PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=402989}

Teoria wielkiego podrywu

The Big Bang Theory
2007 - 2019
8,0 171 tys. ocen
8,0 10 1 171451
6,5 19 krytyków
Teoria wielkiego podrywu
powrót do forum serialu Teoria wielkiego podrywu

Pamiętacie jak Leonard przez parę odcinków w 2 sezonie był ze Stephanie, z tą co ukradł ją Howardowi. Był z nią i on chciał po prostu zwolnić, a nie zerwać, oni tylko chcieli zwolnic swój związek, a scenarzyści ucięli ten watek. Bo już jej w ogóle nie było od tamtego czasu. Nawet było tak na koniec jednego odcinka,a że Leonard wysłał jej SMS-a, że powinni trochę zwolnic i w końcu nie zrobił tego, tak powiedział Rajowi i Howardowi i na następny odcinek w ogóle już jej nie było. Co o tym sądzicie?

mucka77777

"Dr. Stephanie Barnett (Sara Rue): A doctor and highly distinguished surgical resident at Fremont Memorial, Stephanie is first seen as Howard's date, but later becomes Leonard's girlfriend. When Howard's plan to let her drive the Mars rover failed, she left with Leonard and the two immediately became attracted to each other. Sheldon began meddling in Stephanie and Leonard's new relationship in an effort to consolidate it, since in his eyes, Stephanie was the only "tolerable" mate Leonard had had. After several weeks of dating, Stephanie officially began living with Leonard in his and Sheldon's apartment. However, after much hesitance, Leonard told her to move out because he was uncomfortable with the pace of the relationship. Although they were not seen breaking up on camera, evidence suggests their relationship ended. Series co-creator Bill Prady confirmed this in an interview, stating: "Stephanie was a chance for Leonard to learn that just because someone loves you, doesn't mean you'll love them back". Stephanie did her medical internship at Lawrence Memorial in Galveston, Texas, which is where Sheldon was born."

...za wikipedia.org ;)

Mikez

tak, uważaj, bo rozumiem

mucka77777

wystarczy tylko przetłumaczyć. Nie boli.

ocenił(a) serial na 10
Mikez

Dr. Stephanie Barnett wybitna pani chirurg zdobywajaca specjalizacje w Fremont Memorial. Widzimy ja pierwszy raz podczas randki z Howardem lecz pozniej staje sie dziewczyna Leonarda. Kiedy Howard planuje ja odwiezc samochod psuje sie wiec zostawia ja z Leonardem z ktorym znajduje wspolny jezyk. Sheldon zaczyna mieszac sie w relacje pomiedzy Stephanie i Leonardem starajac sie ich polaczyc, poniewaz w jego oczach Stephanie jest jedyna znosna partnerka jaka mial Leonard. Kilka tygodni po randce Stephanie oficjanlni zostaje dziewczyna Leonarda i wprowadza sie domieszkania Leonarda i Sheldona, jednakze po dlzszym zawahaniu Leonard wyznaje jej ze czuje sie niekomfortowo w tak szybkim przejsciu w zwiazek(chyba). Chociaz nie zerwali ze soba przed kamerami dowody wskazuja ze ich zwiazek zakonczyl sie. Bill Prady potwierdzil to w wywiadzie " Stephanie byla szansa dla Leonarda by ten nauczyl sie ze jesli ktos kocha ciebie nie znaczy to ze ty odwzajemnicz ta milosc". Stephanie odbyła staz w Lawrence Memorial w Galvesto gdzie urodzil sie Sheldon

mam nadzieje ze ktos skorzysta z mojego tlumaczenia