PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=9771}
7,5 34 tys. ocen
7,5 10 1 33681
6,4 13 krytyków
Stawka większa niż życie
powrót do forum serialu Stawka większa niż życie

że w serialu z każdym odcinkiem jest coraz gorzej. Tutaj z kolei: 1,2 - słabe, 3,4-bardzo dobre,
5- przyzwoity, 6 też, 7-słaby, 8- niezły, 9, 10 - słabe, a 11 (Hasło) na dobre otwiera serię
zajebistych (może wyjątkiem jest Akcja "liść dębu"). Jak wszyscy, wychowałem się na tym
serialu i cieszę się, że często puszczają go teraz w TV, nawet te mniej lubiane przeze mnie
odcinki. Nie wiem tylko, czemu odnoszę wrażenie, że Stanisław Mikulski jest najsłabszym
punktem "Stawki..."?!

ocenił(a) serial na 10
Deray

Jesus.... Takiego debila jak ty to nawet trudno w internecie znaleźć. Jesteś unikatem na skalę światową... "Krytyk" za dychę w stylu Mopa Leszczyńskiego, gówno rozumie ale innym wytłumaczy. Cytat durnia - "Mikulski najsłabszym punktem "Stawki..."". Pan jest idiotą, Lohse... I tyle ode mnie, nie dam się wciągnąć w dyskusję z debilem. Możesz powiedzieć, że tylko na tyle mnie stać i nie dałem argumentów. Ja małpy nie będę przekonywał do rewelacyjnego w tym serialu Mikulskiego i rewelacyjnych wszystkich odcinków. Zresztą ten serial i Mikulski obronią się sami, adwokata nie potrzebują. A debil i tak pozostanie...debilem.

lisoszakal

Posłuże sie równiez cytatem ''Wyjątkowa z ciebie kanalia, Brunner! ''...

ocenił(a) serial na 10
Hans_Kloss

Pamiętaj, że zawsze jestem Twoim przyjacielem, Hans :-)