Właśnie. Nie patrząc na role odgrywane przez aktorów, to powiedzcie. Kto bardziej Wam się podoba? Z charakteru, wyglądu itp.
Mi pasuje Brunner. xD
nromalne ze KLOSSSSS.gdzie ty masz oczy KLOSS to klasa sama w sobie a Bruner grał tak jak mu kazali
ale Brunner ma to czarne poczucie humoru...Brunner vs Kloss dla mnie "fifty-fifty"
Nie wiem czemu, ale Brunner rzeczywiście mimo tego, że jest taką 'świnią', to się go neisamowicie lubi xD Ja tam się zawsze lubowałam w czarnych charakterkach mmm xD A teraz kolejna sprawa - dzisiaj przyśniła mi się właśnie "Stawka..." i wiecie co najbardziej pamiętam ze snu? Pojmaliśmy z Klossem (sic!) paru Niemców, usatawiliśmy w rzędzie - wśród nich był Brunner. Stanęłam na przeciwko niego i tak sie nawzajem przeszywaliśmy wzrokiem hehe takim jak to ktoś kiedyś określił "zimnym gestapowskim" hehe niezmiernie polecam przeszywanie się wzrokiem z Brunnerem lol2
BRUNNER!! Nie łudźmy się, mimo sympatii do Klossa, pan Mikulski jest jak ciasto w rodzynkach, patrząc na obsadę aktorską tego serialu, Brunner jest genialny.
Kloss :) Zdecydowanie J-23 jest górą :) Ma klasę, jest "prawdziwy", jakiś taki realny, rzeczywisty... A Brunner... No cóż, wydaje mi się chwilami, że jest on nieco przerysowany i to właśnie najbardziej mnie w nim razi...