PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=724152}

Sezon na miłość

Kiraz Mevsimi
2014 - 2015
8,2 1,7 tys. ocen
8,2 10 1 1715
Sezon na miłość
powrót do forum serialu Sezon na miłość

Na forum posucha, więc pytam: ogląda ktoś? jakie oceny? :)

jagodajulia

W trakcie scenek Oyky/Derin leci ładna melodia.
Powinna lecieć w scenach Oyku/Ayaz.
Wiesz może co to za melodia? Jest gdzieś w necie? Albo ktoś inny wie? ;))

Vanessa100

A w którym momencie leciała, bo ja ich sceny to z przymusu oglądam :P Ale chyba nie znam :(

jagodajulia

Dziś nie było.
Ale wczoraj (odc. 17) np. leciała ta melodia, jak Derin robił Oyku zdjęcie.
Albo kiedyś, jak Derin siedział sam przed komputerem i patrzył na zdjęcie Oyku w kompie.
Taka ładna melodia ;)

Vanessa100

Niestety, nie znam tej melodii:( Ale jakbym kiedyś się dowiedziała to napiszę.

girl_with_tattoo

Oyku skąpi Ayazowi pocałunków i innych czułości, a na ich seks, to chyba się nie doczekamy ;))

Parafrazując słynny cytat ze skeczu Kabaretu Moralnego Niepokoju "Rwij lachona! Na co czekasz? Aż się lachon zestarzeje?" :D

Oyku, apeluję do ciebie "Bierz Ayaza! Na co czekasz? Aż się Ayaz zestarzeje?"
:D:D

Choć on nawet jako dziadek jest uroczy (w tej scenie, co Ayaz i Oyku byli staruszkami) haha

ocenił(a) serial na 9
Vanessa100

Uwielbiam tę scenkę! Z Ayaza był tam taki jurny i całuśny dziadunio ^^ A Oyku nawet jako staruszka cnotliwa...

krokodylica89

Ja tez uwielbiam tą scenę !!!!!!
A jak powiedział "Uuu, przez ten pocałunek czuję się 10 lat młodszy", to przy "uuu" tak uroczo złożył usteczka.

Haha dokładnie, Oyku nawet jako staruszka przymula i odstawia cnotkę, że nawet pocałować się nie chce.
Mimo, że mało życia jej już zostało ;)

krokodylica89

Przypomniał mi się taki śmieszny obrazek z gazety.
Idą sobie staruszkowie przez las i nagle ta babcia mówi do dziadka:
"Nie uważasz, ze już wystarczająco długo ze sobą chodzimy? Może byś mi się wreszcie oświadczył"
hahahahaha
Ten staruszek taki sam jak oziębła Oyku ;)))

Vanessa100

ktory byl wczoraj odcinek w tv? ja jestem na 12. Jak oyku i ayaz w koncu sa razem i dziwnie do siebie gadaja, ciagle sobie slodza :-P pozniej ida z dzieciakiem do centrum rozrywki :-) ayaz boi sie karuzeli :-P

ocenił(a) serial na 8
mzytua13

ooo, tamten odcinek był fajny :) a wczoraj w tv był 18 :D

mistrzyniF1

odcinek 18 <3 najlepsza scenka w szkole jak Ayaz przyparł Oyku do śxiany, jakie miny robił A Oyku o nim "bezczelny narcyz", hahahaha :0
no i drogie Panie, w końcu sobie miłość wyznali !!! :)

mzytua13

mowie do meza ze nasze malzenstwo ostatnio jest nudne i ciagle to samo, fakt mojemu mezowi daleko do Ayaza (chodzi o zachowanie bo jest rownie przystojny :-P )i wymyslil ze do kina pojdziemy dzisiaj ajjjj bedziemy w koncu sami :-P

mzytua13

zupełnie jak Ilker :D

ocenił(a) serial na 9
girl_with_tattoo

Ahh, ahh, ahh, oglądam na youtube po raz setny scenę w salonie w domu w górach i scenę z wczoraj w szkole ^^ Jakie ten Ayaz miny strzela, wymiękam :P

krokodylica89

oj ja chyba do domku w gorach nie doszlam :-P

krokodylica89

świetna tez była scena z 17 odc jak się starł z tym fotografem

ocenił(a) serial na 9
girl_with_tattoo

uwielbiam też scenę, kiedy Oyku śpiewa swoją pijacką serenadę dla Ayaza. Fajna ta piosenka, wpada w ucho. Dzisiaj np. cały dzień snuję się po mieszkaniu i sobie śpiewam serenadę dla Ayazka :D słowa oczywiście ze słuchu - pseudotureckie, ale trzeba mi przyznać, że śpiewam to z głębi serca :P

