Temat założony dla fanów tej pary abyśmy mogli o Niej podyskutować bez tak zwanych "hejterów"
mój personal fejwret: Krillin, ty wiesz jak ja płakałam jak on umarł? a później znowu? :D szczególnie jak go Frieza zabił :(
chyba jedyną postacią, której autentycznie nie lubiłam w DB był Buu, w każdej jednej postaci ;/
Krillin <3
Ale za to jak się Goku wkurzył..... :) Ach!
Czy ty wiesz, że ja się Z PRACY zwalniałam, żeby zdążyć do domu na DB?
A jak był atak na WTC, to musiałam najpierw SKOŃCZYĆ oglądanie i dopiero potem się zainteresowałam, co się dzieje w świecie.
Fan level: FANATYK
u mnie się osiedle wyludniało, bo wszyscy lecieli do domu DB oglądać, ja to ze szkoły biegiem leciałam praktycznie, masakra :)
i nawet na taekwondo się zapisałam, żeby być wojownikiem :D
i pytanie: kto próbował zamienić się w Super Sayanina chociaż raz w życiu? JA!!!
Kto oddawał energię Goku podnosząc ręce do góry?
Najśmieszniejsze jest to, ze jak się kończyły odcinki na RTL, to godzinę później zaczynały się DB na szwabskiej plus Card Captor Sakura na jakiejś chyba portugalskiej czy hiszpańskiej stacji.
WSZYSTKO oglądałam :D
Teraz już nie ma dobrych anime :/
CCS leciało na włoskim Rai Duo (czy jakoś tak). Ach, ta stacja i niemiecki RTL w czasach gdy nie było internetu i oglądało się po kolei wszystko, jak leciało :D Teraz do to animców cierpliwości nie mam, wolę mangi czytać.
A jak miałam jeszcze świętej pamięci Wizję, to łapałam włoską stację gay.tv.... gdzie wieczorami puszczali yaoi :O
Tak doświadczyłam Ai no kusabi i od tej pory nic nie było już takie same...
Co prawda, AnK obejrzałam dłuuuugo po tym jak zaczęłam namiętnie czytać/oglądać yaoice ale i tak anime wsiada na psychikę :P W zeszłym roku wypuścili remake, nie wiem czy widziałaś.
Żeby nie było - Nie hejtuję Agrona i Nasira za ich związek.
Hejtuje tą małoletnią gimnazjalistkę, która zakładając temat posłużyła się nahorszą formą tytułu jakiej można użyć.
Nie rozumiem jak można pisać Nagron zamiast Agron i Nasir? Czyżby oni przeszli fuzję jak Goku i Vegeta w DB?
Nierozumiem tej mody wśród gimnazjalistek łączących imiona bohaterów, jak w przypadku chociażby postaci w pamietnikach wampirów.
Skoro nie chce się Wam pisać obydwóch imion to napiszcie poprsotu 'kolesie' zamaiost tworzyć takie ch*ju muju ; D
Peace ;)
Super. Temat do dyskusji o Agronie i Nasiru, żeby sobie podyskutować o hejterach (jak ja nie cierpię tego słowa). Prezentujecie poziom runa leśnego. I czy jeśli ktoś gada bzdury, to zaraz musi być gimnazjalistą? Weźcie stuknijcie się w głowy. -.- Spartacus się skończył i koniec dyskusji.
Jakbym nazwała ten temat "dwóch pedałów" to by ci się spodobało? Nasir i Agron od dawna są nazywani "Nagron" . To nie ja wymyśliłam ten skrót tylko inni. Nazwałam ten temat tak ponieważ ten związek jest najbardziej znany jako NAGRON. Po za tym ten temat był założony aby osoby lubiące tą parę mogli się wypowiedzieć nie bojąc się że za chwilę zostaną zbluzgani za to że lubią pary homoseksualne.
ps. gimnazjum to już dawno skończyłam.
Rany, myślałam, że choć tu będziemy miały spokój, taką prywatną imprezę, ale zawsze ktoś się przypałęta i nasika do basenu i rozleje poncz :(
I uwielbiam te hasła "nie hejtuję, ale..." zawsze to wiele mówiące ALE, które właściwie zaprzecza temu co było przed nim.
skoro skończyłaś gimnazjum tym bardziej ubolewam ;)
Ja tylko wyraziłem swoją opinię. To, że takie sformułowanie jest używane nie znaczy, że trzeba dalej rozprzestrzeniać ten głupi trend ;p do swojej mamy i taty też mówisz hmm... MATA? ;p
Nie masz się do czegoś innego przyczepić, tak nudno żyjesz że musisz atakować ludzi którzy się chcą porozmawiać na dany temat?
