Czy po obejrzeniu tego serialu naszła was ochota na spróbowanie z dziewczyną? Przynajmniej całowania?
Oj, ta kwestia nie podlega dyskusji ;) Jak powiedział kiedyś jeden pan - to oczywista oczywistość, hehe
Dziewczyny ten zjazd to bardzo dobry pomysł:) Ale do Krakowa mam tak daleko,że szok,może gdzieś bardziej w środkowej części Polski?:)
Spoczko dziewczyny, nie musicie przyjeżdżać do Krk;)-chyba każda daleko jest od małopolski
U mnie środkowa część Polski na pewno odpada bo mnie nie puszczą tak daleko <marzyciel> hehe
no to gdzie się spotkamy? jedynie chyba Warszawa jest odpowiednim miejscem... ciekawie by było gdybyśmy się wszystkie zjechały. wymyślcie coś i dajcie znać dziewczyny. buziaki
Przenocować nawet? Na materacu dmuchanym?:D Widzę,że coraz to lepsze propozycje:) Ten zjazd,hmm ciekawe ile osób byłoby chętnych?
Nie przypuszczałam, że opcja zjazdu tak przypadnie do gustu ;)
Mnie tam Kraków pasuje, ale opcja środkowej Polski wydaje się optymalna. Niestety nie znam Warszawy czy np. Łodzi i ciężko mi coś wymyślić. Jeśli niewiele osób by się pisało na spotkanie to może, któraś z dziewczyn ma "wolną chatę" w Wa-wie lub innym mieście w centrum kraju?? Kameralne spotkanie, przekimanie się i do domu.
Do Lublina mam mniej więcej tyle samo co do Warszawy.
Córkę??..hmm...??
Ja może nie doznałam szoku co bardziej zaskoczyło mnie całe stwierdzenie (że córka w Puławach a Ty w Lublinie)
A w jakim wieku jest??
to nie jest moja biologiczna córka. może niepotrzebnie napisałam to wcześniej. po prostu tak się przyzwyczaiłam i tak ją nazywam. :) ona też mówi do mnie mamo. mieszkała ze mną kiedyś. a lat ma 21. :)
No proszę:) Nawet mamę mamy:D-fajnie .
Cóż ja teraz zbieram papiery na studia w Krk dlatego Krk zaproponowałam:D ale Was rozumiem;) Kto by się pchał ze środkowej Polski aż tu ( szokito) na jeden dzień to bezsensu;)
Mam nadzieje że Wasze plany co do spotkana wypalą:)
Ja muszę się pchać z południa do środkowej Polski więc nie byłabyś jedyna. Studia w Krakowie?? A na jakiej uczelni??
Planuję na uniwersytet ekonomiczny, trochę jest "zachodu" z zarejestrowaniem, masakra;p zielono mi jak na razie :D Będę się rejestrowała po niedzieli, do 22 lipca mam czas:D a wybieram się na zaoczne wiec mam nadzieje ze się dostane;)
Ułek to podobno przyjemna uczelnia, trochę zabawowa ;) moja koleżanka tam studiuje i nie narzeka. A uczyć się trzeba wszędzie (więcej lub mniej), heheh Na 100% się dostaniesz, ale życzę powodzenia (tego nigdy za wiele) ;P
Zacznie się od zjazdu fanek a skończy się na polskim konwencie TLW - mam
nadzieję:)))) Naprawdę trzeba by o czymś takim pomyśleć:))
po 12.07 mogę przyjechać do Warszawy. to jak? robimy zjazd? podajcie tylko konkretną datę i miejsce. :)
Acha m- dziękuje;D bo nie wierze w zabobony :D , zabawowa mówisz to fajnie;).
Do megi198919 - może nie aż tak jak AGH czy Polibuda ale na nudę nie powinnaś narzekać, heheh
niech idzie na AGH, nie bedzie narzekac ;) ale UE tez spoko. A co do spotkania to mi by tez krk odpowiadal i chetnie bym sie spotkala. A tak poza tym WITAM ;]
Chcecie robić zjazd już teraz?O masakra,byłoby mi ciężko dotrzeć do Warszawy,może w przyszłym roku też coś zorganizujemy?:D to wtedy postaram się być,oczywiście jeśli uda Wam się ten zjazd:)
Skąd to zdziwienie?? Nie musi być teraz - zaraz. A jaki najbliższy termin by Cię satysfakcjonował??
Wiem, że teraz jest okres wakacyjny więc trochę ludzi się rozjeżdża dlatego nie wiem czy by nam się udało zgrać w czasie. Poza tym w końcu kto byłby zdecydowany??