W ogóle, nie wiem jak wy, ale ja uważam, że soundtrack w SNM mają wybitny. Np. piosenka, do której tańczą w szkole... świetna :)

ocenił(a) serial na 8
krokodylica89

to prawda, ja znów cały dzień potrafię śpiewać piosenkę z napisów początkowych. melodia gdzieś non stop się przewija w ciągu odcinka, a ja sobie przy tym nucę :D

ocenił(a) serial na 9
mistrzyniF1

Intro jest fenomenalne! Zazwyczaj jak oglądam jakiś serial w internecie, to początek przewijam, bo mnie wkurza, a tutaj wiernie odsłuchuję cały początek ^^

Nawet muzyką klubową mają fajną :P Wtedy jak Ayaz i Oyku jako kumple idą na podryw do klubu :) PS. Ayazik się rusza jak bóg w tańcu z tamtą kręconą blondyną :P

użytkownik usunięty
mistrzyniF1

też lubię tytułową piosenkę :D chociaż dla mnie brzmi jak kołysanka :D ale ostatnio sprawdziłam sobie tłumaczenie i tekst piosenki okazał się bardzo ładny ;)
Ogólnie w tym serialu mają ładne melodie, fajnie się komponują ze scenami.

ocenił(a) serial na 1

podaj link do tlumaczenia

użytkownik usunięty
darjaa

Nie wiem czemu ale filmweb nie pozwala mi na umieszczenie linku.
Wpisz w youtube : sezon na miłość - tytułowa piosenka
Tam będzie z napisami polskimi :D

ocenił(a) serial na 8

filmweb na problem z nowym kodowaniem. jeżeli zamiast http w linku masz https to po prostu usuń 's' i powinno się wkleić normalnie.

użytkownik usunięty
mistrzyniF1

ahaaa :D dziękuję za pomoc :* Widzę, że jesteś obeznana dobrze w filmwebie. Ja dopiero raczkuje :p
Ale linka dalej mi nie wkleja , chyba przez to, że dopiero co założyłam konto i nie mogę na razie ich umieszczać.

ocenił(a) serial na 8

no już trochę czasu tu jestem, a czasami sama wklejam linki i nie chcą iść więc trzeba kombinować :D

ocenił(a) serial na 8
krokodylica89

a tak odbiegając od tematu jak to jest, że w tureckich serialach lecą tureckie piosenki, w amerykańskich amerykańskie, a w polskich wszystkie możliwe prócz polskich? (zazwyczaj) :D

ocenił(a) serial na 9
mistrzyniF1

Jak tak obserwuję ostatnie płody polskich wokalistów, to nawet się z tego cieszę :P

użytkownik usunięty
krokodylica89

ja tak samo :D a tacy Turcy potrafią taką fajną muzykę robić :D w ogóle się nie spodziewałam tego po nich :D

ocenił(a) serial na 8

ja tak samo :D w sumie to turcy przypominają mi trochę polaków :D

użytkownik usunięty
mistrzyniF1

:D Dlaczego polaków ? ;)

ocenił(a) serial na 8

już piszę :D często myśli się o nich stereotypowo, tak samo jak o polakach. niby tacy religijni, ale nie noszą chust, piją alkohol, i znów na myśl przychodzą mi polacy, wierzący ale niepraktykujący. rzuciła mi się w oczy jeszcze zawiść, rodzina Oyku vs rodzina Seymy. nie wiem czy miałam więcej argumentów, ale w tej chwili nic więcej mi nie przychodzi do głowy :D

użytkownik usunięty
mistrzyniF1

hehe , masz dużo racji :D nie pomyślałam tak o tym :D
Dobrze, że obalili ten stereotyp w serialu bo dalej żyłabym w tym głupim przekonaniu.. :p
Poza tym nie wyobrażam sobie Oyku czy Seymy w chuście...komicznie by to wyglądało :D