A jeszcze bardziej cię zaszokuje tu prawie każda osoba wypowiadająca się jest już pełnoletnia a teraz to może spadniesz z krzesła , nie jestem gimnazjalistką tylko studentką UP :)
więc współdzuję uczelni, że mają studentów na takim poziomie :) i nie czepiam się ludzi, tylko wyrażenia tutaj zastosowanego. Pozdrawia student UMCS ;P
Człowieku, jesteś prawdopodobnie jedyną osobą na świecie, której to przeszkadza.
Za to ci nie przeszkadza arogancko wejść na ten temat (mimo że jasno jest opisany, że został stworzony dla FANÓW NAGRONU), żeby narzucić swoją opinię nam, osobom najbardziej zainteresowanym tą parą, którym to nazwa Nagron absolutnie nie przeszkadza.
Często tak robisz? Chodzisz po forach fanów różnych dóbr kultury i poprawiasz ich fanowski żargon, bo jest niezgodny z twoimi wyobrażeniami?
czy ja komuś tutaj coś narzuciłem? Wyraziłem swoją opinię tylko, co jest z tego co wiem dozwolone.
Tak robię to codziennie 5 h na dobę. Moja misja! Jak to wogóle brzmi? FANOWIE NAGRONU - heh
Nie ma czegoś takiego jak fanowie, to raz. Dwa, jeśli już to fani pary Nagron. Widać, że nie siedzisz w żadnym fandomie. Rozczaruję cię, ale do większość par fani tworzą skróty od ich imion, które mają oznaczać dany związek. Więc swoje zażalenia kieruj do WSZYSTKICH ludzi na świecie.
No przecież powiedziałeś, że nie powinniśmy używać nazwy Nagron. Bo tobie się nie podoba i uważasz, że to głupi trend, który należy ukrócić.
Zwłaszcza, że nazwa "Nagron" funkcjonuje w fandomie chyba od początku tego związku. Tak samo jest z innymi parami, i tymi kanonicznymi i nie. Mamy w końcu takie johnlocki, dastiele, stereki, thorloki i inne :P Po prostu się tak przyjęło i już, ale jak nie ma się do czego konkretnego przywalić to najlepiej pisać takie bzdury jak kolega wyżej.
Ja proponuję Pana Piss/No Peace i wesołe grono jego ewentualnych zwolenników kompletnie zignorować. Może sobie pójdzie.
mnie to nie boli, ja się nie napinam jak Wy dzieciaczki. Ja tylko wyrażam swoją opinię i ubolewam nad Wasszym poziomem intelektualnym, który można porównać do poziomu amerykańskich gimnazjalistek którę łączą imiona bohaterów, tylko dlatego że są zbyt leniwe, by napisać całość.
Jak już mówiłem wcześniej imiona swoich rodziców/znajomych też łączyie w tekie bezsenswone skroty?
Współczuję
A ja tobie współczuję, że tracisz czas na współczucie obcym osobom :) I nie wyraziłeś żadnej opini związanej z tym tematem tylko wsiadłeś na jego załorzycielkę i osoby tu komentujące. To jest już chamstwo, ale teraz najwyraźniej taka moda, że pod przykrywką wyrażania własnego zdania obraża się ludzi. Możesz sobie pisać żeśmy gimbusy, ale przynajmniej zadowolone i czerpiące przyjemność z pisania w tym temacie :>
jego boli, że to nie nad jego wyglądem tak dziewczyny piszczą :)
bo innego powodu przypie*dalania się o ogólnoświatowy trend to znaleźć nie mogę
a ogólnie to nie ma co mu odpowiadać, bo przecież:
http://data.whicdn.com/images/45714435/tumblr_mbcd651QmB1qeboqt_large.gif
Racja, ale czasami człowiek nie wytrzymuje i musi odpisać. Dobra, czas wracać do jarania się NAGRONEM a jak koledze nie pasuje temat o dwóch (i nie tylko) przystojniakach to niech załorzy własny o babeczkach i będzie spokój.
hoho na nikogo ' nie wsiadlem' (;D) i pisze się założycielkę i założy jak już :P polecam słownik ortograficzny.
