Temat założony dla fanów tej pary abyśmy mogli o Niej podyskutować bez tak zwanych "hejterów"
Oczywiście, że by nie zostawił. Za samo takie myślenie dostałby wpie*dol od brata.
W trakcie Zemsty miałam nawet w głowie cała historię na temat Nasira i Ashura jako braci, którzy nagle spotykają się po dwóch stronach barykady. Przecież tu potencjał fabularny aż kipi.
Ale z pisaniem to u mnie marnie. Napisałam opowiadanie to nikt czytać nie chcę :D Temu do fanficków nawet nie zasiadam. Czasami tylko własne sceny ze Spartakusa w głowie tworzę :)
Podoba mi się ta twoja wizja pro-Durrowa :D Choć Duro byłby chyba zbyt "dziewiczy" dla Saxy, co nie zmienia faktu, że wizualnie fajnie by wyglądali. W ogóle, gdy Aggi nie był gejem, sparowałabym go właśnie z Saxą. Chłopak udowodnił, że jest wierny jednej, wybranej osobie (poza 8 epizodem) i żadna chuderlawa Greczynka by go nie wyrwała na psie, zagubione ślepia.
Temu, że Agron był gejem to parowałam Dana z Ellen, ale ona Egipcjanina wolała :)
A Duro właśnie pasuje mi do Saxy temu, że jest taki "ciamajdowaty". On by napinał się próbując udawać, że rządzi w związku a ona "tak, tak, tak sobie myśl bejbe, cokolwiek pozwala ci lepiej spać ..."; chowałby się przed jej chucią albo wyklinał, ze jest Germanką i nie może udawać, że jej nie rozumie. Ale koniec końców zależałoby im na sobie. Ramię w ramię staliby koło siebie podczas walki. On przy niej by zmężniał, ona dla niego, prywatnie, stawałaby się baaardzo kobieca (jak wtedy, kiedy wystroiła się dla tego frajera). itd. sweet ogólnie :)
Noo, dużo jest racji w tym, co piszesz :) Gdyby Duro przeżył i związał się z Saxą z miejsca staliby się moją ulubioną hetero parą. On taka pierdoła, ale pewnie jakby się zawziął, do na spółkę z Agronem rozwaliliby nie jeden rzymski legion, a ona super seksi heroina, co niejednego chłopa ścisnęłaby za jaja i sobie podporządkowała :D W ogóle, chyba jestem jedyną osobą, której podobał się "chwilowy" związek Saxy i Nemetesa. Dla mnie to ona MUSI być z jakimkolwiek Germanem, inaczej nie pasuje mi do nikogo.
Mi też ona i Nemetes nie przeszkadzali. Temu jak się zaczęło plotkowanie, że ją zwiążą z Ganikusem to najpierw się wkurzyłam; później pomyślałam, że da się z tego zrobić coś ciekawego (nawet przez głowę mi nie przeszło, że sparują ich, by za moment wrzucić tam kawał bezkształtnej kluchy), a w końcu zaczęłam ją parować z Duro.
W sumie, jak tak pomyślę, to ja jego z prawie każdym kto miał pecha w serialowej miłości sparowałam :)
Przynajmniej w twojej wyobraźni są szczęśliwi i płodzą kolejne pokolenie dzikich wojowników z ziem na wschód od Renu :)
W końcu ktoś, kto nie pieje nad zajebistością Ganikusa http://media.tumblr.com/41e704f4c21bbeea357750b58ce5f909/tumblr_inline_mfzg9fso7 H1qcn3a6.gif
http://24.media.tumblr.com/c245efbca7b2d4f75a202eeff1baa269/tumblr_mioxlrL2kB1qg m8m5o2_500.gif
no to ja też przegapiłam. teraz obejrzałam ... 70 sekund w Veng. napisali ... nie liczyłam ...
w celu zaspokojenia mojego niezaspokojenia poszukałam sobie czegoś w miarę logicznie wpisanego w historię na archive of our own ... jak mi ktoś ładnie wypełnił nagronowe luki w WotD, poczułam, że się wszystko ładnie zrasta w całość, zabliźnia, że już będzie dobrze, mama loda kupi, że można żyć dalej bez spartacusa ...
co robić ... that's all I can get ... a moja praca jest taaaka nudna ...
Intimate Conversations - to jest jakoś podzielone na części, rozbite na one-shoty. Zaczęłam nawet czytać coś z Alternative Universe choć zwykle tego nie robię (z nudów ZWYKLE jem czekoladę, więc z dwojga złego ...) Watch me burn (wyszukało mi jako rzecz z najwyższą oceną), ale nie doczytałam do szczęśliwego końca, bo pojawiły się oklepane chwyty (autorka chyba zleniwiała).
Tak ... i chyba I Will Help Shoulder Weight miał swoje momenty, ale dawnom czytała, to mogę się mylić. Więcej grzechów nie pamiętam, żadnego nie żałuję. Twoja kolej.
Czytając ff (tak w ogóle) mam czasem wrażenie, że jeśli chcę przeczytać coś co mnie w pełni usatysfakcjonuje, to muszę napisać to sama.
Wracając - ff z Agronem mają też ten minus, że w zestawie nie ma Dana :)
Watch me burn czytam cały czas, to prawda autorka na chwilę się zapomniała ale teraz znów wróciła do dawnego stylu :)
Ja czytam AU także. Things Under Your Skin, Too Far From Me (które wreszcie robi się ciekawe), I'll Splatter Colour On This Grey, Modern Love Tribulations, Cruel fate, 25 Days of Nagron,Danger..
Albo mogą się wymieniać C: Zaraz pewnie wpadną tu oburzeni fani Gannicusa, wyklinając nas za "bezczeszczenie" ich idola XD
Szczerze, to gdyby go poważnie przypiliło (a w okolicy nie byłoby babki) to pewnie jakiegoś młodziaka zaciągnąłby w krzaki.
to prawda, że się nieelegancko zrobiło (diabeł niewinne myśli zatruł!). nie reagowałam, bom tchórz parszywy! a koleżanka emo_waitress ostrzegała, by w dzicz się nie zapuszczać ... cza było słuchać ...
nehehehehehehehehehehe
http://heydontjudgeme.com/wp-content/uploads/2012/01/sparty-201-02-e132779231140 9.jpg
http://24.media.tumblr.com/c119e1e8e4c3d970fd923be40950be01/tumblr_mld39ukusH1s7 g1tto1_1280.jpg
Dan i Pana prywatnie.
(warkoczyki oraz jak wygląda Dan bez żelu we włosach^^)
No to na dzień dobry http://24.media.tumblr.com/9715f855955cd792f3c128da39bf1cac/tumblr_mld1w0JWey1s7 g1tto1_1280.jpg
Łał, on jest taki wielki (ojej z niewinnego zdania wyszło sekszual huehuehue)
czy tylko ja uważam, że lepiej mu z tymi stojącymi na sztorc włosami a nie ulizanymi jakby krowa pociągnęła językiem?
Nie tylko Ty! Z tymi stojącymi to taki niegrzeczny chłopiec a te ulizane blee. Ale w prawdziwym życiu, na paru zdjęciach zauważyłam że prawie zawsze są przylizane.
Jak dla mnie fryzura z zemsty bardziej mu pasowała ale te sterczące włoski też są seksi ;) Normalnie mam jakiś ferysz sterczących włosów.
Miałam na myśli taki ogólnowłosowy fetyszt. Po prostu uwielbiam sterczące włoski :*