OPIS: Produkcja określana jest jako połączenie filmowej serii "X-Men" i "Herosi". Projekt
skupiał się będzie na kilkunastu młodych ludziach z całego świata, którzy reprezentują
najnowsze stadium ewolucji człowieka, posiadają specjalne moce, takie jak teleportację, czy
umiejętność komunikacji telepatycznej. Bohaterowie muszą połączyć siły i zmierzyć się z
siłami zła.
Zapowiada się całkiem nieźle.
Mam tylko nadzieję, że to nie będzie sci-fi połączone z romansami nastolatków, czy jakby to tam nazwać.
Nie wszystko mają dla nastolatków, ale większość.
Nie lubię romansideł, chociaż jestem nastolatką, hehe.
W ogóle czy oni coś nowego zamówili, wycofując się z serialu "Oxygen"?
Na tvbythenumbers napisali coś o "Star-Crossed" i ani słowa o "Oxygen".
I "Nikita" tylko 6 odcinków i na midseason?
Niby podejrzewali 6, ale...
What the hell?!
Faktycznie nie wszystko, ale aktualnie to chyba do seriali nadających się dla nieco starszej widowni to tylko Supernatural i Nikitę można zakwalifikować.
Nikita rzeczywiście tylko 6 odcinków dostała na zakończenie serialu. O Oxygen nic nie widziałam.
Uwielbiam wszystkie produkcje ,gdzie ktoś ma supermoce ,więc podejrzewam ,że i tutaj się nie zawiodę.
Zwiastun i pomysł całkiem fajne, ale raczej wyjdzie z tego dzieło prymitywne w stylu Mutant X a nie Herosi.
Z pewnością obejrzę... ale scenarzystką jest Julie Plec więc pewnie będzie jakiś trójkąt miłosny.... to mam jeden minus..
Jednak, z szacunku dla Herosów i serii X-Men obejrzę wszystkie odcinki jakie zostaną wyprodukowane. :D