PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224943
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

dajcie spokoj

ocenił(a) serial na 1

jak mozna sie zachwycac tym serialem----- pelnym bezsensowych zwrotow akcji, stucznie nakrecana fabula .... typowy dla amerykanow serial czyli po prostu tragiczny ... obejrzalem na kacu 4 odcinki bo nie mialem co robic i sie znudzilem kompletnie... juz ja mialem ciekawsze przygody w knajpie niz majkel ..w wiezieniu

a ci zli kolesie t-bag ojej strach sie bac:)
abruzi uu mafia :)
a murzyni nie sa nawet murzyanmi z prawidzwego zdazenia tylko takie pokemony :)
w prawdziwym wiezieniu dla mordercow klawisze za mocno sie nie zblizaja do wiezniow bo moga dostac kose czy cos co to dla wieloletniego mordercy zabic klawisza wow jeszcze rok do dozywocia a tutaj jak jedna wielka rodzina:Dciekawe czy wigilie tez razem spedzaja i dziela sie oplatkiem:)
a jeszcze majkel --- co te kobiety w nim widza( poozdrowienia dla marty i tak tego nie przeczyta:) zwykly przecietniak z beznadziejnym tatuazem :)koles pierwszy lepszy z ulicy----- a co do liczby sezonow w 15 synalek majkela i doktorki ucieka ze zlobka-- fabula i tak robi sie coraz glupsza ,wiec moze przejdzie

ocenił(a) serial na 10
zajob11

Może trzeba było nie oglądać na kacu - bardziej by Ci się spodobał :D

A poważnie... każdemu może się coś nie podobać, ale to na pewno nie jest typowy amerykański serial, bo tematyka oryginalna itd.

zajob11

wiesz co powiem ci ze na pewno jestes brzydkim facetem, bo tylko tacy sie czpeiaja przystojnych aktorow, wiec sorki bardzo ale nie wypowiadaj sie chyba ze pokazesz foto to wtedy mozemy pogadac i porownac wielkiego Pana Modela i AKtora , zalosne:) bye bye

ocenił(a) serial na 1
kasiakowalczyk8

najpierw kasia :)sweety a gdzie on jest przystojny koles jest beznadziejnie zbudowany,sorry twarz kolesia z sasiedzctwa rozejrzyj sie doookola siebie powtarzam to przecietniak-- jego gra aktorska jest tak malo emocjonalna a moje zdjecie masz w avatarze:) nie podoba ci sie :)przystojny pan aktor a pozniej debilki szukaja cale zycie idealu , ktorego ciagle nie moga spotkac ksiecia z bajki majkela na bialym rumaku...

co do amerykanizacji serialu jest tak amerykanski ze bardziej nie moze pelen bezsensow i sztucznosci fabuly , ktorych mieszkancy naszego wielkiego brata nawet nie potrafai wylapac jaka szkoda ze i w Polsce ta sytacja zaczyna sie powtarzac:)
co do tematu wiezienia nie jest on wcale odkrywczy zaczynajac od ucieczki z alcatraz i wielu innych filmow przez cale czasy kinematografii...obejrzyjcie polsk symetrie a nie wyidealizowany swiat majkela

ocenił(a) serial na 7
zajob11

Heh.... Wyluzuj człowieku troche... Kazdy ogląda to co chce i nie wiem co masz do przystojnych aktorów.... chyba musisz mieć jakiś kompleks na tym punkcie? Went gra oszczędnie ale wielu osobom się to podoba i nie wiem w czym problem.... Moze gdybys czasem nie chcodził skacowany to bys dostrzegł pare innych spraw poza puszką piwa.... Temat moze i nie odkrywczy ale przedstawiony w sposób który nie tylko trzyma w napięciu ale i bawi, a nie tylko dołuje........

