On by mógł nawet podpaski reklamować, wreszcie bym nie musiała zmieniać kanału..
zaczelam ogladac, jestem na 7 odc. czyli jak ktos pamieta a scenie kiedy Ayaz powiedzial Mete o Rizie. Spotkali sie na lawce w trojke ale Ryza stwierdzil ze juz DAWNO go nic z Seyma nie laczy..
Kurcze dawno nie widzialam tak fajnego, romantycznego i smiesznego serialu. Mam nadzieje, ze serial dalej bedzie tak wspanialy a milosc Ayaza i Oyku przetrwa do konca. Troche malo scenek z pocalunkami...jednak ich sceny mi to zastepuja...wiadomo w telce hiszpankiej juz by dawno poszli do lozka...ale w Sezonie jest duzo spojrzen gestow usmiechow czuc ta chemie miedzy bohaterami. Lubie tez Emre i Buchu, mamę Ayaza i tatę Mete. Pozdrawiam was cieplo
Dobrze pamiętam ten odcinek ;) Ryza kłamał, ale to niedługo się dowiesz ;)
Zgadzam się serial jest świetny zabawny, wzruszający i jak dla mnie taki realny z jednym bajkowym elementem--> postacią Ayaza <3 chciałabym, aby tak było do końca ;)
Na razie nie wiadomo.
Wcześniej Ayaz miał bardzo dobrze relacje z matką, ale obecnie Ayaz pokłócił się z matką o Oyku i ostatnio coś tam wspomniał, że jego matka się zmieniła.
ja nie mogę się oprzeć wrażeniu, że ostatnie odcinki kradnie Emre xD dziś, jak się wydurniali w tym domku i ostatnio, jak straszyli duchami - jak on strzela oczami to jest jakiś kabaret, cudowny jest :D
video anyfiles i freedisc, odcinki pojawiają się dosyć późno (ok. 23). spotkałam też na youtube ale tam może być ciężko
ogladam na yt. Nadrabiam po 2 odcinki bo dopiero jak corcia zasnie i maz bo on takich bajek nie lubi :-P wtedy robie sobie herbatki i relaksuje sie przed Sezonem. Mam chyba z 8 odc do obejrzenia zeby was dogonic. Czytalam troszke na necie o obyczajach tureckich zeby lepiej zrozumiec postepowanie niektorych bohaterow :-) naprawde fajny serial z przystojnymi aktorami, cieply i zabawny...
ja też tak zrobiłam, żeby mieć większe rozeznanie, i dzięki temu zmieniłam sobie opinię na ich temat. myślałam że są straszni (jako arabowie, stereotyp niestety) a tu się okazuje że to całkiem przyjaźni i pozytywnie nastawieni ludzie :)
Przypomniało mi się,, jak Ayaz i Oyku wyobrazili sobie siebie jako staruszków hahahahahaha ;))
Ayaz - "uuuu, po twoim pocałunku czuję się 10 lat młodszy"
:D
Ayaz nawet jako dziadek jest uroczy ;)))
Ayaz tak. Ale dziś dziewczyny zachowywały się trochę żałośnie xp Faceci mnie śmieszyli, one nie xp
A Oyku mogłaby przestać "nadmuchiwać sobie policzki", jakkolwiek to brzmi, nie wiem jak to opisać inaczej xD
No ja też tego nie rozumiem. Tyle modelek się obok niego kręci, a on woli nijaką Oyku. Ona zamiast się go trzymać jak rzep, to się focha. Dziwne dziewczę xp
Ayaz przygotował przecudowną kolację (on i Oyku wyglądali przepięknie), podarował Oyku prezenty (sikawkę--> deszcz w parku, gwiazdę--> wspólna noc pod gwiazdami itp, itd) i chciał Oyku pocałować, ale ona powiedział, aby już poszli i jak wracali do samochodu, Ayaz zapytał się Oyku kim tak naprawdę są: parą, kumplami i że wcześniej to jemu takie pytania zadawano, a on zadaje je po raz pierwszy, a Oyku poszła i nic mu nie odpowiedziała.
Nie widziałaś pijanego Ayaza????! Ty musisz to nadrobić :P :D
Jako pijany na pewno był zabawny ;))
Nie nadrobię tego, bo mam net na limit, i to na bardzo mały limit.
Jaka szkoda, bo to trzeba widzieć, opis tego nie odda, a jako pijany był przeuroczy <3 Jak nie nadrobisz, to napisze Ci moje ulubione cytaty.
||Ayaz zadzwonił do Mete.||
Mete: Wspólniku zapomnij o świadomości, wpadłeś jak śliwka w kompot
Ayaz: Wiem. Jeszcze nigdy się tak nie czułem. Żebyś wiedział, co ja dla niej wyprawiam...? Przygotowałem dla niej prezenty.
|| Mete zapłacił rachunek w barze.||
Ayaz to zauważył: Ooo zapłaciłeś? Dziękuję. Ona bardzo to lubi, co chwila mi dziękuje.
|| Powrót do domu. Mete powiedział, że wsadzi go do taksówki ||
Ayaz: Pójdę piechotą. Dzisiaj wszystkie ulice moje, przynajmniej one.
Ayaz nie dość, że nieziemskie ciacho, poza tym dobry i romantyczny, to jeszcze super żartowniś ;)
No ideał, kurde, ideał jak nic ;)
Też już sb to uświadomiłam i dlatego jest to postać fikcyjna..
I prawdę mówiąc, aż sie boję jak coś odwali...
Nawet, jak coś odwali, to i tak mu pewnie wybaczymy ;))
Byle nie zrobili z niego takiego debila i żłoba jak Octavio Narvaez.
Tfu, tfu, odpukać w niemalowane ;)
Octavio to główny amant teli "Dzikie serce"
Leci na TV4 o 17.00.
Przystojniak, ale niestety, idiota. Ma niski poziom inteligencji ;)
yhm ten Octavio wg mnie przystojny nie jest. od poczatku zastanawialam sie czemu lepszego nie dali np Davida Zepede.
"Ayaz: Pójdę piechotą. Dzisiaj wszystkie ulice moje, przynajmniej one." przeoczyłam to!!! Muszę to zobaczyć! Ayaz <3
jeżeli masz internet na limit to nie polecam oglądać online, bo potrafi pożreć 3x więcej internetu, niż gdybyś sciągnęła ten sam plik na komputer (mówię tu o normalnej jakości ok. 400MB, nie hd). tak przynajmniej wychodziło z moich obserwacji, i mogę się mylić :) czasami lepiej ściągnąć :D
Napisałam do Pulsu na FB czy mają cały sezon, ale mnie zlali... pewnie czy zamierzają kupić drugi też się nie dowiemy..
ja jestem ZA jesli chodzi o kolejne sezon, aczkowiek boje sie ze sierial sie popsuje i nie bede zmuszona ogladac 2 sezonu...
choc filmiki na yt o Ayazie i Oyku hmmm <3
to może bombardujcie Puls pytaniami po 1, czy mają cały 1 sezon, a po 2 czy będą zainteresowani kupnem drugiego...
Puls wyemituje cały pierwszy sezon, a do drugiego jeszcze nic nie wiadomo. W Turcji dopiero jutro finał pierwsze sezonu.