PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=657154}

Spartakus: Wojna potępionych

Spartacus: War of the Damned
2013
7,9 39 tys. ocen
7,9 10 1 39376
8,8 5 krytyków
Spartakus: Wojna potępionych
powrót do forum serialu Spartakus: Wojna potępionych

Temat założony dla fanów tej pary abyśmy mogli o Niej podyskutować bez tak zwanych "hejterów"

Sayuki78

Ale Aggi przy Nasirze był jak wierny szczeniaczek więc może się myślimy i to Nasir był Alfą :)

paulina_183

*mylimy

ocenił(a) serial na 7
paulina_183

Aha, cicha woda brzegi rwie :D Już sobie wyobrażam takiego wykończonego Agrona, leżącego w pościeli a obok Nasir z fajeczka i miną "Like a Boss, bitch".

Sayuki78

Haha "Who is your daddy"

ocenił(a) serial na 8
Sayuki78

uważaj, zaczynasz chybotliwe tematy :)
ja dziś przez was fanficki jakieś znalazłam, to mam przed oczami przeróżne konfiguracje (łącznie z trójkątem z Duro!! [nie czytałam, trochę się boję :D])

Kasiek_haz

Czytałam to, nie mogłam po tym zasnąć.Cały czas miałam to przed oczami...W ficu Wach me burn jest tam taka scena gdzie Agron jest na dole i powiem tak jakby DeKnight nagrał tą scenę to prawie każda fanka by spłonęła :)

ocenił(a) serial na 8
paulina_183

Właśnie obawiam się, że pewnych obrazów się z głowy nie pozbędę później :) temu mam link, ale boję się czytać tego trójkąta

a daj link do Watch me burn - też nie wiem czy przeczytam, ale niech mnie kusi :)

Kasiek_haz

http://archiveofourown.org/works/449193/chapters/769457 ale ostrzegam to już ma 55 rozdziałów i ciągle rośnie :) Przez chwilę przynudza ale intymne sceny wynagradzają i do tego świetny humor :) Uwielbiam Lugo w tym opowiadania o i jeszcze Saxe :)

ocenił(a) serial na 8
paulina_183

dzięki :)
to najwyżej będę wybiórczo czytać :) the best ofy :)

Kasiek_haz

mój ulubiony rozdział to 33 :D

ocenił(a) serial na 8
paulina_183

to ja już się domyślam, że o rozmowy w nim nie chodzi :)
http://25.media.tumblr.com/tumblr_lismtxCejL1qcdqb0o1_500.gif

Kasiek_haz

no co ty, są tam dialogi :) 37 i 38 uznaje za zabawne. Nasir nie może spojrzec na Agrona :) oo w którymś rozdziale jest Sparty pijany i Nasir i Nasir mu słodzi jaki to ładny Sparty jest :d

ocenił(a) serial na 8
paulina_183

o matko :)
już się boję :)

ocenił(a) serial na 7
Kasiek_haz

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m6xqfwSdGA1rabypso1_500.gif
O trójkącie z Duro też kiedyś tam przelotnie pomyślałam... Jezus Maria!

Sayuki78

Po przeczytaniu tego ficu przez jakiś czas miałam ten obraz przed oczami.

ocenił(a) serial na 8
paulina_183

aż tak?
mówisz, egzorcyzmy później trzeba odprawiać?

ocenił(a) serial na 7
Kasiek_haz

Z domu nie wyjdziesz przez kilka dni co najmniej :D

Kasiek_haz

Egzorcyzmy to za mało, tego się nie da wykasować z pamięci..

ocenił(a) serial na 7
paulina_183

Chyba, że się obali litr wódki. Bez popity.

ocenił(a) serial na 8
Sayuki78

Miałam po meczu oglądać drugi odcinek DaVinciego jeszcze raz, ale przez was chyba będę czytać trójkąt.
Bo mnie tylko zachęcacie!
Chociaż wciąż walczę.

Kasiek_haz

Nie walcz z tym, poddaj się.. My wiemy że chcesz się poddać..

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 8
paulina_183

Może żeby zamiast Duro był tam Kastus ...
Bo Duro to moja kochana ciapa, ja się boję zobaczyć go w pewnych scenach :D

Kasiek_haz

Kurde, jak miałam czas to tu nudy były, a jak zaczęłam maraton Rzymu toście się rozgadały! Beze mnie! Zaraz was wychłostam za karę i wydam za jakichś gnomów dla kasy i koneksji.

