jeszcze nie wiadomo. myślę, że w najbliższym miesiącu będzie już wiadomo, ale z tego co widzę to sytuacja jest kiepska. :/
Jak usuneli tak dobry serial jak The Secret Circle to się nie zdziwie jak usuną tego średniaka.
no prosze;-) TVD i TO juz zostaly potwierdzone, wiec myslalam, ze juz za pozno;)
pewnie na dniach się dowiemy czy na 100% będzie kontynuacja
Niby serial głupi i tak na niego mówią źle ale mi sie tam fajnie go ogląda :D
cw przedłużyło pamiętniki carrie które miało mniejszą widownię niż to,więc oglądalnością chyba nie ma sie co sugerować
mnie rowniez:)
ogladalnosc jest chyba jedna z wazniejszych rzeczy;p druga to preferencje wlasne 'szefow' i wizja serialu, tzn. jesli calosc ma sie np rozwinac w 2sezonie, badz ma nastapic jakis przelom, ktory moze spowodowac wzrost popularnosci to warto w taki obraz zainwestowac (to moje prywatne domysly, tak naprawde moja wiedza w tym temacie jest zerowa:)
Właśnie tego nie wiadomo, ale zobaczyłem na rank, na początku więcej ludzi ogląda, a potem coraz mniej. Raz górę i dół.
slyszalem ze maja go anulowac bo robia ankiety ktory serial powinien dostac 2sezon ale mam nadzieje ze to plotki i 2 sezon napewno sie pojawi")
Odpowiedz dostaniemy w maju, ale myślę, że dużo zależy od tego jak sobie poradzą Star-Crossed i The 100. SC jak na razie ma gorszą oglądalności. Może TTP będzie mieć 12 odcinków w 2 sezonie. W końcu spójrzmy na Nikitę. Statystyki beznadziejne a dostała 6 odcinków. No i nie zapominajmy o nowych seriach, czy Pedowitz polubi piloty bardziej niż TTP czy też nie..
jakieś tam nadzieje są bo Amell wstawił zdjęcie jak dostał na pocztę 2 season ideas to jakieś planą mają , zobaczymy : )
Z tego co wiem to stacja The CW zamówiła; 2 sezon ,,The Originals": 10 sezon ,,Supernatural": 3 sezon ,,Arrow": 6 sezon ,,The Vampire Diaries" i 2 sezon ,,Reign". O kolejne sezony mogą walczyć jeszcze 2 seriale. Wśród tych seriali są :" The Tomorrow People": "Beauty and the Beast(2012)'': ,,The Carrie Daries"; ,,Star- Crossed"; ,,The 100"; ''Hart Of Dixie". Decyzja pewnie będzie podjęta w maju, bo wtedy kończą się seriale i zostają podjęte decyzje o przedłużeniu.
Gdyby the tomorrow people oglądało więcej ludzi serial mógłby się przebić i dostać drugi sezon, może serial nie jest wysokich
polotów, ale ostatnie odcinki są interesujące, aż jestem ciekawy kolejnych odcinków, o ile na początku było trochę płytko, to teraz się dzieje, ogólnie temat ludzi z nadludzkimi mocami to temat rzeka, można nakręcić 20 sezonów, patrząc po serialu Herosi, który jak dla mnie był bardzo ciekawy, ostatni sezon trochę słabiej ale nadal było dobrze, dobrze że Herosi wracają w przyszłym roku. Jeśli chodzi o The Tomorrow People (TTP) to nawet z bohaterami, którzy mają tylko trzy moce każdy można zrobić sporo. Konkurencja dla TTP nie jest taka duża, tytuły które wymieniłeś to takie szmiry trochę, przeczytałem opis tych serialików i opinie ludzi to może TTP ma szanse się przebić przez ten chłam, zależeć to będzie na pewno od finałowego odcinka czy przyciągnie dużo widzów. Oglądam też arrowa, i szczerze od połowy drugiego sezonu sporo się wali, aż dziwne że dali tak od razu pozwolenie na trzeci sezon, moim zdaniem ten serial powinien się skończyć na pierwszym sezonie, który był dobry, a później nim dalej tym gorzej, ale dalej go oglądam, ale zmniejszym zachwytem niż w stosunku do TTP
Powiem Ci, że wątpię w to, iż przedłużą ,,The Tomorrow People". Myślę,że przedłużenie o kolejne sezony dostaną ,,Star-Crossed (2014)" i ,,Hart Of Dixie".
widziałam gdzieś na necie sondaże i wiele osób głosowało na beauty and the beast a od ttp więcej też miało np Almost human ale nie wiem czy te sondy miały jakiekolwiek znaczenie :)
też to widziałem i nawet głosowałem na Almost Human -36%, drugie było TTP - 17%. The Carrie Daries miało chyba z 5% a i tak przedłużyli więc ta ankieta jest tylko po to by być.
Na drugi sezon już z 90% szans jest "The 100" i ,,Hart Of Dixie" jest to na jednym z for, ale także widnieje info nie wiadomo czy prawdziwe, że mogą pozostać cztery lub CW stworzy podobne seriale lecz z lepszą fabułą, ale tego dowiemy się dopiero w Czerwcu :)