PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=681382}
7,1 5,3 tys. ocen
7,1 10 1 5344
The Tomorrow People
powrót do forum serialu The Tomorrow People

Nie oglądałem tego jeszcze,nie jestem na bieżąco z serialami,bo po prostu za dużo tego powstaje i nie ogarniam.Zobaczyłem to przypadkiem na necie,no i od razu na filmweb,żeby zasięgnąć języka.Dobre to jest?Jeszcze mam okazję nadrobić,bo dopiero 12 odcinków,więc pytam.Są jakieś postacie na miarę Sylara za herosów?

mario_1981

Hahaha. Ha. Emmm, ummm. Moja skromne zdanie? Daruj sobie, naprawdę sobie "Tomorrow People" daruj.
Jeśli jesteś zainteresowany motywem ich zdolności(tak zwany zestaw T - telekineza, teleportacja, telepatia) to nic ciekawego w tym temacie się nie dzieje, a nawet powiem, że ledwo to się kupy trzyma.
Lubisz interesujące i dobrze rozplanowane relacje pomiędzy bohaterami, które w miarę rozwoju sytuacji wpływają na postacie? Przepraszam, to raczej nie ten serial, wszystko co tu mamy to nudnego głównego protagonistę i parę irytujących wątków romantycznych(i mocno żałosne retrospekcje). (I jednego genialnego antagonistę, ale to zupełnie inna para kaloszy.)
Może szukasz profesjonalnie napisanych scenariuszy do odcinków, dzięki którym cokolwiek miałoby sens i spajało całość w miarę oglądalną rzecz? Eeee. Nie.

Szczerze, odradzam. Jest wiele więcej dużo, DUŻO lepszych seriali w podobnej tematyce, więc proszę na to czasu nie marnować. My nieszczęśni, którzy już się w to wkopaliśmy, jesteśmy skazani na oglądanie tego. Nie mamy zielonego pojęcia dlaczego, bo szczerze trzy czwarte tego bałaganu kupy się nie trzyma. Nasze piekielne
guilty pleasure. Najsmutniejsze w tym serialu jest jednak to, że mistrzowsko marnują swój potencjał. Każdy możliwy wątek, wydarzenie, bohaterów, ich relacje... wszystko traktują po macoszemu i według mnie, widać w tym pewnego rodzaju amatorstwo. Zastanawiam się mocno DLACZEGO. Odpowiadają za to przecież ludzie, którzy maczali palce jako reżyserowie i scenarzyście w takich perełkach jak "Chuck", "Supernatural", "ER" czy "Jedenasta godzina". wtf

Szczur_chan

Czyli wychodzi,że w całym tym natłoku amerykańskich produkcji tylko jakiś ułamek jest na naprawdę wysokim poziomie,a reszta leci na schematach i zainteresowaniu nastolatków.

mario_1981

Mam dokładnie takie samo wrażenie jak @Szczur_chan. Serial jest wg mnie bardzo słabiutki, gdy widziałem zapowiedzi serialu to myślałem "ot, może coś fajnego będzie", ale odpadłem po 5 odcinku. Robię teraz małe "porządki" i wywalam kilka seriali i sprawdziłem sobie tutaj co piszą o TTP teraz, ale widać nadal się nic chyba nie zmieniło. Może kiedyś z nudów obejrzę resztę odcinków, ale generalnie nie polecam, nawet na zabicie czasu.