(ohoho, Rzym ma na mnie większym wpływ, niż myślałam)

emo_waitress

za dużo Rzymu się naoglądałaś :d

paulina_183

Zaraz kończę, to wrócę do normy :P

Kasiek_haz

Mi żaden trójkąt nie pasi do Agrona ani do Nasira - mam w głowie canon, że oni są wiernymi partnerami dla jednego kochanka. Dlatego jak już to np. Nasir albo sam z Agronem, albo sam z Kastusem.
Agrona nie widzę z nikim oprócz Nasira.
Na pewno nie z Duro, bo Duro to taki misiek, myślę, że Nasir w 5 minut by go sobie podporządkował :D

PS. Jest jeszcze jedna para, której skrycie kibicuję to jest
http://25.media.tumblr.com/b8d96571caf61de2fcdabd02580e5fb5/tumblr_mjke3rEUC11qh 1oeto1_500.png
HEEEEELL YEAAAAAAH

ocenił(a) serial na 8
emo_waitress

Madness! This is madness! :)

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m76pgtsgO81ruvtzio1_500.jpg
http://www.picsdrive.com/contentimages/nick-e-tarabay/nick-e-tarabay-picture-20. jpg
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m0h0l0wkbu1rq84b8o1_500.jpg
Ashurinho niezłym wodzirejem poza planem widać jest :)

Kasiek_haz

Co by było gdyby serial Spartacus był komedią..Ashur może by był nadwornym Claunem :)

ocenił(a) serial na 8
paulina_183

On i tak był :)
uwielbiam tego dziada, że to nie do opisania!

Kasiek_haz

Miłość nie jedną ma twarz..

ocenił(a) serial na 8
paulina_183

Was nie było tu rok temu (sama musiałam z homofobią walczyć przez połowę sezonu, także fajnie, że chociaż tym razem miałam odsiecz :D), jak ja po finale napisałam zajebiście długi tekst podsumowujący cały sezon; wylałam wszystko co na wątrobie leżało. A moje żale po Ashurze dało się wyczuć przez cały tekst :D
Teraz jak to czytam to mi się śmiać z siebie chce :) ale nie zmieniłabym żadnego słowa :)

Kasiek_haz

Rok temu nie które z nas były tylko obserwatorem w tej walce ale teraz niczym buntownicy zebraliśmy się by szerzyć miłość między Nasirem i Agronem :D

emo_waitress

O tak to by było interesujące Sparty i Nasir :D

ocenił(a) serial na 7
paulina_183

O, właśnie. Tak poza ustalonym kanonem, to kogo byście razem widziały?

Sayuki78

Sparty z Nasirem ale to już pisałam, Saxe z Mirą, Agrona (TU już na całego madness) z Crixusem :) to by było ciekawe. o i może Saxe z Donarem.

ocenił(a) serial na 7
paulina_183

Z tych wymienionych przez ciebie to tylko Saxa i Donar mi się podobają, choć Agron i Crixus... Hmmm, moja wyobraźnia podsuwa groźne obrazy. W ogóle, ten facet co grał Donara prywatnie jest gejem :)

Sayuki78

Zartujesz?? Gdzie to znalazłaś?? Myślałam że ten co grał Glabera to jedyny gej.

ocenił(a) serial na 7
paulina_183

To Glaber jest gejem O_O A myślałam, że już mnie nic nie zdziwi bardziej, gdy zobaczyłam go w LOTR.
Wpisz imię i nazwisko gościa co grał Donara i powinno jakieś jego zdjęcie z innym panem wyskoczyć. Chyba nawet jakiś wywiad z nim był.

Sayuki78

Ale że Donar, spadłam z dywanu. W życiu bym się nie domyśliła. Powiem tak szczęśliwy musi być jego facet mając coś takiego w łóżku :d

ocenił(a) serial na 8
Sayuki78

Agron i Saxa
Duro i Mira
Duro i Saxa
Cezar i Tyberiusz - ale tak na serio, bez gwałcenia i innych tego typu akcji.
Cezar i Laeta
Cezar i Sparty - a co!
Tyberiusz i Nasir - jak szaleć to szaleć!
Cezar i Illi - ależ by była ognista parka.
Glaber i Lukrecja

Kasiek_haz

Cezasr z Nasirem!

ocenił(a) serial na 8
paulina_183

I Agron z Tyberiuszem :D

Kasiek_haz

Ha Agron by chyba go zabił , mały Tyberiusz też chciał być dużym złym Alfą

ocenił(a) serial na 8
paulina_183

Po tym jak jego dziecięca miłość zginęła z jego ręki. Wcześniej był rozpieszczony, ale przeuroczy :)

ocenił(a) serial na 7
Kasiek_haz

Zapomniałam o Cezarze i Tyberiuszu. Nosz kurde, gdyby go nie uśmierciła Kore, to w domniemanym spin-offie o Cezarze bym im kibicowała. Fakt faktem, z tym gwałtem to trochę nie na rękę było :\

Sayuki78

trudna miłość

ocenił(a) serial na 7
paulina_183

No właśnie, jednak takie związki najbardziej mi się podobają. Jeden drugiego nie znosi ale koniec końców i tak w łóżku lądują. I tu zaczyna się najlepsza zabawa :D

Sayuki78

A na koniec nie mogą żyć bez siebie. Już to widzę..Po gwałcie zraniony Cezar miota się nad swoją seksualnością chla niczym Ganni i pieprzy wszystko niczym Celt ale cały czas myśli o tej wrednym wężu Tyberiuszu..

Sayuki78

Może Cezar i Krassus