PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=724152}

Sezon na miłość

Kiraz Mevsimi
2014 - 2015
8,2 1,7 tys. ocen
8,2 10 1 1721
Sezon na miłość
powrót do forum serialu Sezon na miłość

Na forum posucha, więc pytam: ogląda ktoś? jakie oceny? :)

ocenił(a) serial na 1
Vanessa100

On by mógł nawet podpaski reklamować, wreszcie bym nie musiała zmieniać kanału..

darjaa

Buhahahahahahaha padłam ;)

jagodajulia

zaczelam ogladac, jestem na 7 odc. czyli jak ktos pamieta a scenie kiedy Ayaz powiedzial Mete o Rizie. Spotkali sie na lawce w trojke ale Ryza stwierdzil ze juz DAWNO go nic z Seyma nie laczy..
Kurcze dawno nie widzialam tak fajnego, romantycznego i smiesznego serialu. Mam nadzieje, ze serial dalej bedzie tak wspanialy a milosc Ayaza i Oyku przetrwa do konca. Troche malo scenek z pocalunkami...jednak ich sceny mi to zastepuja...wiadomo w telce hiszpankiej juz by dawno poszli do lozka...ale w Sezonie jest duzo spojrzen gestow usmiechow czuc ta chemie miedzy bohaterami. Lubie tez Emre i Buchu, mamę Ayaza i tatę Mete. Pozdrawiam was cieplo

mzytua13

Dobrze pamiętam ten odcinek ;) Ryza kłamał, ale to niedługo się dowiesz ;)

Zgadzam się serial jest świetny zabawny, wzruszający i jak dla mnie taki realny z jednym bajkowym elementem--> postacią Ayaza <3 chciałabym, aby tak było do końca ;)

jagodajulia

Co się stało z ojcem Ayaza? Nie żyje?
I drugie pytanie - Ayaz ma złe relacje z matką?

Vanessa100

Na razie nie wiadomo.
Wcześniej Ayaz miał bardzo dobrze relacje z matką, ale obecnie Ayaz pokłócił się z matką o Oyku i ostatnio coś tam wspomniał, że jego matka się zmieniła.

jagodajulia

Aha ;)

ocenił(a) serial na 1
Vanessa100

Pokłócą się jeszcze bardziej, a jego ojciec "niby" nie żyje

ocenił(a) serial na 8
mzytua13

nadrabiaj nadrabiaj bo robi się coraz ciekawiej ;)

jagodajulia

ja nie mogę się oprzeć wrażeniu, że ostatnie odcinki kradnie Emre xD dziś, jak się wydurniali w tym domku i ostatnio, jak straszyli duchami - jak on strzela oczami to jest jakiś kabaret, cudowny jest :D

girl_with_tattoo

gdzie wy oglądacie powtórki sezonu na miłosć ?? są jakieś darmowe strony ?

ocenił(a) serial na 8
nadia_21

video anyfiles i freedisc, odcinki pojawiają się dosyć późno (ok. 23). spotkałam też na youtube ale tam może być ciężko

mistrzyniF1

ogladam na yt. Nadrabiam po 2 odcinki bo dopiero jak corcia zasnie i maz bo on takich bajek nie lubi :-P wtedy robie sobie herbatki i relaksuje sie przed Sezonem. Mam chyba z 8 odc do obejrzenia zeby was dogonic. Czytalam troszke na necie o obyczajach tureckich zeby lepiej zrozumiec postepowanie niektorych bohaterow :-) naprawde fajny serial z przystojnymi aktorami, cieply i zabawny...

ocenił(a) serial na 8
mzytua13

ja też tak zrobiłam, żeby mieć większe rozeznanie, i dzięki temu zmieniłam sobie opinię na ich temat. myślałam że są straszni (jako arabowie, stereotyp niestety) a tu się okazuje że to całkiem przyjaźni i pozytywnie nastawieni ludzie :)

ocenił(a) serial na 1
jagodajulia

no właśnie wie ktoś o czym oni rozmawiali na dworze?

girl_with_tattoo

Przypomniało mi się,, jak Ayaz i Oyku wyobrazili sobie siebie jako staruszków hahahahahaha ;))
Ayaz - "uuuu, po twoim pocałunku czuję się 10 lat młodszy"
:D

Ayaz nawet jako dziadek jest uroczy ;)))

Vanessa100

Ayaz tak. Ale dziś dziewczyny zachowywały się trochę żałośnie xp Faceci mnie śmieszyli, one nie xp
A Oyku mogłaby przestać "nadmuchiwać sobie policzki", jakkolwiek to brzmi, nie wiem jak to opisać inaczej xD

girl_with_tattoo

Jak Oyku może tracić czas na gniewanie się na Ayaza i odpychanie go od siebie?
Takiego faceta ???

Vanessa100

No ja też tego nie rozumiem. Tyle modelek się obok niego kręci, a on woli nijaką Oyku. Ona zamiast się go trzymać jak rzep, to się focha. Dziwne dziewczę xp

girl_with_tattoo

Dziwaczka i tyle. Naprawdę.

Vanessa100

ayaz i spotkanie z babciami, wrozenie fusow i zdjecia wnuczek ale sie usmialam :-D odc 9

mzytua13

Akurat odcinka 9 nie oglądałam ;)

Vanessa100

Jak to nie oglądałaś tej całej kolacji Ayaza z Oyku??? :O

jagodajulia

Nie. A co robili w trakcie tej kolacji?

