mości Panie i Panowie, prawdopodobnie Walking Dead zawita do Telewizji Publicznej.
http://www.swiatseriali.pl/seriale/sila-wyzsza-659/news-serialowa-oferta-tvp-1-n a-
nadchodzaca-jesien,nId,630065
Działa :)
TVP planuje pokazać serial przed północą, co prawdopodobnie spektakularnie zarżnie kurę znoszącą złote jajka.
Dosłownie nie wierzę!! TVP1 i TWD? No naprawdę śmiechu warte. Rozumiem, gdyby serial puszczał np. Polsat albo TVN, ale TVP1? Niestety, ale nie skorzystam. Szczerze, to ta stacja kojarzy mi się tylko z durnymi tasiemcami, niczym innym. Sama myśl o Żywych Trupach w ramówce wywołuje u mnie salwy śmiechu. Ewidentnie widać, że telewizja publiczna chce przyciągnąć widzów, ale czy ktoś się skusi? Jak Gambit_s15 sam zauważył, TVP1 samo zaciska sobie pętlę na szyi. Godzina stanowczo za późna, a weźmy pod uwagę, że wrzesień to czas kiedy masa ludzi zaczyna szkołę, studia itd, to efekt będzie każdy wie jaki. Ale liczy się sam gest. Szkoda tylko, że tak nieumiejętnie wprowadzony w życie.
a mi się przypomniały czasy, kiedy jeszcze jako piękna i młoda nastolatka siedziałam w fotelu do późna w każdy piątek i czekałam na "Szpital Królestwo" Kinga i Baxleya. tak, tak - też w TVP. ;-) aż łza się w oku kręci... ale co racja to racja - jak już puszczają coś dobrego to w takich godzinach, że nastepnego dnia człowiek musi nadużywać kofeiny.
O serialu słyszałem, lecz nie oglądałem, jednakże doszły do mnie bardzo pochlebne recenzje. Mówisz mi, że taki twór puszczany był na TVP? Naprawdę jestem w szoku.
był był. gdzieś pomiędzy moim gimnazjum a liceum, czyli chyba 6, 7 lat wstecz o ile mnie pamięć nie zawodzi. serial polecam baaardzo. mega odrealniony klimat, gadający mrówkojad, świetni aktorzy... ludzie pluli się bardzo, że amerykańska wersja to jakiś bełkot w porównaniu z oryginałem spod ręki VonTriera, ja jednak bluźnię i zdecydowanie wolę wersję Kinga i Baxleya. :-)
możesz zerknąć w oczekiwaniu na nowe TWD, całkiem przyjemna alternatywa, zapewniam. ;-)
Nie omieszkam sprawdzić, a zważając na to, że kilka moich seriali już definitywnie zakończono to chyba nie mam innego wyjścia :D Co do von Triera to nie umniejszam jego umiejętnościom reżyserskim jednakże coś mnie w jego dziełach odpycha. Na samą myśl o tym, że ma oglądać jego film, aż mną...... Jednakże chylę przed nim czoła za Dogvill z Nicole Kidman. Jedna z lepszych pozycji w jej filmografii. Lars dał jej niesamowite pole do popisu.
to ja już coś poogarniasz koniecznie podziel się wrażeniami. jestem ciekawa, jak Ci się spodoba Królestwo Kinga. ;-)
ja przyznaję się bez bicia - dla mnie Von Trier jest od zawsze za ciężki, nie lubię jego filmów. ;-)
A bo ja wiem? :D Taka właśnie jest telewizja publiczna. Kasy nie ciągną na prawo i lewo, to i dobre tytuły dają w nieprzystępnych godzinach.
Fajnie ze TVP1 się zdecydowało pościć serial ale szkoda że tak późno będzie leciał. Moim zdaniem będą na tym tracić bo mimo ze jest to horror to nie jest taki straszny ...:)