Czy po obejrzeniu tego serialu naszła was ochota na spróbowanie z dziewczyną? Przynajmniej całowania?
papusiak rozumiem, że przechodzisz frustrację, bo szczerze.. ja też nie mam pojęcia gdzie widnieje ten napis :D
oj rozzi, rozzi! wchodzisz na profil osoby, do ktorej chcesz pisac i tam wszystko jest.
a poza tym to o czym teraz jest gadka, procz rozkminiania napisu 'zostaw wiadomosc'?
Mogę adres, bo nie bardzo wiem gdzie mam się wybrać ;> ahh trzeba pokonywać nieśmiałość, ale masz rację załatwimy to bez świadków ;)
oo to jesteście nabuzowane, mi nie potrzeba tyle wzmocnienia, abym czuła się na siłach pisać tutaj i była świadoma tego co piszę :D
w sumie to ja tez zgubiłam watek. wiem sherry zaprasza rozzi na jakies korepetycje ;P
jak tam nie ma żadnego napisu, może rzeczywiście trza wypić tigera, albo jakiś inny płyn, żeby to zobaczyć.
Pewnie tak, wypiły po 3 kawy, tigera, jadą na amfie i teraz widzą niestworzone rzeczy, których my nie możemy dostrzec.
po pierwsze: nie pijam kawy, bo moge od niej wykitowac
po drugie: nie biore!
po trzecie: ja tylko be powera wychlalam
po czwarte: ruszcie czasem mozgami
dziewczyny juz rozkminilam, trzeba byc znajomymi zeby do siebie prywatne
wiadomosci pisac troche pomyslcie...:P
a rozzi to z checie sie spotkam na te prywatne wyjasnienia zapraszam do
lbn:D
nie trzeba, ja pisałam do papusiaka a nie mam jej w znajomych. Moze to chodzi o punkty na filwebie?
. ulica, nr. domu/mieszkania, kod pocztowy, nr. telefonu i dopiero wtedy się dogadamy :]
ku**a, o d*pe chodzi, nie o punkty. dodawajcie sie do znajomych, to bedzieci mogly pisac miedzy soba na priv moje piczki.
toz mowie ze to nie o to chodzi, bo pisalam tez do ludzi których nie mam wsród znajomych
satine - Ciebie nie mam w znajomych a moge pisac wiadomosci - jak to wyjasnisz?
wlasnie nie dlatego musimy sie do znajomych dodac zeby pisac ze soba...
rozzi juz Ci podaje tylko ze na priv, na forum troche sie boje bo jeszcze
mnie jakies napalone gotowe na wszystko 16 nawiedza i jeszcze zgwalca...
to juz tan na powaznie chcesz, czy na raze tylko wstepnie?? bo wiesz ja
moge w kazdej chwili, jesli tylko Ty znajdziesz czas, ja znajde miejsce...
Nawiązując do obsługi tego portalu, jak mam zmienić miasto, które wyświetla mi się na profilu, a wcale w nim nie zamieszkuję ;>
ni chu*a nie zmienisz. IP ci namierza i tyle. wiec jak masz jakiegoś iplusa czy orange czy jakieś inne chu*u muju to ci wyświetli inne miasto.
heheh, tez mam ten problem i za cholere nie wiem jak to zrobic;P raz miałam szczecin a teraz włocławek - ki cholera??
no ba! predzej ona sie na te gorace 16 rzuci! hehehe. mloda w ogole co ty tak zamilklas? nie spij, zwiedzaj!
. Do mnie pytanie, yy nie wiem? bo chyba ja tu najmłodsza, więc tak z wyprzedzeniem reaguję na słowo "młoda" ;D
SatineNic nie pytaj, tylko działaj. I tak żadna by się nie przyznała publicznie na co ma ochotę ;)
ja sie publicznie przyznam mam ochote na takie 16 albo 17 mlode i
niedoswiadczone mnie kreca...moge dzialac ale dzisiaj to chyba juz nie da
rady...
mozliwe, wiec jak jest z Toba? doswiadczona jestes czy mam Ci w czyms
pomoc?? a raczej udziele Ci pare wskazowek, moge sluzyc jako
manekin<hahaha>
mam dzialac? hm... musialabym cie miec w swoim lozku. wtedy bym ci pokazala jak dzialam. musialabys dwa dni dochodzic do siebie. :P
wyczuwam jakąś sugestię w tych słowach. jeszcze się okaże, że idąc spać do łóżka trafię do nieodpowiedniego. Nie mam wątpliwości, że radzisz sobie świetnie, ale jestem tak wytrwała, że 2 dni to dla mnie zdecydowanie za dużo ;)
Jej, ale Wy jesteście bezpośrednio, ale niech będzie. Nie będę się chwalić jak jest ze mną, ale jeśli chodzi o sprawy łóżkowe nie potrzebuję wskazówek.
my zawsze, mowie co mysle dzialam jak chce, wiec moze Ty udzielisz nam
kilku rad i wskazowek w lozku z checia skorzystamy,moze jakis trojkacik sie
zrobi, bo jak juz wspominalam my lubimy kazda z kazda:D
Nie. myślę, że każda jest wyjątkowa w swojej profesji i nie potrzebne są nikomu rady. Trójkącików nie toleruje, być może dlatego że lubię gdy mam drugą osobę tylko i wyłącznie dla siebie, więc gdybym miała wystąpić w trójkącie nie wiem jakbym to zniosła.
trójkącik? jestem jak najbardziej za! chociaż od soboty marzy mi się tylko jedna dziewczyna. ale skoro nie mogę jej mieć...
bo my lubimy każdy z każdym... :P
Sherry86 zapamiętam. wzorujecie się na the l word i też macie w pokojach wielką tablicą z powiązaniami kto z kim i dlaczego ;>
mam nadzieje ze bedziesz miala na uwadze... a jak bys zgadla i widziala moj
pokoj, nie wiem jak to robisz...wiesz jeszcze mam troche miejsca wiec
mozesz sie wkrecic<hahaha>
Mówiłam, żebyś uważała, bo mam zdolność czytania w cudzych myślach. Rozważę tą propozycję.
wlasnie widze, i jak najbardziej na plus. Wiec nie mysl za dlugo ja nie
proponuje nic wiecej po raz drugi...
Powiem tak: widzę, iż jestem tu najmłodsza stażem w kwestii The L Word. Zaczęłam oglądać dopiero w tym tygodniu. Słyszałam o tym serialu już kilka lat temu, ale nie miałam ochoty po niego sięgnąć. Wpadła w jego sidła w tym tygodniu, poprzez aktorkę Katherine Moennig – pamiętał jej rolę w „amerykańskich nastolatkach” i chciałam zobaczyć w czym gra obecnie. I tak obejrzałam pilot serialu – no i wpadłam. Jestem hetero, a przynajmniej dotąd za taką się uważałam. Jestem w połowie sezonu pierwszego i powiem, iż czuję się jak Jenny. Marina jest niesamowitą postacią – która nawet zmarłego do życia przywróci. Emanuje z niej niesamowita aura – pewna siebie, elokwentna i ten jej akcent– uhh. Skłania do próby przejścia na drugą stronę. Ps. Ale oczywiście Shane to numer jeden – ten jej styl bycia.
Nie wiem co teraz?!– przede mną 6sezonów i kilka nieprzespanych nocy. Za sprawą tego serialu mam ochotę odwiedzić parę „przyjaznych” klubów w stolicy.
Nie wiem czy to tylko chęć na eksperymenty – czy faktycznie coś z mojego „ukrywanego” Ja.