ocenił(a) serial na 7
zajob11

A co do tych kolesi z więzienia... T-baga, Abruzziego itd. Nie wiem jak innym ale mi sie wydaje ze nie masz co krytykować tego jak jest przedstawione to więzeinne życie bo sorry ale sam nie masz o tym zielonego pojęcia...... I śmieszy mnie Twoje podejście bo zachowujesz sie jakbyś sam przesiedział conajmniej 10 latek........ To jest serial! Ludzie go oglądają żeby się rozerwać a nie przybić jeszcze bardziej..... A jeśli chodzi o wyświechtane tematy to w historii kinematografii masz milion powtórzonych tematów..... Więc może zacznij czepiać się do każdej romantycznej komedii bo przecież "wszystkie są o tym samym".....?? Pzdr

ocenił(a) serial na 10
zajob11

Sam jesteś beznadziejny,yhyym masz w knajpie ciekawsze zajecia hmm moze np ( tak dla odmiany :P ) pijesz piwko taakkk??i zarywasz laski??śmieszneee.....film jest ekstra,bardzo oryginalny i NA CZASIE!!Ale ty jestes jakiś niedzisiejszy chyba;/;/ ile ty masz lat??buzzzz (lol)

szerett

Sądząc po stylu twojej wypowiedzi, to chyba więcej niż ty - umie poprawniej i bardziej zrozumiale budować zdania.

ocenił(a) serial na 1
szerett

koteczku,nie zarywam- bo w mojej sypialni mysle o tobie= ale boje sie podejsc do ciebie bo pan prokurator bylby nie mily dla mnie:D
a film na czasie- bo co wujek do wiezienia poszedl i plan mu opracowujesz:)
orginalny taaa, jak cie dziecko jeszcze niebylo na swiece to byly juz filmy o ucieczkach z wiezienia...
niedzisiejszy acha spoko czyli wszyscy dzisiejsi ludzi ogladaja prison breaka bo jest na to moda i dlatego jest taki fajowy, cool, taki trendii jazzi i krejzolski--- wyluzuj

a co do knajpy bylas kiedys w knajpie ze znajomymi, naprawde lepsza rozrywka niz ogladanie seriali sprobuj kiedys... ale poczekaj jeszcze troche bo teraz jeszcze dowodu nie masz to ci piwa nie sprzedadza

ocenił(a) serial na 1
zajob11

co juz wiecej nastoletnich fanek sie nie wypowiada o majkelu :) jaki on cudowno-wspanialy jest

ocenił(a) serial na 7
zajob11

A ja myślałam, że tutaj jest dyskusja na temat serialu a nie głównego bohatera.
No cóż, moja pomyłka.
Jednakże wracając do wypowiedzi kolegi (tego u góry ? zajob chyba), to muszę się z nim w kilku kwestiach zgodzić i nie zgodzić.
Po pierwsze: rzeczywiście wspomniany już wcześniej Majkel (znaczy Michael ? ale chciałabym, aby również kolega wiedział o kogo chodzi) nie jest wyjątkowy pod względem wyglądu, ot chłopaczek z okolicy, nie za bardzo przypakowany, tatuaże rzecz gustu, zarost na główce 3mm. Jednocześnie osobom odpowiedzialnym za casting jestem wielce wdzięczna za taki wybór, nie zniosłabym ślicznego chłopczyka z boską fryzurką w stylu lat ?80. A dlaczego małolaty tak za nim szaleją? Bo w serialu to prawdziwy rycerz w srebrnej zbroi. A, że jest sporo kolesi, którzy wyglądają równie dobrze jak on albo i lepiej na wyciągnięcie ręki, no cóż niektórzy wolą żyć marzeniami niż po prostu się rozejrzeć.