Szkoda tylko, że jaracie się facetami, którzy w realnym świecie by na Was nawet nie spojrzeli chociażby ze względu na to, że to geje :D
No tak, boli mnie to bo brzydal ze mnie gorszy niż Nosferatu ;p
btw. Kassiek_haz chyba nie wiesz co to znaczy ogólnoświatowy.....
"którzy w realnym świecie by na Was nawet nie spojrzeli chociażby ze względu na to, że to geje :D "
news flash bejbe, obaj aktorzy są hetero
ale jeśli nie widzisz różnicy między fikcją a rzeczywistością to już nie mój to problem
btw Kasiek jest przez jedno "s"
nie czemu mam niby nie widzeć? To raczej Wy niewidzicie skoro jaracie się tworami czyjejść wyobraźni o ironi :D
Kassssiek_haz
sorry, ale straciłam wątek twojego rozumowania ... jesteś na forum serialu i naśmiewasz się z kogoś, kto jara się serialem i jego postaciami? I, co chyba trudniejsze do pojęcia, aktorami, którzy w owym grają?
Sam oczywiście tego nie robisz, sam się nie jarasz tworami czyjejś wyobraźni, więc konto na forum filmowym masz całkiem przypadkiem, bo znajomi zakładali, tak?
Chciałeś się po prostu przy*ebać, chciałeś zabłysnąć jak pół dupy zza krzaka, chciałeś popularnym zostać, nie wiedziałeś co wymyślić - wydumałeś czepnięcie się tytułu. Z łączeniem imion serialowych par po raz pierwszy spotkałam się jakieś 10 lat temu, jarając się Ostrym Dyżurem. Więc nie jest to ani nowe zjawisko, ani mało znane. Używane i popularne w wielu fandomach. Ale jednemu gościowi w polskim narodzie wybranym się nie podoba. To informuję - internet to nie Korea Północna a z ciebie żaden Kim. My tu nikogo nie obrażamy, nie wyzywamy. Nie podoba się, przewróć oczami, wyzwij nas w duchu od debilek i po prostu nie zaglądaj.
I nie sil się na odpowiedź, co ci i tak nie odpiszę. I proponuje, żebyśmy wszystkie przestały z gościem rozmawiać.
Nosz ... niech cię szlagg, chłopcze ...
Wam wystarczy cyc bez twarzy i już wam wszystko staje. My jesteśmy bardziej wymagające i do wspaniałego ciała potrzeba nam jeszcze odpowiednio skrojonej osobowości. W realu mało takich gości niestety. Może to dlatego, że to kobieta sprawuje władzę niepodzielną nad mężczyzną i ten w związku z tym, zdegradowany do roli pantofelka, zatracił swoją męskość. Takie czasy ... ech ...
I oto, drogie Panie, obserwuję wyniki eksperymentu. Obiekt wyraźnie zareagował w sposób przewidziany przez Pana Freuda. Cyc. Oto, ile ten młody człowiek zrozumiał z przeczytanego tekstu. Oj, ciężko jest edukować dzisiejszą młodzież.
Miałam nie logować, ale mi w mailu zasunęli ...
Dlaczego tak ci się nudzi że tu wchodzisz? Zrozum ten temat jest założony aby popisać o jednej z ulubionych par w bardzo dobrym serialu. Gdybyśmy pisały o Galu lub Celcie to też byś się przyczepił? Nazywasz nas gimnazjalistkami a ciekawa jestem ile ty masz lat? Bo dorosła osoba jak wie że jest niepożądana w danym towarzystwie daje sobie spokój i odchodzi.
skoro to jest forum to mogę wypowiedzieć swoją opinię, anwet jezeli WAM SIE NIE PODOBA, TAK SAMO JAK WY MACIE PRAWO WYPOWIADAC WŁASNA OPINIE, która mi sie nie podoba.
Dopoki nie uzwa sie jakiegos Gakrikos czy innego Krikosnikus to jest ok :D ja nie czepiam sie tematy, ja czepiam sie sformułowania
Tak to jest forum dla FANÓW Nasira i Agrona. Może jednak jesteś ukrytym fanem tej pary tylko boisz się ujawnić i chowasz się pod płaszczem szyderstwa?
ale ja nie szydze, tylko wyrazam swoją opinię. Jezeli Wy to uznajecie za szyderstwo to juz wiem skad to Wasze 'nastawienie'