PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=681382}
7,1 5,3 tys. ocen
7,1 10 1 5345
The Tomorrow People
powrót do forum serialu The Tomorrow People

chyba każda płaszczyzna tego serialu jest słaba trudno jedno znacznie też odpowiedzieć do kogo
jest skierowany ten serial jednak nie do dzieci bo giną w nim ludzie i nie tylko dla starszych nie
bardzo bo jednak oczekiwało by się czegoś lepiej skonstruowanego więc odsyłam ten serial w
czeluści zapomnienia.

ocenił(a) serial na 7
Serdelek

sam oglądam ten serial niestety dupy nie urywa, powinien być ostrzejszy, myślę że dla nastolatków, czyli jestem za stary :P

Sylar_Heroes

Tak podejrzewalem, ze dla nastolatkow. W produkcjach dla nastolatkow tez gina ludzie, wiec ten element nie moze byc argumentem. Wszystko rozchodzi sie o konstrukcje fabularna oraz o poglebiona psychologicznie konstrukcje postaci, a z tego co czytam postacie sa tutaj mocno komiksowe, sporo tez nastoletnich bohaterow, z ktorymi moze utozsamiac sie nastoletni odbiorca.
No i po licznych ocenach 10/10 (charakterystycznych dla mlodszych widzow, ktorzy nie umieja jeszcze ocen stopniowac) widac, ze ten serial przede wszystkim wlasnie nastoletni widzowie ogladaja.

Serdelek

Nie dla dzieci bo giną w nim ludzie? Potrafiłbyś to uzasadnić, bo dla mnie to nie ma sensu.

ocenił(a) serial na 9
Serdelek

Ten film jest raczej dla nastolatków, czyli tak pomiędzy dziećmi a starszymi. A w serialach dla nich ludzie giną, w niektórych nawet często i gęsto. Zresztą grupa docelowa jest tutaj dosyć widoczna. Dla mnie ten serial to może nie są jakieś szczyty, na początku trochę nużący, ale z czasem według mnie robi się lepiej i aż tak słaby ten serial nie jest.

ocenił(a) serial na 7
Ann11000

y dałeś 9 to tak jakby ten serial był genialny dla CB WTF!

ocenił(a) serial na 5
Sylar_Heroes

Wytłumaczy mi ktoś dlaczego ginie agentka chroniąca siostrę i głównego bohatera? Przecież mogli się od razu teleportować a oni jakby czekali na śmierć partnerki pana S .

ocenił(a) serial na 1
QL4a

za dużo myślisz jak na widza tego serialu. Nie nadajesz się.

ocenił(a) serial na 2
Serdelek

Ten serial jest dla ludzi - nie wiedzących co zrobić z wolnym czasem i nie mających wyrzutów sumienia, że można go tak beznadziejnie zmarnować.