Po drugie: serial jest oryginalny, pod względem tematyki. I nie piszcie mi, że były już takie filmy, bo film i serial to dwie zupełnie różne kategorie, zatem traktować je również należy inaczej. Ja nigdy wcześniej czegoś takiego nie widziałam. Co do porównań do ?symetrii?, to nie mają racji bytu. Polskie więzienia, mają się tak do amerykańskich, jak libijskie do słowackich. Nie ma sensu porównywać systemu więziennictwa. Na pewno to co widzimy na ekranie nie jest w 100% tym co jest naprawdę, nie jest nawet w 90%. Jak utrzymuje poziom 75% to i tak nieźle, ale o tym należałoby pogadać z kimś kto siedział w amerykańskim więzieniu.

Po trzecie: akcja jest wciągająca, bo póki co scenarzyści nie robią ze mnie wała. Są momenty doprowadzające mnie do szału swoją naiwnością, ale biorę pod uwagę, że to amerykańska produkcja, a jeszcze nie widziałam amerykańskiego filmu, który w 100% byłby realistyczny i prawdziwy, może za wyjątkiem filmów dokumentalnych. Są podane pewne wskazówki, które pozwalają również i widzowi rozwiązać tą zagadkę. (W Lost wkurza mnie to, że jest wiele wskazówek i wszystkie prowadzą do nikąd) Zatem, jeżeli ktoś ogląda sobie serial przy zawartości powyżej 2 promili, to może nie skumać fabuły, ani go ona za bardzo nie wciągnie.

Po czwarte: zgadzam się, że nie powinien mieć więcej niż jeden sezon, drugi już zaczyna mnie wkurzać, trzeci może spowodować, iż utraci miano kultowego. Jak to śpiewał Markowski: ?trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść niepokonanym.? Obawiam się, że twórcy przegapią ten moment.

Po piąte: zgadzam się, że w barze ze znajomymi może być bardziej interesująco niż przed telewizorem podczas oglądania serialu. Jednakże tydzień ma 7 wieczorów, i poświęcenie jednego na obejrzenie odcinka nie powinno się nikomu wypominać, kolejne 6 można spędzić z kolegami w barze.

Po szóste: mogłabym sobie jeszcze pisać tak przez kolejne godziny, tylko po co. Zakończę zatem pytaniem do kolegi ?zajoba?: Co tak naprawdę, Cię wkurza? Serial ze swoimi mankamentami i zaletami, czy fakt, że odtwórca głównej roli, ma takie wzięcie u dziewczyn poza planem filmowym? Jeżeli to drugie, to żal mi Ciebie. Zazdrość paskudna rzecz. Jeżeli to pierwsze to napisz jakieś sensowne argumenty potwierdzające twoją tezę, że jest do d**y a nie wysmętniasz się, że po 10 piwach nie jesteś go w stanie oglądać. Ja też nie jestem, bo wtedy za bardzo mi ekran komputera wiruje.

Pozdrowionka dla fanów serialu oraz smętnego kolegi ? marudy z forum.

Lalu

Nie chodzi o zazdrość (najczęściej przytaczany kontrargument gdy się kogoś krytykuje - nudny już) tylko o to, że część z zachwycających się serialem ludzi, to gimnazjalistki siedzące z mokrymi majtkami przed tv/kompem i zachwycające się aktorami. To między innymi jeden z powodów popularności tego serialu, co może być irytujące dla innych. Mnie Prison nie wciągnął i nadal nie rozumiem gdzie kryje się jego 'wyjątkowość' i 'oryginalność', a nazywanie go arcydziełem (jak niektórzy tu piszą) uważam za duże przegięcie.

sakurazukamori

Serial jest bardzo komercyjny - jak prawie każdy serial. Tak dla wszystkich znawców kina jeśli nie znacie "Ucieczki z Alcatraz" to nie proszę nie zabierajcie głosu, bo jeśli standardy w kinie wyznacza u Was uroda aktora i komercja to podziwiam.

