PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177555
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Świetny serial

ocenił(a) serial na 9

absolutnie trzyma poziom odcinek 7 bardzo dobry , niemiła niespodzianka ósmy odcinek dopiero 18 lutego :/ echhh

ocenił(a) serial na 7
kam76ago

końcówka 7 odcinka powala na kolana...........10/10

użytkownik usunięty
damianczypek

no nareszcie, jak dla mnie to powinno być minimum akcji każdego odcinka, nie chodzi mi o to żę mają być tylko krew i flaki i tak w kółko, ale jednak druga seria strasznie nudzi (oprócz tego odcinka). Szczerze to wolałbym, gdyby odcinki było nie co tydzień, ale co dwa i miały minimum tyle akcji co ten, a nie raz na tydzień porcja rodem wyjęta z M jak Miłość. Swoją drogą mam nadzieję, że staruszek wywali Ricka i resztę z farmy, po tym co zaczął Shane. To miejsce zaczyna być nużące, powinni dalej wyruszyć i to dawno temu .

ocenił(a) serial na 9

dokładnie ;) sielanka i tyle... ktoś wie kogo dziecko Ricka czy Shane'a ?

ocenił(a) serial na 7
kam76ago

może jeszcze kogo innego?

użytkownik usunięty
damianczypek

wątpię, myslę że jeżeli twórcy mają rozsądek, to dziecko okaże się Ricka, bo jeżeli Shane zostanie ojcem, to znowu będzie paplanina i zrobi się takie samo M jak Miłość jak przez większość 2 serii

ocenił(a) serial na 8

Przecież oni nie mają nawet jak tego sprawdzić ;) 50/50

ocenił(a) serial na 8

No właśnie... Tylko że do czasu aż ono się urodzi Shane może już być kaput.

użytkownik usunięty
Shadow_4

yep. w końcu ktoś się ''zdenerwuję'' i Shane padnie, ewentualnie zagryzą go Szwendacze lub pójdzie własną ścieżką i spotkają go kiedy indziej ...

ocenił(a) serial na 10
kam76ago

stawiam na Shane...

ocenił(a) serial na 10
kam76ago

to jest okropna niepodzianka.... 2 miechy bez serialu :(

użytkownik usunięty
agahub37

Mam nadzieję, że przez te dwa miechy zrobią pieprzone arcydzieło. Ostatni odcinek ciekawie się zakończył, po przerwie będę miał ochotę na prawdziwą petardę. Poza tym szkoda by było gdyby zepsuli po czymś takim, czym jest odcinek przed ''wakacjami'' serialu ...

ocenił(a) serial na 10

oni chyba juz maja to nagrane.... watpie zeby przez te dwa miechy nagrywali dopiero, pewnie nagrywaja juz 3sezon albo kncowke 2. za pewne specjalnie to zrobili zeby taki odcinek dac jako ostatni w tym roku bo wiedcej widzow w ameryce zasiadzie zaciekawieni co sie stanie dalej po takim czasie, marketing. boje sie zeby po prostu nie zrobili jakiegos przecietnego odcinka na poczatek nowego roku, mam nadzieje ze bedzie bomba i wypadniemy z butow. osobiscie moglbym ogladac ten serial co dziennie :D

użytkownik usunięty
agahub37

no faktycznie, pewnie mają to już nagrane, nie pomyslałem o tym. Ale mam nadzieję, że odcinek nie będzie przeciętny, tylko minimum ''dobty'', ale liczę na petardę.

Tak na marginesie to chcę napomknąć że promo 8 odcina już jest :D

ocenił(a) serial na 10
kamil10025

dokładnie dziadek wywala ich z farmy fajnie może bd jakaś akcja typu z koniem z pierwszego sezonu xd

Lucek__90

Szczerze to ja liczę na akcję w Wiltshire Estates :D Możliwe że tam kogoś uśmiercą. No nie wiem może Carol, która zrozpaczona po stracie córki sama da się "zjeść" no i oczywiście że dołączy do grona Tyreese i Michonne :D Wtedy muszą dać więcej akcji. No i oczywiście Fort Benning.

ocenił(a) serial na 10
kamil10025

co to było bo zapomnaielm Wiltshire Estates.

agahub37

To była taka dzielnica albo jakieś małe miasteczko do którego zajrzeli właśnie w drodze na farmę. Tam zginęła matka bliźniaków którymi później zajmowała się Andrea i Dale a co do śmierci Dale'a to nie licz na to ponieważ jest on jedną z głównych postaci serialu.

ocenił(a) serial na 10
kamil10025

niech usmierca jakiegos pacana np Dale

użytkownik usunięty
agahub37

on nie zginie, bo jest kierowca ich najlepszej bryki/domu :):>. matka małej zombie zginie jako następna, coś czuje, gdyż jest nie potrzebna już w serialu :). hmmm a Glenn na pewno nie zostanie na farmie, bo dziadek go nie znosi co podkreślał nie raz. zresztą on nikogo nie lubi.

ocenił(a) serial na 10

chyba nie trudno tym kierować ? :P szybko by znaleźli nastepce.
to fakt, ale martwie sie ze Meggie chce byc z Glennem i bedzie chciala zeby zostal... a ja chce zeby ona z nimi ruyszyla jak cos

ocenił(a) serial na 10
kamil10025

nom promo miazga :D będzie mistrzostwo!!!!!!!!!!!! czuję w kościach. oby Shane zabil tego strarego cwela hershela, i ta dupa oby poszla z Glennem bo boje sie ze ona dla niej zostanie..... i oby aryl z Shanem sie dogadali bo bedzie kiepsko, oboje lierzy... i oby rick dostal w jape :D

ocenił(a) serial na 10

na peqno cos ostrego przygotowali :D

ocenił(a) serial na 8
kam76ago

Według mnie to Shane następny w kolejce do zgonu , w ogóle mam takie nieodparte wrażenie że w odcinkach 8,9,10 gromada naszych przyjaciół zmniejszy się o połowę , bo przecież po tak długiej sielance musi dojść do jakiejś ostrej masakry :) Stawiam kolejno na Shanea,Carol,T-Doga,Deryla,Andree i Dale`a