Wybacz mistrzyniF1 ,że weszłam w Twoją rolę.
Znalazłam tłumaczenie 53 odcinka i postanowiłam założyc nowy temat,żeby się nigdzie nie zawieruszył.
Mam nadzieję,że się na mnie nie gniewasz :D
W końcu, po tak długiej rozłące, Öykü i Ayaz są bardzo szczęśliwi. Ale szczęście tej pary nie potrwa zbyt długo. Powodem jest tocząca się wojna między Önem a Öykü. Önem, której marzył się Dom Mody Atlantis, wiedząc już, że od teraz szefem jest nie kto inny jak Öykü, jest wściekła. Öykü i Ayaz, po wszystkim co razem przeszli, zawsze byli razem. Teraz przyjdzie czas na wybory. Ayaz, będzie musiał w końcu zdecydować/wybrać: żona czy matka!
W nowym sezonie Metego spotka niespodzianka. W jego życiu pojawi się nowa kobieta, do której serce Metego zabije mocniej.
Podobno Niemcy są bardzo słowni, bo u Słowian to różnie z tym bywa
Jak się uczysz tego hiszpańskiego? z jakichś płyt czy chodzisz na jakiś kurs? ;)
Niemcy są też zdyscyplinowani, u nich musi być porządek :D...W jakimś wywiadzie się pytali Serkana jaka cecha go charakteryzuje...i powiedział, że dyscyplina :).
nie obwiniaj się, jakbyś miała takiego nauczyciela niemieckiego jak Serkan, to na pewno łatwiej bys wtedy przyswoiła niemiecki :D
Ja bym chciała kiedyś nauczyć się mówić biegle po niemiecku, hiszpańsku (piękny język) i turecku ;))
Haha tyle tych planów mam, planować łatwo, ale gorzej z realizacją ;))
Ale może kiedyś :D
Na razie muszę podszkolić angielski
A to bym się na pewno nauczyła :D
Hiszpański, to piękny język :D
Ja muszę doszkalać czeski (chociaż jestm magistrem tego języka to i tak myślę, że mam braki i musze go doszkalać, właściwie człowiek uczy się języków całe życie ), no i angielski..bo to język świata :)...a hiszpańskiego się uczę :D
Śliczne zdjęcie Serkana http://i1.ytimg.com/vi/7LHgmNFuEac/hqdefault.jpg
A tu Serkan w reklamie pije sok :D
Jaki skupiony, że aż oczy zamknął :D
http://www.reklamazzi.com/m/200/145857.jpg
Nie mogę dziewczyny z Wami .Nie było mnie ze 2 godziny a Wy juz tyle stron natrzaskałyście.
Ogladałam 2 odcinek "Kiralik ask" i przepadłam.
Czekam na 3 przetłumaczony,bo zerkłam po turecku i robi się ciekawie.
Teraz to juz od komputera tyłka nie odkleje.
Szkoda tylko ,ze trzeba pracowac,obiad i porzadki tez same sie nie zrobia. Masakra
A swoja droga jest juz osobny temat do Kiralik?
Widzę, że Defne i Omer są w Twoim awatarze ;)
Podobno Omer jest bardzo spokojny i małomówny.
Na teleforach ktoś nazywa go Umuś ;)
Jeszcze tu Wam wyjaśnię skąd się wziął Umuś .... z pierwszego odcinka , ciotka Omera umówiła go z głupią blondynką ;))) która tylko myślała o imprezach fleszach zdjęciach w brukowcach, Omer już miał dość rozmowy z nią i jak podeszła Defne ( bo wtedy jeszcze była kelnerką ) to on wykorzystał ten fakt i mówi do Defne : kochanie nie wiedziałem że tutaj pracujesz i Omer na siłę wyciągnął Defne z tej restauracji , a ta blondi leci za nimi i krzyczy Umuś, Umuś ..... ;)))) - zdrobnienie od Omera ;)
Paula awatar cudo ;)))
Tak myślałam, że się wciągniesz w kiralik ask ;)))
Ja już nie mogę doczekać się piątku ;)
Podobno miała być dzisiaj ;)))
Tam będziemy znowu szaleć jak już ruszy ;)))
Sprawę monitoruje Mistrzyni ;)))
A kiralik ask jest fajny ja już jestem po 16 tym odcinku i czekam niecierpliwie na 17 -ty
Ja tez poczekam na napisy. Świetne są te tureckie seriale. Takie inne niż wszystkie :-D
Mistrzyni załóż wątek na kiralik ask - bo ja jeszcze nie umiem ;)))
W końcu dopiero wczoraj pozbyłam się kagańca ;)))
Tak dziewczyny z teleforów, przesłałam Ci linka tłumaczą odcniki, ponoć 3 i 4 jest tłumaczony;)
A tak w ogóle to przejdźmy do naszego linka o kiralik ask
Oglądam z rosyjskim lektorem, przynajmniej co nieco zrozumiem D:
Uczyłam się tego języka przez 1,5 roku...jakieś podstawy podstaw umiem :D
https://www.youtube.com/watch?v=n7hWhlFTjxQ
Ja jakoś nie mam zdolności językowych. Tez kiedyś chciałam się uczyć hiszpańskiego , ale na dobrych checiach się skończyło ha ha
jezus maryjo pół dnia mnie nie było a tu dwie strony do przeczytania :D
link do strony Kiralik ask wyżej, wbijajcie tam ;)
a ja wracam za godzinkę, jak Chirurgów obejrzę ;>
noooo, ale przynajmniej dziecinka przeżyła
strasznie podobała mi się ta scena przebaczenia sprawcy wypadku przez ojca, ich emocje były takie autentyczne
A oglądałaś Lekarzy na tvn z Magdaleną Różczką w roli głównej?