użytkownik usunięty
Futures_claw

Widziałem "Ucieczkę z Alcatraz". To kultowy filmik, który bardzo mi się podobał. W tej chwili jestem po obejrzeniu pierwszego sezonu "Prison Break" i muszę przyznać chociaż nie jestem miłośnikiem seriali (np: "Losty" mnie nie jarają), to akurat ta produkcja wciągnęła mnie jak cholera. "Prison Break" trzeba oglądać na luzie a nie wczuwać się i dywagować na ile serial ten oddaje realia jakie panują w amerykańskich więzieniach. Co wy w ogóle możecie wiedzieć na ten temat? Teksty tupu: "Zobaczcie sobie Symetrię - to jest prawdziwy film o więzieniu" wołają o pomstę do nieba, ale jak zauważyłem, już tu ktoś to skrytykował więc nie będę się powtarzał.

Zjeb11 napisał:

"a ci zli kolesie t-bag ojej strach sie bac"
- Co to w ogóle za komentarz? Nie kolesie z "Symetrii" - tych to się można bać. Ciekawe co byś pieprzył jakby taki koleś chciałby cię zapiąć... Swoją drogą w "PB" typowych, więziennych gęb nie brakuje.

"a murzyni nie sa nawet murzyanmi z prawidzwego zdazenia tylko takie pokemony"
- Pokaż mi murzynów z prawdziwego zdarzenia.

"w prawdziwym wiezieniu dla mordercow klawisze za mocno sie nie zblizaja do wiezniow bo moga dostac kose czy cos co to dla wieloletniego mordercy zabic klawisza wow jeszcze rok do dozywocia a tutaj jak jedna wielka rodzina"
- Człowieku normalnie załamać się idzie. Powiedz z jakiego filmu czerpiesz taką wiedzę bo raczej wątpię że z autopsji? W ogóle obejrzałbyś sobie kilka dalszych odcinków, to zobaczyłbyś to co chciałbyś zobaczyć, czyli jak "klawisz" dostaje kosę.

"a jeszcze majkel --- co te kobiety w nim widza( poozdrowienia dla marty i tak tego nie przeczyta:) zwykly przecietniak z beznadziejnym tatuazem :)koles pierwszy lepszy z ulicy"
- Gówno mnie obchodzi co widzą w nim kobiety ale jak dla mnie ten koleś pasuje do tego filmu jak ulał.

Tak na marginesie Zajob11 chyba rodzice od niedawna pozwalają Ci chodzić do pubów skoro tak się tym podniecasz.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
zajob11

POST DEDYKOWANY ZAJOBOWI11 co SIĘ JARA ZAKOŚCIELNYM I PARIS HILTON

Słuchaj człowieku. Powiem Ci, że moja czysto teoretyczna wiedza o mydlano-intymnych stosunkach w porównaniu z twoim wieloletnim doświadczeniem jest na prawdę niczym. Cieszę się, że masz przyjaciół z którymi zawsze możesz podzielić się wrażeniami na ten temat. Powiem Ci też, że przed tv siedzę niewiele a na życie towarzyskie nie narzekam. Może nie jest tak bogate jak Twoje, ale cóż, nie każdy lubi schylać się po mydło i nie każdy zna prawdziwych murzynów. Nie będę Ci tu podawał dokładnych statystyk odnośnie tego jak często chodzę do knajp bo to i tak nie ma sensu. Mógłbym jeszcze z Tobą "mądrze" podyskutować ale po co?

Pozdrawiam serdecznie :)

ocenił(a) serial na 1
Lalu

Tak pytanko a skad wiesz, ze on ma powodzenie poza planem filmowym , przeciez tego jeszcze w tym temacie nie ustalilismy narazie doszlo do tego ze wiadomo iz jest idolem nastolatek...:D a na powaznie ... argumentujac:D

