PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=657154}

Spartakus: Wojna potępionych

Spartacus: War of the Damned
2013
7,9 39 tys. ocen
7,9 10 1 39346
8,8 5 krytyków
Spartakus: Wojna potępionych
powrót do forum serialu Spartakus: Wojna potępionych

Temat założony dla fanów tej pary abyśmy mogli o Niej podyskutować bez tak zwanych "hejterów"

Kasiek_haz

Bo tak naprawdę fryzjerem Nasira i Agrona był Lugo więc Sabinus odpadał z kolejki bo rzymianin.

ocenił(a) serial na 8
paulina_183

wizja Lugo jak fryzjera sprawiła, że jeszcze bardziej go polubiłam :)

Kasiek_haz

Właśnie sobie wyobraziłam Agrona siedzącego na jakimś krześle i Lugo który właśnie mu układa włosy i ma taki pas fryzjerski wokół bioder,Saxa trzyma lustro :)

ocenił(a) serial na 7
paulina_183

http://i46.tinypic.com/1fdytu.gif

ocenił(a) serial na 7
Sayuki78

I takie małe a propos http://24.media.tumblr.com/0f276f7fcb25fd02c6baf18e551a115a/tumblr_mlfoclEeFh1s8 2xm6o1_500.jpg

Sayuki78

ta scena poprawia dzień :)

ocenił(a) serial na 7
paulina_183

Każdy dzień należy zaczynać od pary zgrabnych, jędrnych męskich pośladków.

Sayuki78

Ja bym zaczynała, kończyła i nawet w środku dnia :D chodź powiem że chciałabym być muchą na ścianie podczas miłosnych uniesień naszej ulubionej pary :D

ocenił(a) serial na 7
paulina_183

E tam muchą. Fangirle są jak ninja, zawsze znajdą sposób by się wtopić w cień i obserwować ;)

Sayuki78

Niech zgadnę chcesz być ich materacem :D

ocenił(a) serial na 7
paulina_183

Mogę być nawet majtkami Agrona :3

Sayuki78

Ale by było zdziwienie Nasira :D ściąga majtki Agrona a tu ty:D

ocenił(a) serial na 7
paulina_183

Takie surprise :D

Sayuki78

Wiesz ale Agron nie lubi jak go kobiety dotykają...

ocenił(a) serial na 7
paulina_183

Jestem jak ninja, nawet mnie nie poczuje... http://media.tumblr.com/tumblr_mduqbwfw5d1rp67mx.png

Sayuki78

Majtki zrzuci na podłogę ale i tak bedziesz mieć najlepszy widok :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
paulina_183

Mam pytanie jak jest odc 3 na początku widzimy kuźnie jak Actus(nie pamiętam dokładnie imienia, kojarzę go tylko po rozmowie o wyimaginowanym kocie po wypiciu absyntu) wybija miecze a Ganni wrzuca kajdany do ognia i wtedy leci taka muzyka i właśnie o nią mi chodzi. Czy wie ktoś jak się nazywa, bo przesłuchałam cały soundtrack i nic...

ocenił(a) serial na 8
paulina_183

plotki i ploteczki: wyczytałam, że Ellen Hollman prywatnie umawia się z Stephenem Dunlevym aka Egipcjaninem O_O
widać, nie tylko sztyletami jej zaimponował :)

Kasiek_haz

UUUuu, interesująca para :) Plotek ciąg dalszy: wiesz że Pana ma żonę 20 lat starszą od siebie..

ocenił(a) serial na 8
paulina_183

saaay whaaaa?! O_o
osobiście nie wierzę w taką dużą różnicę wieku, ale może są wyjątki potwierdzające regułę - i mu tego życzę, bo ma piękne włosy :D

Kasiek_haz

Oglądałaś kiedyś Xenę?

Kasiek_haz

Jego żona grała tam amazonkę :) http://womansday.ninemsn.com.au/img/2011/inthemag/37/underbelly.jpg
i do tego ma dziecko :) było kiedyś na tumbrl i stąd to wiem :)

ocenił(a) serial na 8
paulina_183

Oglądałam Xenę, ale niewiele pamiętam. Tej babeczki już na pewno nie :)

Kasiek_haz

No ale jest zaskoczenie co nie.. 20 lat różnicy :D

ocenił(a) serial na 8
paulina_183

No 20 lat różnicy to już jest strasznie dużo wg mnie. Przecież jak ona była już praktycznie kobietą to on na chleb mówił pep i jadł piasek z piaskownicy.
Żeby nie było, ja sama nie mam nic przeciwko młodszym facetom, ale 20 lat to jest masakra. Pomyśl sobie, np, że teraz twój przyszło mąż wali w pieluchę :)

