PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=301254}

Szminka w wielkim mieście

Lipstick Jungle
2008 - 2009
6,9 1,8 tys. ocen
6,9 10 1 1830
Szminka w wielkim mieście
powrót do forum serialu Szminka w wielkim mieście

wie ktos moze jak nazywa sie aktor i bohater, z ktorym nico zdradzila swojego meza w 1 odcinku?;D

marciol92

Hej ten aktor to Robert Buckley :) http://alpha-mag.blogspot.com/2008/02/robert-buckley.html pozdrawiam |:)

fridoma

a wiecie moze co za kawalek leci w czasie gdy on ja caluje i zapisuje jej nr na udzie?;>

ocenił(a) serial na 10
eves5

To są utwory użyte w tym odcinku wg oficjalnej strony serialu:

* "I Get High," Elmo
* "Always On Your Side," Sheryl Crow
* "These Boots Are Made For Walkin'," Nancy Sinatra
* "Love Like This," Natasha Bedingfield
* "Salty Air," Bittersweet
* "Ohh La La," Goldfrapp
* "Taking A Chance On Love," Renee Olstead
* "I Am In Love With You," Imogen Heap
* "Glamorous," Fergie

doti_6

Taking A Chance On Love," Renee Olstead o to mi chodzilo dziekuje serdecznie !!!

ocenił(a) serial na 8
eves5

a wiecie może: kogo wybierze Nico?? Kirby czy jej mąż??
w ost. odc. nadawanym na TVP1 Nico dowiaduje się, że jej mąż ją zdradza. on przechodzi zawał serca.

ocenił(a) serial na 10
selesta

Mogę Ci powiedzieć kogo wybierze Nico, ale nie wiem czy inni nie bedą mieli nic przeciwko temu?

ocenił(a) serial na 8
doti_6

doti, jeżeli nie możesz mi powiedzieć na forum to napisz, np. na www.selesta.blog4u.pl w komentarzu - to mój blog.

ocenił(a) serial na 8
selesta

dzięki, doti. i co dalej będzie?? będą razem do końca 2 serii?? w ogóle jak się zakończy 2 seria...??

ocenił(a) serial na 10
selesta

Nie wiem jeszcze jak się kończy 2 seria, bo właśnie przed chwilą oglądałam 12, przedostatni odcinek. Ostatni będzie za tydzień w piątek. Mogę tylko powiedzieć, że 2 seria jest o klasę lepsza od 1. Jest bardzo dużo niespodzianek. Jeszcze nie wiadomo czy NBC zamówi nastepne odcinki i pociągnie serial dalej, dlatego fani walczą o to. Każdy może sie dołączyc i podpisać petycję o z prośba o następny sezon serialu

http://www.petitiononline.com/lsj777/

doti_6

Czyli teraz w tv jest pierwsza seria czy druga? <za krotki>

ocenił(a) serial na 10
aannnnnaaa

W Polsce pierwsza- 7 odcinków. W Stanach 2 - na razie 13 odcinków i po wyemitowaniu ostatniego NBC zadecyduje czy zamawia następne 9 drugiej serii.