-w czwartym punkcie normalnie zgadzam sie z Toba w pełni
-a w trzecim komplentnie sie z toba nie zgodzę, bo sama sobie zaprzeczasz mowisz o robieniu w wała - mowisz o naiwnych momentach dobry scenarzysta powinien tego unikać a w prison załozenie poszło prosto .. usiedli panowie od marketingu i tz burza mozgów koncepcja serial o wiezieniu , geniusz w wiezieniu cos nie typowego, kobieta musi byc jako standard - po co geniusz musi isc do wieziania kogos uratowac ... ok temat nudny i oklepany jedziemy standardem co nowego ......i wielki janusz weiss miliard w rozumie:)- nie robmy ze jeden odcienek to zamknieta calość tylko niech sie konczy w kulminacyjnym momencie - zobaczymy albo to zdenerwuje widza albo wypali( sam jestem marketingowcem z wyksztalcenia:)tak mniej wiecej to wyglada:D tak powstaly ramy ... i prosta pilka serial jak kazdy inny wcale nie odkrywczy nie nowoczesny nic fajnego typo z robiony w nowym typie z zastosowanie jednego pomyslu ktory wypalil .. scenarzysci i niedorzecznosci to cos pieknegow tym serialu i wiesz co za duzo tego zeby pisac - a z drugiej strony na swiezo mialem cala liste teraz juz nie pamietam
moze teraz uszczkniemy 2 :)twoje po drugie orginalny hmm nie pamietam tytulow poszukaj o serialach amerykanskich stacji fox czy cos gwarantuje ci ze jakies 8 w jej histroii o ucieczce z wiezienia serial:) naprawde ten serial ratuje tylko jeden pomysl kulminacyjne momenty
twojego pierwszego odnosnika nie bede komentowal bo masz calkowita racje

A co do zazdrosci sciagam własnie 16 odcinek ale nie dla siebie :)pozdrawienia dla Marty:)

i wcale nie jest maruda :D poprostu nienawidze tego serialu

ocenił(a) serial na 9
zajob11

proponowal bym usunac literke "o" z Twojego nicka..wtedy bedzie akurat..

ocenił(a) serial na 7
zajob11

Nienawidzisz? To po cholere obejrzales cały pierwszy sezon? To chyba za mocne słowo? Jak go nie lubisz to go nie oglądaj i nie pisz takich kretynizmów na forum bo mi się Ciebie żal robi "Panie dobra rada- obejrzyjcie prawdziwy film o wiezięniu- Symetrię"... obejrzałam, przed PB i jakos nie rzucił mnie na ziemię..... :/ A skoro jesteś takim doświadczonym marketingowcem i wiesz doskonale co się dzieje w każdym więzieniu i jak nakręcić murzyna żeby nie został pokemonem to może zacznij szukać pracy w tym przemyśle albo sam napisz jakiś scenariusz? Zobaczymy jaki odniesiesz sukces mistrzu marketingu.... :/

ocenił(a) serial na 6
zajob11

do zajoba:
Jeśli tak dobrze umies zkrytykować i znasz się na wszystkim to ja czekam na twoj scenariusz a może od razu wyreżyserujesz to na pewno będzie hit. Acha i na pewno nei będzie komercyjny