Kasiek_haz

On chyba ma z 23 lata a jego dziecko z tego co było napisane ponad 2 a ciąża trwa 9 miesięcy, dorwała go kiedy był nastolatkiem :D

ocenił(a) serial na 8
paulina_183

Ciekawe gdzie się poznali? Na wywiadówce? :)

Kasiek_haz

Żartujesz wtedy był za stary, zlukała go w przedszkolu i czekała :D

ocenił(a) serial na 8
paulina_183

Nieco creepy, ale tak mogło być :)

Kasiek_haz

http://womansday.ninemsn.com.au/entertainment/tvfilmsbooks/8293100/meet-underbel ly-star-danielle-cormacks-toyboy-lover

Kasiek_haz

i tajemnica rozwiązana :)

ocenił(a) serial na 8
paulina_183

to pewnie się cieszyła, że przyszło mu grać z drugim facetem a nie jakąś sexbombą, których to nie brakowało na planie :)

Kasiek_haz

wiesz chemia między nimi była niesamowita więc wszystko jest możliwe. Kiedyś nawet myślałam że chodź jeden z nich jest geje bo naprawdę świetnie grali.

ocenił(a) serial na 8
paulina_183

To prawda. I to jeszcze wy mi tu uświadomiłyście, że te pocałunki na powitanie i pożegnanie to był ich wybór aktorski a nie wymóg reżysera. Tym bardziej większy szacun. Tutaj na forum byli tacy, co rzucali się, że "geje się ciągle całują", ale kaman! Widocznie inni aktorzy aż tak się nie skupili na rolach. I to do nich trzeba mieć pretensje. A nie do tych co poważnie role potraktowali.

Kasiek_haz

mieli zagrać osoby w sobie zakochane więc ciągłe dotykanie jest normalne w takich sytuacjach i do tego nam przyjemniej się oglądało. Bardzo lubię te ich małe pocałunki np w odc 1 WoD kiedy Nasir szkoli nowo przybyłych :)

ocenił(a) serial na 7
Kasiek_haz

W takim razie jutro mój przyszły mąż kończy roczek, jeeeeeej ^_^ Co do Ellen, teraz rozumiem dlaczego oni mieli wspólną fotkę w wanie: http://24.media.tumblr.com/1d904aad7c3194337b23db14cf149456/tumblr_mkv2q4oqqT1qa knqno2_500.jpg Jak go zobaczyła, to najpierw nie ogarnęłam kto to.

Sayuki78

Szkoda że Dan i Pana nie mieli wspólnego zdjęcia w wannie...

ocenił(a) serial na 7
paulina_183

Ale przynajmniej mają swojego Titanica: http://25.media.tumblr.com/94ca063cc72e49aa4665cbe2181e2acf/tumblr_ml7ixcaciA1r1 40cso1_500.jpg ;)

Sayuki78

Jak już Titanic to ja chce jeszcze scenę w samochodzie ..zaparowany samochód i ręka Pany :)

ocenił(a) serial na 7
paulina_183

Teraz naszła mnie myl, że dawno tego filmu nie oglądałam :)

Sayuki78

Zastąp Jacka i Rose Nasirem i Agronem :d

ocenił(a) serial na 7
paulina_183

Gdzieś widziałam gifa z Agronem i Nasirem w roli Jacka i Rose, ale za cholerę go teraz znaleźć nie mogę :\

Sayuki78

Hmm.. ciekawe czy Titanic byłby tak popularny gdyby zamiast pary heteroseksualnej dać homo.. Ja już nawet widziałam Romeo i Julie w wersji homo :)

ocenił(a) serial na 7
paulina_183

Ja widziałam w wersji pan/pan i pani/pani czyli wszystkie konfiguracje obcykane :)

ocenił(a) serial na 8
Sayuki78

Tort już przyszykowany? :D
Ja myślałam, ze to zdjęcie to temu, że Saxa mu sztylety podprowadziła :) ale widać kryje się za tym inna historia :)

Kasiek_haz

Widzicie tak się podrywa, odbiera się sztylet facetowi a on się zakochuje :)

ocenił(a) serial na 7
paulina_183

Trzeba wypróbować ten patent, albo poczekać te 20 lat aż przyszły narzeczony dorośnie do seksu.

Sayuki78

Lub zdać się na patent stary jak świat, przywalić pałą w łeb i za włosy do jaskini..właśnie tak pomyślałam że to by pasowało do Agrona i Nasira :)

ocenił(a) serial na 7
paulina_183

Albo wersja dla kobiet, przywalić patelnią w łeb i do kuchni zaciągnąć :D
Ciekawi mnie, czy Agron i Nasir czasami się zamieniali pozycjami. Wiadomo, Aggi to dumny samiec alfa, ale Nasir też może chciałby pociupciać a nie tylko dawać SIĘ ciupciać.