? Przynajmniej całowania?
a tak przy okazji to juz dawno tyle nas tu nie działo i nie gadało - niezłe jaja ;D
nie jestem w twoich klimatach?? no wiesz... :( nawet kolor paznokci miałyśmy taki sam...
a co do tej, która mi się podoba to tyle, że była boska... niech zabawa trwa dalej. zgadujcie :D
sherry by z wami gadała, bo ona lubi i potrafi, ale miała usta zajęte. :P
wiem bo mi to sama powiedziałas - nie pamietasz? no chyba, ze juz Ci sie odmieniło? ale jakos nie wydaje mi sie ;P
wiem bo mi to sama powiedziałas - nie pamietasz? no chyba, ze juz Ci sie odmieniło? ale jakos nie wydaje mi sie ;P
boska byla mowisz, to juz na 100 ja ...:D wlasnie ja bym mowila, ale te
zaje.... usteczka mnie ciagnely do siebie...<marzyciel>. A wracajac do
mrauu widze ze nie za bardzo z rachunkami, bywa i tak...<hahaha> Rozzi z
checia przyjme Cie do siebie sluze pomoca i udziele cennych rad...ja w
temacie kazdy z kazdym jestem obyta....<hahaha>
sherry, ty wiesz, ze u mnie zawsze jestes na pierwszym miejscu, ale wybacz, ta jedna przyslonila mi caly swiat(od soboty).
jakie to usteczka tak cie ciagnely? juz wiem gdzie, to na pewno bylo w mieszkaniu. sic!
ha! ja też wiem, o tak, bo ja mam bardzo dobry słuch, mimo moich zawieszeń!:D
hahahah, a jednak ;)) nikt ode mnie tego nie wyciagnie - zabiore tajemnice do grobu. Juz próbowano dzis sie do niej dobrac ale trwarda byłam ;P
ja sie tez beti domyslam kto to moze byc skoro od rana jej zdjecia
ogladasz... acha_m ciekawa sprawa, najbardziej w domu mnie ciagnely pozniej
jeszcze cala droge w w klubie to najbardziej...<hahaha>
no jak sama mi powiedziałaś, a raczej rzuciłaś tekstem, który dał mi do myślenia;P
i co ??? wyjaśniło się ??
Sherry - och tak ciągnąć kogoś to nieładnie? Mam nadzieje, że im oddałas ;P
mnie usteczka ciagnely i swiata poza nimi nie widzialam, co wplynelo na
moje kontakty z reszta grupy (a raczej ich brak)...
wiesz jak sie sama miloscia zyje to niestety cos kosztem czegos... powinnam
was przeprosic??
wyjasnilo sie w sumie. to co ja ku***? wszystkim powiedzialam? a przeciez trzezwa bylam. no coz... zakochalam sie od pierwszego wejrzenia.
a dziewczyny jest zagadka wiecie czyje usta mnie tak ciagnely?? wiec jak
nie chcesz nie bede Cie przepraszac.... w sumie powinnam krzyzem w domu
lezec i pokutowac...
krzyzem lezec i pokutowac? za usta? to czyje Cię tak ciagnęły? pewnie jakiegos mężczyzny - buhahah
tak wlasnie powinnam jeszcze groch podlozyc pod spod...;/ zdecydowanie usta
damskie mnie ciagnely... nie moge wyjawic jakie, same sie domyslcie...
jak dla mnie wszystko jest oczywiste, no ale nie będę psuła zabawy, niech reszta zgaduje:)
wszystko jedno - za to i tak krzyz z grochem sie nie naleza. Jestes zbyt surowa dla sobie.
i jak zgadła? Jak tak to mamy tu niezła agebtke, hahah Wszystkiego się skubana domysla i potrafi zaobserwowac ;P
No nie! chwilę mnie nie było i już nowa stronka się pojawiła, zw. muszę poczytać co mnie ominęło :)
rozzi sloneczko nadazasz za nami, jak chcesz to Ci wszystko wytlumacze
tylko musisz sie ze mna umowic na indywidualne...<hahaha>
Nie ma sprawy, skorzystam, bo totalnie się zgubiłam i wypadłam z tematu a co do tego "Rozzi z checia przyjme Cie do siebie sluze pomoca i udziele cennych rad...ja w
temacie kazdy z kazdym jestem obyta....<hahaha>" też nie orientuję się o co chodziło.. :D masakra. ale macie dziś tempo :)
wiec jeszcze dzis mozesz przyjechac ja Ci wszystko wyjasnie... bo tak na
forum glownym troche sie wstydze...:/ tempo jest pilysmy dzisiaj
tigera<hahaha> i 3 kawy juz mam za soba:D