ocenił(a) serial na 7
zajob11

W sprawie wała (czyli pkt. 3 w mojej wypowiedzi) to miałam na myśli Lost, które obejrzałam do 3 sezonu i mam dość ze względu na te misie polarne. Są one tam od pierwszego sezonu, i przez kolejne dwa nikt mi nie potrafił wyjaśnić jak to się stało, jak one się tam znalazły i dlaczego mają się świetnie na tropikalnej wyspie?????? W PB, jak na razie, jak jest zagadka, to zostaje ona rozwiązana w ciągu zazwyczaj kilku odcinków.
Co do oryginalności serialu, to jeszcze raz podkreślam, że JA coś takiego widzę po raz pierwszy. Nie oglądam wszystkich seriali bo życia by mi zabrakło. Ktoś mi powiedział, że ten jest fajny, więc zaryzykowałam i mnie wciągnęło.
A teraz rzecz najważniejsza!!! Marketing. Ja jeszcze nie widziałam ani nie słyszałam o serialu, który jest kręcony z potrzeby twórczej, dla sztuki. Każdy serial jest produkowany z nastawieniem na zysk. Ma ściągnąć widownię. To jest jego cel. Nie ma co nad tym deliberować. Jest tylko kwestia, czy będzie to dobra rozrywka, czy licha. Ja uważam, że PB to jest bardzo dobra produkcja (jak na serial), akcja pędzi, i chyba zmierza do końca (czego o Lost niestety powiedzieć nie można) i osobiście mam nadzieję, że zakończą na tym sezonie. Bo jak to mówią, co za dużo to nie zdrowo.
Natomiast w kwestii wiarygodności, to jak już wcześniej wspominałam, za wyjątkiem filmów czy seriali dokumentalnych, jeszcze nie widziałam produkcji amerykańskiej, która byłaby w każdym aspekcie wiarygodna. Ten serial również nie jest, ale w porównaniu ze znikającym samochodem Bonda (ostatniej części z Brosnanen) to ten serial jest niemalże beż żadnej wpadki.
Pozdrowionka

ocenił(a) serial na 10
Lalu

Ciekawe kto sie Tobie podoba?...Polscy faceci są niezbyt ładni a do tego mało zadbani,dlatego miło jest popatrzeć na ładnego aktora po tym co się widzi na ulicy(na rogu pijacy,gdzies obok bujający sie jakis dres,w autobusie laluś,ktory uważa sie za''macho'' albo macho ktory uwaza ze jest piekny...to niezly musisz miec gust;/

ocenił(a) serial na 7
zajob11

I co Ty masz do Millera? Chyba naprawdę Cię boli że sie podoba dziewczynom bo masz jakiś kompleksy.... Dla Twoich wiadomości są też inni przystojni aktorzy i też "nastoletnie laski" sikają za nimi po nogach więc może odrazu wrzuć parę krytycznych uwag do innych tematów na forum o Bradzie Pit'cie i na przykład o Hartnecie albo nie wiem V. Cassellu i Deep'ie? Powiem ci, że aktorzy mają swoich fanów i fanki jeśli jeszcze na to sam nie wpadłeś i nie wiem po co się tak gotujesz z tego powodu??

ocenił(a) serial na 10
zajob11

Widzialam ucieczke z altacraz i uwazan ze to bardzo dobry film. Ogladam tez PB i uwazam ze jest swietny nie pod wzgledem aktora grajacego Michaela ale calej fabuly. A to ze ktos wzdycha na widok tego aktora to jego sprawa, ma do tego prawo. Moze wlasnie dla tych osob on jest kluczem do sukcesu tego serialu :) I naprawde nie warto marnowac czasu na krytyke komentarzy osob zachwycajacych sie michaelem :) taki gust :D

ocenił(a) serial na 7
mlg_4

A poza tym zgadzam się też z przedmówcą!! Przecież to nie Scofield decyduje o całym serialu... Dla mnie inni też świetnie odgrywają swoje role! Uwielbiam Mahone bo ciężko go zagiąć i T-Baga- niezły z niego przypał!! Mimikę i gesty ma doskonałe! ;) więc nie obrzucaj serialu błotem bo jesteś zazdrosny o popularność aktora 'zajob'!!

ocenił(a) serial na 10
zajob11

Sądze ze autor postu ma jakieś zaburzenia psychiczne, skoro wypisuje takie bzdury xD

Pozdro

ocenił(a) serial na 7
zajob11

Przeczysz więc sam sobie, także nie licz że ktoś cie poprze jak sam nie potrafisz się określić wielki twórco kinematografii....... Co by było gdyby, gdyby zajob pokazał nam co sam nakręcił?? coś powątpiewam w istnienie tych dzieł....:/ Pzdr

użytkownik usunięty
ocenił(a) serial na 7

Hmmm... a ja głupia myslałam, że to dyskusja o PB.... więc co to za posty idiotyczne??

