Wybacz mistrzyniF1 ,że weszłam w Twoją rolę.
Znalazłam tłumaczenie 53 odcinka i postanowiłam założyc nowy temat,żeby się nigdzie nie zawieruszył.
Mam nadzieję,że się na mnie nie gniewasz :D
W końcu, po tak długiej rozłące, Öykü i Ayaz są bardzo szczęśliwi. Ale szczęście tej pary nie potrwa zbyt długo. Powodem jest tocząca się wojna między Önem a Öykü. Önem, której marzył się Dom Mody Atlantis, wiedząc już, że od teraz szefem jest nie kto inny jak Öykü, jest wściekła. Öykü i Ayaz, po wszystkim co razem przeszli, zawsze byli razem. Teraz przyjdzie czas na wybory. Ayaz, będzie musiał w końcu zdecydować/wybrać: żona czy matka!
W nowym sezonie Metego spotka niespodzianka. W jego życiu pojawi się nowa kobieta, do której serce Metego zabije mocniej.
a ja zauważyłam, ze w tym wątku Ayaz jest mało stanowczy zero reakcji na zachowanie matki w stosunku do Oyku. Jeśli tak kocha Oyku to powinien o nią walczyć i stawać za nią murem a nie dawać w swojej obecności ją poniżać jeszcze przez jego matkę.
Klasyczne zachowanie faceta będącego między młotem a kowadłem, czyli między skonfliktowanymi żoną a matką :D
Ayaz tu strasznie zawieszony i patrzy na Oyku jakby z księżyca spadła ( ostatnia scena) oby scenarzyści nie spieprzyli tej II serii właśnie takimi wątkami Onem nienawidząca wszystkich i jeszcze będzie mieć sprzymierzeńców.... kogo znowu Seyma, Olcay- no chyba , ze wywiną numer Onem i odejdą do Oyku a to akurat byłoby fajne ;))))
Mehmet też podpadł przez jakieś głupstwo, wyczuwam albo guza mózgu jak u Mete albo menopauze :D
Ja myślę, że stan euforii po ślubie z Mehmetem już się skończył i nienawidząca Onem to u niej stan normalny ;))))
to będzie komicznie wyglądać jak będą się z Oyku "biły" o Ayaza :D Ale finał i tak znajdzie zakończenie w szpitalu a Onem w łóżku szpitalnym :D
hahahahahha albo obie w łóżkach szpitalnych i będą zmuszone pozostawać w tym samym pomieszczeniu ;>
Oyku do Ayaza: "Jesteśmy małżeństwem, powinniśmy być bardziej dorośli i dojrzali"
hahahaha....i kto to mówi :D
heheheh tez padłam po tym tekście ;)))
Popatrzcie jedna noc z Ayazem a takie zmiany u Oyku ;))) OJ on chyba ma dynamit w spodniach ;))))
heheheh już zaczynam ;))))
No dokładnie, a jaka skuteczna ;))) i ci idioci - scenarzyści tureccy czekali 50 odcinków, żeby Oyku zmądrzała , a Ayaz oj czarowniś nieziemski.... ;))))
A ja teraz płaczę ze śmiechu, bo czytam komentarze o kiralik ask na teleforach, dziewczyny tam dobre też są i ile maja przetłumaczone ojoj
Nie dam Ci linka nie dlatego , ze nie chcę, ale dlatego, ze jeszcze nie mogę ;))))
http://www.telenowele.fora.pl/forum-telenowel,1/kiralik-ask-milosc-na-wynajem,30 938-450.html
A mi się dzisiaj śniło lotto, ale już nie pamiętam wszystkich liczb jakie zakreśliłam :D
Szkoda, że nie pamiętam, bo może bym była teraz milionerką :D
Kupiłabym Wam bilety do Stambułu i wynajęła detektywa i razem byśmy pojechały go szukać :D.
No niestety :D...ale pamiętam tylko 3 liczby :D.
A dzisiaj mi się śniło, że wygrałam 5, ale ona i tak była grosze warta :D
Śnią się, śnią się, może naprawdę w końcu Ci się wyśnią i do Ciebie przywędrują ;)
Jako milionerka odnajdziesz Serkana, wyprawisz wielką imprezę w swojej willi, na którą zaprosisz Serkana i nas oczywiście :D
;)
Zobacz, jaki Ayaz zmartwiony, że nie możesz trafić w to Lotto :D
http://data.whicdn.com/images/140677503/superthumb.jpg
O Ayazie nie mogę zapomnieć ;))) gdyby nie on nie byłoby mnie tutaj ;))) i miałabym takich zarąbistych sióstr ;))))
To by było genialne...
Ale musimy pomyśleć o zlocie, może znowu będą o nas pisać w gazetach :D
Ach, ciągle marzymy, marzymy, może choć jakiś ułamek tych marzeń kiedyś się spełni :D
Serkana by już ręka zabolała od podpisywania autografów.
To wtedy pobiłybyśmy się, która pomasuje mu rekę :D:D:D
Każda jeden palec by mogła :D...a jak komuś zabraknie to są jeszcze u nogi...:D
Jeszcze można mu wymasować....ciiii....no wiecie co :D
My to mamy pomysły, jak nikt inny...jak pewnie Ci z gazety to czytali to się dławili ze śmiechu :D