To przecież trzeba być zwyklym Polskim zerem XDDDD Nie rozkminiam tego gowna umyslowego serio xdDDDDDDDDD Serial nędzne zwierzeta ocenia sie zawsze po ukonczeniu sezonu bądź wszystkich. Jak nie obejrzaleś to klikasz oglądałem bez oceny. Rozumiecie to wy bagna umysłowe czy nie?.
Nie, proszę wyjaśnij to dokładniej bo jako, że jestem Polskim zerem, a nie takim międzynarodowym umysłem jak Ty nie jestem w stanie pojąć tego czemu miałbym serialu nie oceniać nawet po obejrzeniu tylko jednego odcinka, a potem w miarę oglądania kolejnych odcinków ewentualnie zmieniać ocenę jeśli serial się polepszy lub pogorszy, bo miedzy innymi do tego celu jest możliwość zmiany oceny. Jakim Ty jesteś człowiekiem widzę tylko po jednym poście, a i tak bez problemu mogę ocenić Cię jako idiotę.
Zgadzam się ocenę można zmienić po każdym odcinku. Zagraniczny ''intelektualisto'' nawet nie wiesz, że z przymiotniki pisze się z małej litery, polskim nie ''Polskim''. Cofnij się do podstawówki naucz się poprawnie pisać i dopiero zacznij się wymądrzać.
Współczuję. Musisz być bardzo nieszczęśliwym człowiekiem. Może mógłbym jakoś pomóc? Ciepła strawa? Dobre słowo? Od biedy czasowo nawet jakiś kąt by się znalazł. Co mogę zrobić żebyś poczuł się chociaż trochę lepiej?
Nie sądzę żeby pieniądze były rozwiązaniem na to co Ciebie trapi. Raczej doradzam miłość.
Moja matka nie żyje od paru lat. Nekrofilia? Desperat czy koneser? No nic, niezależnie od tego czy jest to brak innych możliwości czy Twój wyrafinowany gust i preferencje w tej sytuacji moje współczucie dla Ciebie wzrasta jeszcze bardziej.