użytkownik usunięty
zajob11

"pare swoich dziel bym pokazał bo sa w necie ale boje sie dac tu linka bo ten od zapinania moglby zobaczyc jak wygladam i sie zakochac:)"

Patykiem bym cie nie dotknął...

ocenił(a) serial na 8
zajob11

Mi się ten serial bardzo podoba, faktycznie są w nim wykorzystane pomysły z innych filmów o podobnej tematyce, ale cóż... Ja ten serial traktuje jako czystą rozrywkę. Ale przyznaje racje Zajobowi11, osłabiają mnie zasmarkane laski, które sikają na widok "Majkela" i wzdychają jaki on boski, przystojny i wogole the best... Jeszcze raz powtarzam dla mnie to tylko i wyłącznie czysta rozrywka:) Pozdrawiam wszystkich zwolenników Prison Break!

ocenił(a) serial na 9
psycoma

Zjeb11 napisał: ...moglby zobaczyc jak wygladam...

Przecież wszyscy ciebie widzą - wrzuciłeś swoje foto w miejsce avatara. A skoro tak, to możesz podać linki do swoich filmów.

ocenił(a) serial na 10
zajob11

zajob11 <------ i to mówi gość, który 10 daje Paris Hilton, nie no po czymś takim, twój komentarz naprawdę jest bardzo wartościowy...

ocenił(a) serial na 7
zajob11

więc powiedz nam co ty lubisz oglądać
byc może twoja odpowiedz zdradzi nam jak beznadziejnym jestes prostakiem...

zajob11

Szczerze ten film jest wedlog mnie dla ludzi inteligentnych bo widocznie nie rozumiesz o co w nim chodzi z reszta co takicfaniaczek jak ty o tym moze wiedziec a z tego co sie orientuje to chyba wiem co laski w nim widza jego iloraz inteligencji ktory jest duzo wyzszy nie jest tak splycony jak w twoim przypadku... z reszta cfaniaczek jak ty i tak tego nie zrozumie ... a ja sie wypowiadam z tego co wiem bo ogladam serial no i wiem co laski o majkelu mowia:P

ocenił(a) serial na 10
matii_poland

To nie Zajob11 napisał tylko chyba jakiś Zjeb11.
Oczywiście wszyscy się ze mną zgodzą!!!?

ocenił(a) serial na 10
t9mek

A tak na marginesie to naprawdę brzydal jesteś

ocenił(a) serial na 1
t9mek

hahahahahah moj awatarek a myslalem ze sliczny jest :)
el mariachi gratulacje przejrzenia mojego profilu jesne ze paris zasluguje na 10:D
nie mam chwilowo weny sie z wami wszytstkimi droczyc zagorzalymi fanami aler jakis poscik napoisze jak cos zjem i zaczne normalnie dzien

ocenił(a) serial na 1
t9mek

zajob sprrawdz w slowniku co to znaczy :)a nie bzdury wypisujesz:)

ocenił(a) serial na 1
t9mek

nie fajny ten avatarek mi tez sie spodobał:D

zajob11

Zajob11 przejrzałem cały ten temat i moge stwierdzić jedno --> jesteś cholernie zakompleksionym kolesiem który nic nie reprezentuje swoją osobą.
Raz - nie argumentujesz swoich wypowiedzi...
Dwa - składnia twoich zdań pozostawia wiele do życzenia
Trzy - nie rozumiesz większości założeń
... moge tak dalej wymieniać ale wybacz - nie widze sensu
Co to w ogóle za tekst: "Mógłbym pokazać swoje zdjęcię ale El się zakocha" To jest wypowiedź dorosłego dojrzałego mężczyzny czy dziecka mającego ubogi zasów słownictwa ?
kilka postów wyżej kłociłeś się ( o ile to można nazwać kłótnią - pojechał z Tobą jak z podartą jaką ) z El Maricho ( czy jak mu tak nie pamiętam dokładnie nicku :P ten koleś każdą swoją wypowiedź argumentował i miał mocne słowa .. a ty mogłeś co najwyżej poszpanować durnymi tekstami typu - mam za dużego na kondoma <ha> żałosne
Przeczytaj cały wątek od początku może zrozumiesz, że się sfrajerzyłeś leszczu

