Selfie po polsku
powrót do forum 1 sezonu

Zaczyna się spam 10/10 od użykowników ktorzy są na filmwebie od miesiąca.

ocenił(a) serial na 10
WhiskyMike

Ale dlaczego odrazu Fake konta? Ludzie logują się tutaj tylko dlatego ,aby pozostawic komentarz , poniewaz serial im się spodobał , czy to coś złego ? Ja jestem jedna z nich ;) a kolejnego sezonu serialu już się nie mogę doczekać! I na pewno nie jeden komentarz tu pozostawię! A jaki? Zobaczymy czy nowe odcinki będą równie bardzo dobre :)

Dorisstar

Bardzo dobre to ty masz leki skoro ten serial ci się podoba.

ocenił(a) serial na 10
WhiskyMike

Żyjemy w wolnym kraju, każdy ogląda co chce a Pana nie krytykuję .

ocenił(a) serial na 10
WhiskyMike

lepsze są filmy i seriale, które są dalekie od rzeczywistości? o księciu z bajki z happy endem? Jeżeli lubisz, kiedy wmawiają Ci, co masz myśleć, to zdecydowanie ten serial nie jest dla Ciebie

agnesskubasiewicz

Ile wam płaci pujszo?

ocenił(a) serial na 10
WhiskyMike

Czy musi ktoś płacić w dzisiejszych czasach za pozytywne komentarze? Czy tylko hejtowanie może może być prawdziwe? Przykre jest to ze nikt nie może wyrazić swojej opinii bo zaraz jest atakowany ... Jednemu się podoba komedia , drugiemu sensacja to normalne!

agnesskubasiewicz

Może też się zatrudnię.

ocenił(a) serial na 9
WhiskyMike

Idę po popcorn :) Trzeba mieć trochę dystansu, po to jest filmweb, aby oceniać. A do dyskusji o osobistych upodobaniach są inne fora.
Serial jest śmieszny, ale głównie dla tych, którzy widzieli trochę showbizu na żywo :) Zza biurka w korpo ciężko być tego świadkiem :) Pozdro

reniamovie

Czyli ile?

ocenił(a) serial na 10
WhiskyMike

wypiłeś za dużo whisky?

ocenił(a) serial na 10
Dorisstar

Dokładnie tak, od razu fake konta, bo komuś serial może się podobać. Śmieszne to jest. Filmy i seriale sa różne. Jest taka różnorodność, że każdy może wybrać coś dla siebie, jak lubisz dramaty - po prostu sobie odpuść. To serial w stylu Borata, wiec nie każdemu musi się on podobać.

ocenił(a) serial na 10
WhiskyMike

Ludzie logują sie na filmweb po to zeby dac pozytywna opinie bo lubia ten serial i tyle.. Ja właśnie sama po to się zarejestrowałam j nie widzę w tym niczego złego :)
Zastanawia mnie natomiast fakt.. dlaczego zawsze piszą zle opinie osoby.. które nie lubią tego stylu i gatunku. Spamujesz i tyle !!!

ocenił(a) serial na 10
Beata_Janik_filmaniak

Tez mnie dziwią tacy ludzię, po co oni tu wchodzą? Karmią się tym hejtem, napędzają się sami... A po co ?

ocenił(a) serial na 9
Tola_Szamika

Cóż, ludzie są dziwni, nic nie poradzisz. internetowy hejt na wszystko to nowa forma rozrywki chyba :/ mi jak coś się nie podoba to pomijam.

ocenił(a) serial na 10
beatasko

ja robię dokładnie tak samo, przecież po co się zmuszać do czegoś... jak to takie nudne i bez sensu. Jak ktoś lubi dramaty, to niech sobie pusci dramat, a nie selfie po polsku :D

ocenił(a) serial na 9
mariusz_ochnik33

no dokładnie, ale najlepiej jest wylać pomyje. podobno o gustach się nie dyskutuje, mi i pewnie nie jednej osobie tu to pasuje, to poczucie humoru i podejście. ale nie. trzeba szufladkować.

Beata_Janik_filmaniak

Oczywiście, Filmweb istnieje od 22 lat, ale akurat ten jeden jedyny serial tak się spodobał, że tyle osób założyło nowe konta. Ewenement na skalę światową, jak przy innych opłaconych pozytywnych opiniach.

ocenił(a) serial na 10
WhiskyMike

żeby oglądnąć i ocenić nie potrzeba mieć konta od roku :) sto razy wolę taką produkcję niż to co leci dziś w TV :)

ocenił(a) serial na 9
Krzysztof_Kosiek

dokładnie tak. ale lepiej jest czuć się lepszym bo się uleje hejt.

ocenił(a) serial na 1
WhiskyMike

Nie oczekuj, że typki z agencji reklamowej robiący za minimalną się do czegokolwiek przyznają. Mi by było w ogóle wstyd przy rodzinie i znajomych mieć taką pracę. Cokolwiek nie odpiszecie i niezależnie jakimi sprytnymi marketingowymi hasłami się motywujecie wiemy jak jest. Godząc się na takie warunki pracy jesteście generalnie na poziomie przedstawicieli serialu. Mam tylko nadzieję, że filmweb skasuje te wszystkie fake konta i oceny.

WhiskyMike

Zastanawia mnie skąd tyle wątków na forum przy 154 ocenach serialu :D

ocenił(a) serial na 10
WhiskyMike

nie rozumiem z czym masz problem :) jeśli Ci się nie podoba, nie komentuj. Po co wgl tracisz czas? Nie masz swojego życia?
Mi się bardzo osoba ten serial, w końcu coś innego niż do tej pory, pokazuje jak to naprawdę wygląda w tym całym szołbiznesie :D
Puść na luz ;)

WhiskyMike

Pamiętam, jak kilka lat temu widziałam profil samego Pujszo, który ocenił wszystkie swoje dzieła na 10/10 XD Na szczęście, nie wszyscy ludzie są tak durni i wyraźnie widzą fejk konta. Nie wyobrażam sobie tego, żeby zarejestrować się tutaj tylko w celu ocenienia 1 rzeczy. Ale trochę dystansu, lekki serial na odprężenie!!

ocenił(a) serial na 10
ameliapond

A ja widząc cały ten hejt specjalnie się zalogowałam aby również wyrazić swoje zdanie na temat tego serialu i całej tej sytuacji.
Ludzie, którzy hejtują chyba faktycznie nie mają co robić ze swoim życiem i szukają atencji w internecie.
Ja zalogowałam sie, aby dodać 10/10 i wesprzeć nie tylko p. Mariusza ale i całą obsadę, ekstra że coś robicie, oby tak dalej, oby jak najwięcj tak naturalnych produkcji! Ekstra!

ocenił(a) serial na 10
Matylda_K_fw

Zgadzam się! Ekstra serial, oby pojawiało sie więcej odcinków! :)

ocenił(a) serial na 10
WhiskyMike

Nie rozumiem Twojej wypowiedzi, boli Cię ze komuś się to podoba?
Mnie się podoba, więc oceniam i oglądam, po co Ty tutaj jesteś w takim wypadku? Żeby zwrócić na siebie uwage?

ocenił(a) serial na 8
WhiskyMike

dlaczego każdy uważa, że pochwała czy nawet ogólnie pozytywne słowo musi być od razu fejkiem czy kłamstwem? wolny kraj, sam nie uważam tego serialu za arcydzieło ale coś w nim jest. ot, na 8 gwiazdek w sam raz.