ocenił(a) serial na 8

dokładnie, w dodatku mają takie śliczne włosy <3

a kobieta w chuście rzuciła mi się w oczy ino raz, stała gdzieś w tle podczas sceny, gdy Ayaz kupował Oyku kwiaty :D

ocenił(a) serial na 9

zwłaszcza Seyma w chuście ^^ to byłoby mocne :P

ocenił(a) serial na 8
krokodylica89

masz całkowitą rację. mało który polski artysta jest wart słuchania. :D

mistrzyniF1

ja tez nie lubie polskich piosenek...tzn tych nowych, lubie starego polskiego rocka, a z nowoczesnych muzyke klubową...
Probuje namowic siostry na sezon mam nadzieje, ze zaczna ogladac bede miala z kim wzdychac do Ayaza :-D

ocenił(a) serial na 8
mzytua13

ja przekabaciłam przyjaciółkę, ale ogląda tylko i wyłącznie ze mną, sama sobie w necie nie włączy, co mnie z lekka irytuje, ale w sumie i tak wzdychamy razem do Ayaza :P

ocenił(a) serial na 9
mzytua13

zawsze możesz wzdychać z nami ^^

słucham właśnie soundtracku z SNM. Wiecie, że piosenka, która często towarzyszy scenom z Ayazem ma tytuł "cool&sexy"? :D:D:D
Padłam jak to zobaczyłam. No ale fakt faktem, trafniej nie mogli jej nazwać :P

krokodylica89

wzycham z wami, bede wam wierna :-D
Mistrzyni oj ja tez wole ogladac takie ciacha sama :-) zawsze mozesz powtorke obejrzec bez kolezanki :-D
Ayaz cool i sexy zgadzam sie :-P wczoraj ogladalam dopiero 12 odc jak Ayaz z Oyku opiekowali sie malym chlopcem pozniej go szukali a na koncu trzymali sie za rece...mowiac o sobie nie jako zakochana para ale jako Oyku i Ayaz :-D sa mega slodka parą. Teraz jej mama ma problemy...

ocenił(a) serial na 8
mzytua13

laski z wami się lepiej w klimat wczuć :D nic nie zastąpi naszych wspólnych przemyśleń na forach <3

użytkownik usunięty
mistrzyniF1

dokładnie :D jak wzdychać i komentować to tylko z Wami :DDD
Jeśli chodzi o oglądanie to ja akurat wolę sama, wtedy łatwiej jest mi się skupić na serialu i drobnych szczegółach :D Poza tym moi znajomi nie oglądają niestety tego, ani wgl telenoweli bo wg nich to głupoty :P

Ja ciągle słyszę że oglądam bzdury ale mam to gdzieś. Gdybym chciała słuchać każdego to nic bym nie obejrzala :))
Też wole oglądać sama bo przynajmniej nikt mi nie przeszkadza i nie gada bez sensu

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

to prawda, raz jak w nocy oglądałam jeden z odcinków to aż z wrażenia zasnąć później nie mogłam :D

użytkownik usunięty
madzik_867

No to żółtwik :DD świetnie mnie rozumiesz :D
Też mam gdzieś co mówią, dla mnie to jest fajne i dalej będę oglądać zapartym tchem :DDD
A oglądasz jakieś telenowele oprócz sezonu na miłość ? :D

Zawsze coś się trafi. Zerkam na dzikie serce, lo imperdonable , wcześniej oglądałam sekret i muchacha italiana viene a casarse. Było jeszcze wiele innych ale można by tak pisać i pisać :P

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

ja jak czasami czekam na sezon na miłość to oglądam tę co leci przed nią :D królowa serc? ostatnio chyba przez cztery odcinki eksperymentowali na takim uroczym gościu z loczkami :D

mistrzyniF1

Ja też coś tam patrze na królową serc głównie w oczekiwaniu na sezon. Nie za bardzo się orientuję co się tam dzieje ale to eksperymentowanie widziałam.

użytkownik usunięty
mistrzyniF1

aa kojarze tego aktora :D grał w takiej telenoweli, pokojówka na manhatanie :D
Ostatnio też zerkałam na królową serc, bo skończyłam sesje i mam wolne :D ale mi się nie spodobało jakos :P

użytkownik usunięty
madzik_867

aha :D
ja tylko sezon na miłość i dzikie serce :D Nic więcej na razie mnie nie zainteresowało :D ale czekam, może kiedyś pojawi się coś w stylu kiraz mevsimi :D