PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=9771}
7,5 34 tys. ocen
7,5 10 1 33947
7,1 12 krytyków
Stawka większa niż życie
powrót do forum serialu Stawka większa niż życie

czy to klasyka?

ocenił(a) serial na 6

jeden z najbardziej popularnych seriali...teraz chyba nie robi juz takiego wrazenia, a i wiadomo , że z biegiem czasu zmieniają sie nam gusta...ale warto choć raz go ogladnąc...

ocenił(a) serial na 10
Beta

nie robi???
jak to nie robi wrazenia? a scena w ktorej Hans schodzi po scianie z za krotka linka w zebach, po czym przy jej pomocy wysadza budynek z ktorego wlasnie wyszedl? ;-))) bond to pikus przy Hansie, nie ma watpliwosci ;-)

ocenił(a) serial na 6
kkeicam

zgoda...
dla nast zapewne, ale czy obecni młodzi ludzie też tak uważają????

ocenił(a) serial na 10
Beta

nie uwazaja...
nie uwazaja tak. wola Tomka Kruzego i innych tam roznych 007. ale czy Bond by rozszyfrowal Gruppenfuhrera Wolfa? ;-))) Hans Kloss - wszystkich szpiegow to jest Boss ;-)

ocenił(a) serial na 6
kkeicam

o....
chyba trafiłam za zapalonego wielbiciela Hansa?

ocenił(a) serial na 10
Beta

przejrzalas mnie ;-)
Sherlocku ;-) mam wszystkie odcinki Hansa nawet w komiksie z 1971 roku. kupowalem w antykwariatach te ktore gdzies sie zgubily w trakcie przeprowadzek. o filmie nic oczywiscie nie mowie, podobnie jak o nowym komiksie z 2002 roku. :-) no i oczywiscie kochalem sie w kuzynce Edycie Lausch ;-)

ocenił(a) serial na 6
kkeicam

dzięki
ale to była nadzwyczajnie prosta sprawa...może coś trudniejsego?

użytkownik usunięty
kkeicam

Ja sie zakochalem w Marcie Laum.
Genialna rola.

Heh to was muszę zaskoczyć.Mam 16 lat i uważam, że Bond przy Klossie to taki mały pikuś:D.

ocenił(a) serial na 10
Ariadne

Oglądałem ją w tamto lato pare odcinków na TVP2 ale emitowali je w godzinie kiedy zazwyczaj niebyło mnie w domu a teraz TVN emituje Stawke w czasie kiedy zazwyczaj jestem w domu i sie nudze
Ja mam 14 lat i Stawka wieksza niz zycie podoba mi sie bardziej niz kryminalni , odwróceni , fala zbrodni .

ocenił(a) serial na 10
feniks140

Ja też mam 16 lat i kocham ten serial:) Niestety zapomniałam ostatnio obejrzeć odcinek w TVN, ale nadrobię w sobotę :D

ocenił(a) serial na 10
zdzicha1991

Ja mam 16 lat, obejrzałem w 4 dni wszystkie odcinki "Stawki...". Moim zdaniem ten serial jest niesamowity, dla mnie 10/10. A rola Karewicza jako Brunera to po prostu miazga.

ocenił(a) serial na 8

A ja mam 12 i też kocham ten serial!

Beta

łza się w oku kręci jak czytam wasze posty, dzieciaki. bardzo się cieszę, że młodzież chętnie ogląda stare polskie filmy i potrafi je docenić. dla mnie polskie kino umarło po 90tym roku (średnio jeden dobry film w roku to stanowczo za mało) pozdrawiam naszą młodzież, to WY jesteście siłą napędową POLSKIEJ KULTURY (ja w tym roku kończę 50 lat)