PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=9771}
7,5 34 tys. ocen
7,5 10 1 33947
7,1 12 krytyków
Stawka większa niż życie
powrót do forum serialu Stawka większa niż życie

Kloss czy Brunner?

ocenił(a) serial na 8

Właśnie. Nie patrząc na role odgrywane przez aktorów, to powiedzcie. Kto bardziej Wam się podoba? Z charakteru, wyglądu itp.
Mi pasuje Brunner. xD

ocenił(a) serial na 10
S_H

nromalne ze KLOSSSSS.gdzie ty masz oczy KLOSS to klasa sama w sobie a Bruner grał tak jak mu kazali

ocenił(a) serial na 10
konrii_2

pewnie że kloss i przystojniejszy i bardziej opanowany

ocenił(a) serial na 9
mlena707

ale Brunner ma to czarne poczucie humoru...Brunner vs Kloss dla mnie "fifty-fifty"

ocenił(a) serial na 10
RedKoona

;-) Brunner jest fajniutki szczegulnie ze strony humoru

Bondman

Nie wiem czemu, ale Brunner rzeczywiście mimo tego, że jest taką 'świnią', to się go neisamowicie lubi xD Ja tam się zawsze lubowałam w czarnych charakterkach mmm xD A teraz kolejna sprawa - dzisiaj przyśniła mi się właśnie "Stawka..." i wiecie co najbardziej pamiętam ze snu? Pojmaliśmy z Klossem (sic!) paru Niemców, usatawiliśmy w rzędzie - wśród nich był Brunner. Stanęłam na przeciwko niego i tak sie nawzajem przeszywaliśmy wzrokiem hehe takim jak to ktoś kiedyś określił "zimnym gestapowskim" hehe niezmiernie polecam przeszywanie się wzrokiem z Brunnerem lol2

ocenił(a) serial na 10
NeoSocky

to musiało być interesujące przerzycie...

użytkownik usunięty
S_H

BRUNNER!! Nie łudźmy się, mimo sympatii do Klossa, pan Mikulski jest jak ciasto w rodzynkach, patrząc na obsadę aktorską tego serialu, Brunner jest genialny.

ocenił(a) serial na 10
S_H

Kloss :) Zdecydowanie J-23 jest górą :) Ma klasę, jest "prawdziwy", jakiś taki realny, rzeczywisty... A Brunner... No cóż, wydaje mi się chwilami, że jest on nieco przerysowany i to właśnie najbardziej mnie w nim razi...

INGA_6

Jako bohater to Kloss
Lecz Brunner jest lepiej zagraną postacią.