hej, jestem na 10 odcinku i ten syn szeryfa jest chyba najbardziej irytujaca postacia w calym filmie. gnojek jest niegrzeczny, nieposluszny i jest po prostu zlym czlowiekiem.
wiem ze to nieladnie ale nie moge sie doczekac kiedy zjedza go zombie :)
Pomyliły mi się odcinki. Właśnie obejrzałem 12 odcinek i myślałem, że o nim mówisz. Dlatego usunąłem post żeby nie spojlerować. ;) W każdym razie też mnie wkurza ten chłopak. Chodzi w tym durnym kapeluszu i robi problemy.
Mam takie same zdanie na jego temat...strasznie irytujący i wkurzający mały szczyl.
No, ten mlody tez mnie irytuje ale i tak nikt nie wygra z jega mtaka. Co jeden odcinek modle sie o to zeby ja jakis szwendacz wpier**dolil. Przez ta sz**te wszystko sie miedzy nimy psuje
Niewiarygodne. Naprawdę irytuje Cię bardziej niż Lori? Dla mnie to ona jest największy hardcore.
Złym człowiekiem? Po czym to stwierdzasz? Dosłownie NIKT go nie pilnuje, więc kręci się bez sensu.
Coś o Carlu i Lori: http://26.media.tumblr.com/tumblr_m0sjqv4OQR1r5d224o1_500.jpg xD
Wiesz, jest dzieckiem, nie rozumiem jak możesz oceniać go jak dorosłęgo i nazywać ''złym człowiekiem''.
Właśnie. Więc jest złym dzieckiem. I przebija Lori. Jej postać jest poprostu wredna, ale on w kapeluszu jest gorszy.
a czy dziecko nie moze byc złym człowiekiem? :/
Carl jest własnie badassem w komiksie - ciekawe czy w serialu tez tak rozbudujaą jego postac ;)
no jest świrnięty, ale jak takie dziecko - w świecie gdzie nawet tatuś zabija ludzi ot tak sobie - ma uczyc się człowieczeństwa?
wlasnie czytam w komiksie tą akcjie z twinsamii od razu wiedziałam co carl zamierza - dobitnie pokazali jego reakcję chwile przed
i w sumie on tez bedzie sie zasłaniał dobrem grupy
no i tak niby zasłaniał - ale w drugiej strony zrobił dobrze... nie wiem...
Nie może, bo jako dziecko nie jest w pełny ukształtowanym człowiekiem (mam na myśli charakter). Złym człowiekiem można nazwać Merle'a, nie DZIECKO.
Widzę że nie jestem sama, od kilku odcinków, wypatruję jakiegoś zombie który by zajął się Carlem! Nie mogę już patrzeć jak paraduje z tym kapeluszem, robiąc z siebie nie wiadomo kogo!