Wybacz mistrzyniF1 ,że weszłam w Twoją rolę.
Znalazłam tłumaczenie 53 odcinka i postanowiłam założyc nowy temat,żeby się nigdzie nie zawieruszył.
Mam nadzieję,że się na mnie nie gniewasz :D
W końcu, po tak długiej rozłące, Öykü i Ayaz są bardzo szczęśliwi. Ale szczęście tej pary nie potrwa zbyt długo. Powodem jest tocząca się wojna między Önem a Öykü. Önem, której marzył się Dom Mody Atlantis, wiedząc już, że od teraz szefem jest nie kto inny jak Öykü, jest wściekła. Öykü i Ayaz, po wszystkim co razem przeszli, zawsze byli razem. Teraz przyjdzie czas na wybory. Ayaz, będzie musiał w końcu zdecydować/wybrać: żona czy matka!
W nowym sezonie Metego spotka niespodzianka. W jego życiu pojawi się nowa kobieta, do której serce Metego zabije mocniej.
Masz bujną wyobraźnie...to może my spiszemy tą książkę i wyślemy do wydawnictwa, aby nam ją wydali, dziewczyny z konta seriale z Turcji przetłumaczą ją na turecki i wyślemy ją Serkanowi :D. Dobry pomysł, nie? :D
Ale przecież on Oyku kocha, więc co za różnica...wiesz w dodatku Polski są piękne...wiesz Słowianki, może na to poleci :D
No właśnie o to mi chodziło ! :D
Że skoro jesteśmy podobne do Oyku, to może nas też pokocha ;)
On lubi krejzolki ;)
Z tym że młwimy o Serkanie. A Serkan to nie Aayz.
Mówił w wywiadzie, że jest trochę inny od ayaza
Ale podobno mają się ku sobie z Ozge...wiec jabłko nie pada daleko od jabłoni :D...nas też pokocha :D
Na forum telenowel SNM jest rzeczywiście gwarno.
I na forum Serkana. Tam planują zabrać go na grzyby pod pretekstem wycieczki krajoznawczej, a wcześniej planowały polecieć do Serkana F-16 ;))
Ale nasze forum i tak jest fajniejsze :D
Zdjęli Ci limit - to już teraz będzie tutaj istne szaleństwo ;)
Ładne gify są na teleforach.
Najlepsze są te z nocy poślubnej Oyku i Ayaza. Naoglądam się ich nieraz przed snem i weź tu spokojnie zaśnij :D
Oj będzie szaleństwo, no chyba, że mnie praca przygwoździ jak Emrego ;))))
Tak gify mają świetne :)) Ja tez spać później po nocach nie mogę ;)
Nawet jak Cię praca przygwoździ, to będziemy z Tobą myślami :D
W końcu rodzina musi trzymać się razem :D
Tak, przygotuj, napijemy się wszystkie za zdrowie Ayazka I Oyeczki, że się wreszcie pogodzili :D
"OJ on chyba ma dynamit w spodniach ;)))) "
buhahahahahahahahahahahahahaha parsknęłam śmiechem po tym tekście.
I nadal się śmieję ;)
My ciągle tylko o jednym ;) Ayaz miałby z nami rajskie życie :D
My to jesteśmy jednak agentki ;))) wątek o 53 odcinku i ponad 360 komentarzy niekoniecznie o tym ;))
Takie rzeczy tylko u nas :D
53 odcinek dopiero za 2 dni a my wykończymy ten post na cacy.
Trzeba będzie założyc nowy temat " odcinek 53 cz.2 " ha ha
Jeszcze jak wszystkie mamy zdjęte limity to co sie będzie działo w sobotę.Az się boję
Tak, cumartesi :D
Wczoraj w nocy z Paulą dyskutowałyśmy na 7 stronie o tym, żeby książkę stworzyć z naszego forum, przetłumaczyć na turecki i wysłać Serkanowi oraz żeby zrobić zlot ayazoholiczek i zaprosić n nie oczywiście Ayaza/Serkana, to może znowu w gazecie o nas napiszą ;)))
Może się kiedyś spełni haha :D
Widziałam Waszą dyskusję ;) może szybciej przetłumaczyć mu nasze forum na niemiecki, w końcu to jego drugi język to sobie poradzi ;)))
Zlot byłby fajny ;))) oj co by tam się działo ;) A jeszcze jakby Serkan si e pojawił to zbiorowy zawał serca murowany ;)
Na niemiecki lub na angielski, nie ma problemu ;)
Serkan powinien częściej mówić po niemiecku i wrzucić na yt, to cały dzień bym to oglądała. On tak słodko mówi po niemiecku :D
Zlot, Serkan i my szalone i gotowe na wszystko - ojej, obawiam się, że Serkan w ogóle bałby się do ans wyjść. Albo wyszedłby, ale z ochroniarzami :D
To prawda...on jest cały słodki...a jak mówi po niemiecku to jest słodziusieńki...bardziej mi się podoba jak mówi po niemiecku niż turecku :D. Niech go zatrudnią w jakiejś niemieckiej produkcji :D.
No na niemiecki, racja będzie łatwiej :D.
Nawet bym powiedziała, że to jego pierwszy język...bo po turecku rozmawiał tylko w domu, a po niemiecku nawijał przez całe życie :D.
Przecież w tym wywiadzie gdzie mówił po niemiecku, powiedział, ze musi swój turecki doszkolić..więc z niemieckim to będzie lepsza opcja, więcej osób zna ten język :D
Ach, jak Serkan odezwał się po niemiecku w tym wywiadzie, to do tej pory, gdy za każdym razem sobie to przypominam, to jestem rozanielona.
Jeszcze taką fajną minkę zrobił, tak słodko i niewinnie się przy tym uśmiechał. mmmm ;)
Taki słodziak :D
Niech ona będzie lektorem na płytach do podręczników do nauki niemieckiego :D...to wtedy był się chętnie znowu zaczęła tego języka uczyć :d
"Serkan lektorem na płytach do podręczników do nauki niemieckiego :D" - oooo, paula, genialny pomysł! :D:D
To wtedy i ja zaczęłabym się uczyć niemieckiego (bo nigdy się nie uczyłam), a wartałoby znać, bo to język naszych sąsiadów.
Ja się uczyłam...aż wstyd...11 lat..od 2 klasy podstawówki i nic nie pamiętam...ogromny wstyd i żałuję, że nic nie pamiętam, chciałabym znać ten język...ale teraz uczę się hiszpańskiego (ale motywacji i tak czasami brak)
Ja tam nie mam nic do tego języka, ale zawsze mi ciężko wchodził...ale lubię Niemców, to fajny naród :).
Mam tam rodzinę, moja ciocia jest w połowie Niemką i mam męża Niemca (to sympatyczni ludzie)... kraj też mi się podoba...ja nigdy nie będę kogoś nie lubić z powodu historii :).
P.S. "A co fajnego jest w Niemcach? " ...Serkan :D