Vanessa100

Ayaz przygotował przecudowną kolację (on i Oyku wyglądali przepięknie), podarował Oyku prezenty (sikawkę--&gt; deszcz w parku, gwiazdę--&gt; wspólna noc pod gwiazdami itp, itd) i chciał Oyku pocałować, ale ona powiedział, aby już poszli i jak wracali do samochodu, Ayaz zapytał się Oyku kim tak naprawdę są: parą, kumplami i że wcześniej to jemu takie pytania zadawano, a on zadaje je po raz pierwszy, a Oyku poszła i nic mu nie odpowiedziała.
Nie widziałaś pijanego Ayaza????! Ty musisz to nadrobić :P :D

jagodajulia

Jako pijany na pewno był zabawny ;))

Nie nadrobię tego, bo mam net na limit, i to na bardzo mały limit.

Vanessa100

Jaka szkoda, bo to trzeba widzieć, opis tego nie odda, a jako pijany był przeuroczy <3 Jak nie nadrobisz, to napisze Ci moje ulubione cytaty.
||Ayaz zadzwonił do Mete.||
Mete: Wspólniku zapomnij o świadomości, wpadłeś jak śliwka w kompot
Ayaz: Wiem. Jeszcze nigdy się tak nie czułem. Żebyś wiedział, co ja dla niej wyprawiam...? Przygotowałem dla niej prezenty.

|| Mete zapłacił rachunek w barze.||
Ayaz to zauważył: Ooo zapłaciłeś? Dziękuję. Ona bardzo to lubi, co chwila mi dziękuje.

|| Powrót do domu. Mete powiedział, że wsadzi go do taksówki ||
Ayaz: Pójdę piechotą. Dzisiaj wszystkie ulice moje, przynajmniej one.

jagodajulia

hahahahaha Dzięki ;)

Vanessa100

Nie ma za co ;) Ale jakbyś miała okazję to polecam obejrzeć :D

jagodajulia

Ayaz nie dość, że nieziemskie ciacho, poza tym dobry i romantyczny, to jeszcze super żartowniś ;)

No ideał, kurde, ideał jak nic ;)

Vanessa100

Też już sb to uświadomiłam i dlatego jest to postać fikcyjna..

I prawdę mówiąc, aż sie boję jak coś odwali...

jagodajulia

Nawet, jak coś odwali, to i tak mu pewnie wybaczymy ;))

Byle nie zrobili z niego takiego debila i żłoba jak Octavio Narvaez.
Tfu, tfu, odpukać w niemalowane ;)

Vanessa100

Ja też mam taką nadzieję :) Na razie jest idealny.

Od takiego kretyna uchroń nas Panie haha

jagodajulia

"Od takiego kretyna uchroń nas Panie haha"
hahahahaha dobre ;)

ocenił(a) serial na 1
Vanessa100

Kto to ten Octavio i co odwalił

darjaa

Octavio to główny amant teli "Dzikie serce"
Leci na TV4 o 17.00.

Przystojniak, ale niestety, idiota. Ma niski poziom inteligencji ;)

ocenił(a) serial na 1
Vanessa100

yhm ten Octavio wg mnie przystojny nie jest. od poczatku zastanawialam sie czemu lepszego nie dali np Davida Zepede.

darjaa

Wiadomo, kwestia gustu ;)
Niemożliwe jest, aby dana osoba podobała się absolutnie wszystkim.

Vanessa100

żłoba. Kolejna osoba wygrywa kolejne internety xD

ocenił(a) serial na 9
jagodajulia

"Ayaz: Pójdę piechotą. Dzisiaj wszystkie ulice moje, przynajmniej one." przeoczyłam to!!! Muszę to zobaczyć! Ayaz <3

krokodylica89

Jeżeli przeoczyłaś to musisz koniecznie nadrobić ;)

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

jeżeli masz internet na limit to nie polecam oglądać online, bo potrafi pożreć 3x więcej internetu, niż gdybyś sciągnęła ten sam plik na komputer (mówię tu o normalnej jakości ok. 400MB, nie hd). tak przynajmniej wychodziło z moich obserwacji, i mogę się mylić :) czasami lepiej ściągnąć :D

ocenił(a) serial na 1
girl_with_tattoo

Ja uwielbiam Oyku :)

ocenił(a) serial na 1
girl_with_tattoo

Napisałam do Pulsu na FB czy mają cały sezon, ale mnie zlali... pewnie czy zamierzają kupić drugi też się nie dowiemy..

darjaa

ja jestem ZA jesli chodzi o kolejne sezon, aczkowiek boje sie ze sierial sie popsuje i nie bede zmuszona ogladac 2 sezonu...
choc filmiki na yt o Ayazie i Oyku hmmm <3

ocenił(a) serial na 1
mzytua13

to może bombardujcie Puls pytaniami po 1, czy mają cały 1 sezon, a po 2 czy będą zainteresowani kupnem drugiego...

darjaa

Puls wyemituje cały pierwszy sezon, a do drugiego jeszcze nic nie wiadomo. W Turcji dopiero jutro finał pierwsze sezonu.

ocenił(a) serial na 1
jagodajulia

Ok jak cały sezon to ok:-)sekret też puścili najpierw 40 odcinków i nie wiedzieli czy kupią więcej