chyba każda płaszczyzna tego serialu jest słaba trudno jedno znacznie też odpowiedzieć do kogo
jest skierowany ten serial jednak nie do dzieci bo giną w nim ludzie i nie tylko dla starszych nie
bardzo bo jednak oczekiwało by się czegoś lepiej skonstruowanego więc odsyłam ten serial w
czeluści zapomnienia.
sam oglądam ten serial niestety dupy nie urywa, powinien być ostrzejszy, myślę że dla nastolatków, czyli jestem za stary :P
Tak podejrzewalem, ze dla nastolatkow. W produkcjach dla nastolatkow tez gina ludzie, wiec ten element nie moze byc argumentem. Wszystko rozchodzi sie o konstrukcje fabularna oraz o poglebiona psychologicznie konstrukcje postaci, a z tego co czytam postacie sa tutaj mocno komiksowe, sporo tez nastoletnich bohaterow, z ktorymi moze utozsamiac sie nastoletni odbiorca.
No i po licznych ocenach 10/10 (charakterystycznych dla mlodszych widzow, ktorzy nie umieja jeszcze ocen stopniowac) widac, ze ten serial przede wszystkim wlasnie nastoletni widzowie ogladaja.
Ten film jest raczej dla nastolatków, czyli tak pomiędzy dziećmi a starszymi. A w serialach dla nich ludzie giną, w niektórych nawet często i gęsto. Zresztą grupa docelowa jest tutaj dosyć widoczna. Dla mnie ten serial to może nie są jakieś szczyty, na początku trochę nużący, ale z czasem według mnie robi się lepiej i aż tak słaby ten serial nie jest.
Wytłumaczy mi ktoś dlaczego ginie agentka chroniąca siostrę i głównego bohatera? Przecież mogli się od razu teleportować a oni jakby czekali na śmierć partnerki pana S .