ocenił(a) serial na 10
Tef

Zajob, mam sporo uwag:
1. Twoje posty są denne, niepoprawne gramatycznie, składniowo, fleksyjnie, poza tym same opinie (niesłuszne i głupie) nie poparte żadnymi argumetami świadczą o tym, że jesteś człowiekiem, któremu powinno się odciąć dostęp do Neta tylko ze względu na biedną resztę świata.

Patrz! a tak dużo się wydawało! udało mi się streścić. i wyrazić wszystko.
PS> Paris Hilton i Zakościelny na 10? To już wiemy dlaczego te wypowiedzi wyglądają tak a nie inaczej...

ocenił(a) serial na 1
KaiyaSenpai

a twoje posty są z kolei nudne i nie wnoszą nic do dyskusji:)
a poza tym co ty streściłeś, swoje sobiektywne zdanie jako fana tego serialu ze są niesłuszne, powiem ci straszliuwą prawdę są sluszne:D

a skoro juz to wiesz mozesz isc płakać gdzie indziej:)

ocenił(a) serial na 7
zajob11

Ile Ty masz lat facet że takie idiotyzmy wypisujesz?? Ja się zastanawiam jak Ty 'zajob11' w ogóle potrafisz myszke obsłużyć.....:/ na nasze nieszczęście jakoś Ci się udało wydukać tych parę słów i wszystkich irytujesz....... I co sie czepiasz tego filmu i Millera skoro sam PARIS dałeś 10... Zalosne :/

ocenił(a) serial na 1
Keti_na

dla jaj dałem Paris dyche no i? albo moze cenie jej twórczość ....
o prisionie pisz

pare słów jakoś moje posty są dluższe niż twoje ...
a myszki obsługuje całkiem niezle:D

ocenił(a) serial na 7
zajob11

To chyba z czytaniem tez masz niezłe problemy bo może byś poczytał resztę moich postów tępaku?? A tak co do długości wypowiedzi to inteligencja polega na minimaliźmie w rozmowie a nie laniu wody byle tylko kłapać gębą.......

zajob11

w pelni z uznaniem zgadzam sie z Patrykiem Swiete slowa=) no ale coz jak to ktos kiedys powiedzial sa ludzie parapety i sedesy chyba wiecie do ktorych zalicza sie ten zajob czy jak mu tam

ocenił(a) serial na 1
matii_poland

matii dziadku klozetowy:)kolejny ze stada, aby post wwalic bez tresci, a tekst z parapetami jest tak stary ze nie wiem czy juz w PRL nie byl niemodny, pewnie laski wyrywasz na ...."wierzysz w miłośc od pierwszego wejrzenia czy mam przejść jeszcze raz "

nie wiedzialem ze to ty decydujesz kto do jakiej kategorii sie zalicza, a reszta jak stado baranow ma sie z toba zgadzac

ocenił(a) serial na 10
zajob11

Gadasz tak jakbyś przeżyl najgorsze więzienie na świecie i gorszego już nie ma. To co ty oglądasz "Na wspólnej" ???....hehe
A co do wyglądu Wentwortha to nie badź zazdrosny...bo ja bym sie nie zabrała za faceta pijaka, który łazi po jakiś marnych knajpach i po pijaku oglada TV (beznadziejną przyszłość bedzie miała wybranka "twojego serca").
Jak się tobie to nie podoba...to nie musi, ale widać, że nie znasz sie na filmach, czepiasz się jakiś szczegółów, które nikogo nie interesują...bo chodzi o calość filmu, bo żaden film nie jest idealny...a z resztą nie bedę sugerowała sie zdaniem jakiegoś PIJAKA!!!