Mi pasowałoby jakoś w lisotpadzie albo grudniu i myślę,że jestem zdecydowana na takie spotkanie,byłoby super. Może z czasem zrobiłaby się z nas taka paczka jak w L Wordzie:D haha. Właśnie oglądam,lektor nawet dał radę moim zdaniem,dobry tekst Dany do Alice 'zdecyduj się w końcu fiutki albo cipki i oszczędź nam biseksualnych hardkorów' haha. Pozdrawiam
No to może niech będzie listopad?? Kto się jeszcze pisze?? Ja jestem za a im więcej tym lepiej, hehe
zróbmy spotkanie teraz tak na próbę, żeby sprawdzić czy wypali. a potem zrobimy oficjalne spotkanie w listopadzie. komu pasuje?
Dziewczny,nie musicie tego planować na listopad:) Zróbcie wcześniej może jakiś zjazd teraz i jak wypali to zrobimy drugi i wtedy postaram się być:) Jak podobał Wam sie L word?:D
Ja nie oglądałam bo............ nie mam fox life!! :( siostra ma ale w życiu mi nie pozwoli oglądać u niej tv o 23;D Nie ma powtórek?:D
sa ale pozno w nocy。 ja jestem wolna od pazdziernika bo aktualnie jestem poza granicami kraju:)
Widzę, że większości pasują powakacyjne terminy. Z tego co widzę na listopad pisały by się już cztery osoby (w tym ja) - to miło ;))
Z tą Warszawą i spotkaniem to widzę to tak:
- w zależności od zdeklarowanych osób trzeba zarezerwować odpowiednią ilość noclegów w jednym miejscu.
- wszystkie zbierzemy się w odpowiednim terminie zostawimy rzeczy i pójdziemy sobie gdzieś na miasto.
- nocke przekimamy (lub nie, hehe) i na następny dzień wrócimy do domów
Może być (jak coś) więcej noclegów ale jeden to minimum by spokojnie, bez stresów pogadać i nie martwić się o pociąg powrotny ;))
Co Wy na to??
Co do emisji na foxlife - widziałam połowę b dzielę dekoder z jeszcze innymi osobami. Ogólnie - pozytywnie, ale i tak wolę wersję bez lektora ;)
Acha m,i znow sie z Tobą zgadzam,pomysłowa babka z Ciebie:) Ja to z organizacji jestem kiepska ale będę się dostosowywać. Wspólny nocleg? A jest w planach jakas malutka orgietka?:D Żartuje oczywiście:)
Co do wspólnego noclegu miałam na myśli ten sam hotel\hostel nie zastanawiałam się jeszcze tak dokładnie nad pokojami. Wiem, że wieloosobowe pokoje taniej wychodzą więc idziesz w dobą stronę - dobry pomysł ;) taką totalną nogą z organizacji to nie jesteś ;))
Oj tam pomysłowa:),tak sobie tylko pomyślałam:D Jeśli miałoby dojść do takiego spotkanka to bierzemy wielosobowy pokój! Tak jak napisałaś wyjdzie taniej a poza tym szkoda czasu na spędzanie go osobno,trzeba sie jakoś zintegrować:) no chyba,że nie przypadniemy sobie do gustu to jakoś się rozluźni atmosfere...:)
Ja myślę... nie ja nie myślę bo mam wakacje;D ja wiem:) ze wszystkie przypadniecie sobie do gustu :D i będziecie się świetnie bawić w swoim towarzystwie;)
Dlaczego piszesz "przypadniecie" i "będziecie" ?? Ty też musisz się pojawić ;) i nie chcę widzieć tu żadnego "ale". Jak mus to mus ;))
No właśnie megi,co to za teksty? Im więcej nas tym lepiej. Chyba coś wspominałaś,że ciężko będzie Ci się wyrwać z domu ale uwierz,że mi też. Moja mama myśli,że nadal mam 12 latek:) Kur... Niedawno pisałam,że z organizacji jestem noga a dziś w pracy do mnie mówią,że będę organizatorką imprezy firmowej haha,dramat.
To chyba przypadłość wszystkich mam, moja czasem myśli, że mam 15 lat choć z roku na rok jest coraz lepiej ;) Dla nich ciągle będziemy małymi dziewczynkami o które trzeba się martwić. Pogadasz i na 100% Cię puści, w końcu już studentka z Ciebie ;))
Papusiak,bądź grzeczna i nie rób ze mnie jakiegoś masowego napaleńca:P
Acha m,nie mam żadnych pomysłów:) mam nadzieję,że to jakaś pomyłka i dadzą sobie radę beze mnie:)