PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=301254}

Szminka w wielkim mieście

Lipstick Jungle
2008 - 2009
6,9 1,8 tys. ocen
6,9 10 1 1830
Szminka w wielkim mieście
powrót do forum serialu Szminka w wielkim mieście

3 seria

ocenił(a) serial na 9

Czy ktoś wie kiedy będzie 3. seria? Bo podejrzewam, że ten 12 odcinek to był ostatni z 2 serii. chyba, że się myle...

ocenił(a) serial na 10
anais_5

Myśmy w Stanach oglądali wczoraj ostatni -13 ocinek 2 serii. NBC już wcześniej chciało skończyć emisję serialu, ale chyba nie spodziewali się, takiego odezwu od fanów. Biura NBC w Nowym Jorku i Californi zostały zasypane szminkami wysyłanymi przez fanki serialu. Brook w wywiadzie powiedziała, że biuro głównego szefa NBC Bena Silvermana wygląda jak magazyn w sklepie z kosmetykami. W związku z takim odzewem NBC wyemitowało wszystkie 13 odcinków 2 serii. Ten wczorajszy był na wszelki wypadek tak zrobiony żeby mógł zakończyć serial i przez to był bardzo smutny. W poniedziałek NBC ogłosi czy zamawiają 3 serię- to będzie zależało od oglądalności ostatniego odcinka. Ale serial od poczatku jest traktowany przez tą stację "po macoszemu"- był emitowany w najgorszym w Stanach czasie antenowym, w piatek o 21.

ocenił(a) serial na 9
doti_6

No tak, to był 13. odcinek... Mam nadzieję,że będzie 3. seria...taki fajny serial :)

anais_5

mam wielką nadzieję, że będzie 3 seria.. Serial jest cudowny i nie skończył się tak, że miałoby to oznaczać koniec przynajmniej dla mnie....:)