Cały serial to była nieudolna kopia Chirurgów.
Gdzie im tam do wywołujących podczas oglądania masę emocji Greysów
nie oglądałam, nie przepadam za polskimi produkcjami, szczególnie TVNu ;>
Chirurdzy są fajni, ale moją miłością i tak jest House ;> jest co prawda dużo bardziej schematyczny, ale bohaterowie świetni, a w Chirurgach niektórzy wydają się tacy jednowymiarowi...
heh House'a obejrzałam całego, lubiłam ten super serial.
A oglądałaś kultowy Ostry dyżur? ;)
Super był, uwielbiam muzykę z czołówki
oglądałam, ale nie wszystkie sezony niestety ;(
kiedyś jak będę miała mnóstwo czasu (na emeryturze, o ile dożyję ;>) to obejrzę sobie wszystkio :D
hahaha ja też nie obejrzałam wszystkich sezonów Ostrego dyżuru, jak i Ty ;)
Podobał Ci się tam jakiś doktorek? ;)
Mnie najbardziej podobał się dr z tych późniejszych, mniej popularnych sezonów - Ray Barnett (Shane West). Sexxxy ;)
2 miejsce - Carter ;)) W niektórych odcinkach potrafił być uroczy.
zgadzam się z twoimi typami ;)
strasznie lubiłam postać Westa i tak okropnie mi było przykro, jak te nogi stracił i odszedł ;<
lubiłam jeszcze tego murzynka jednego, nie pamiętam jak się nazywał, ale mózg mu obumarł
i tego seksownego wysokiego europejczyka, chyba Luka Kovac mu było ;D
a Carter to podstawa, i rudy był śmieszek niezły :D
szczególnie jak okazało się że na kilkoro dzieci z racji dawcy spermy ;ppp
Ten Murzynek to może Gregory Pratt?
Luka Kovac (Goran Visnjic) nigdy mnie nie kręcił. Jest bardzo przystojny (ma piękne rysy twarzy), ale jakiś taki mdły, bez seksapilu. To znaczy wg mnie ;)
Rudy Moris - haha, na początku mnie denerwował, ale potem śmieszył.
Romano - luwielbiałam jego postać, protoplasta House'a :D
Romano tak średnio kojarzę, gdzieś się błąka, ale zamglone niestety ;p
a murzynek się zgadza ;>
Ja nie oglądam tego serialu odkąd nie gra tam Izzy. Izzy i Alex to była moja ulubiona para :).
Ja też zawsze chciałam się tego języka nauczyć...teraz się uczę, ale czasami brakuje mi motywacji.
Dziewczyny na forum telenowel dostrzegły jeden minus w urodzie Serkana
https://www.youtube.com/watch?v=WlGcxKEq27Q&feature=youtu.be od 1.49 pacha Serkana
Dostrzegły tam rozstepy.
Masakra.Ja tam nic takiego nie widzę.
Każdy człowiek ma jakieś wady...bycie idealny wcale nie byłoby świetne...jakby każdy byłby idealnym to świat byłby nudny :D
hahahaha tak, czytałam dziś o tym na teleforach i zdziwiłam się, że któraś coś takiego dostrzegła u Serkana w tym filimiku. Sokoli wzrok ;)
No faktycznie coś takiego w tym miejscu ma.
No ale on też jest tylko człowiekiem. Nie jest z plastiku.
Poza tym Serkan i tak jest prawie idealny :D
Podoba mi się moment 1:30-1:32, jak Oyku "yyyhhh" a Ayaz nie wie, o co chodzi i robi taką fajną, przerażoną i zatroskaną minę :D
Pomyślał może, że może jej coś złego zrobił w nocy, gdy go za bardzo poniosło, i ona teraz to fizycznie odczuwa :D
Fajne mają w tej scenie duże, okrąglutkie łóżko :D
A, i czy mi się wydaje, że Serkan trochę przypakował przez wakacje na siłowni, gdy patrzę na jego tors? :D