PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177555
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

..... 7 odc.

ocenił(a) serial na 7

znowu przegadany odcinek , choć końcówka powala !!!

ocenił(a) serial na 10
bennybenny9

Wcale nie, uważam za jeden z lepszych 2 sezonu. Owszem były sceny przegadane, ale ogólnie spoko. Było kilka scen z zimnymi, no i w końcu trochę się przynajmniej wyjaśniło- przynajmniej co do Sophii :))

PS: czekam aż wyjdą w końcu w miasto...

ocenił(a) serial na 6
toomek922

Do miasta nie pójdą, bo niby po co? :P
Szwendacze na każdym kroku, ciekawe gdzie mieliby się osiedlić?
Poza tym nie bez powodu uciekli z miasta na farmę. :D

ocenił(a) serial na 10
eLMaQ666

Ja nie mówię, że mają z tej farmy spieprzać, bo tam faktycznie dobre warunki jak na taką sytuację, ale niech raz po raz wyjdą do miasta, uzupełnić amo i broń bo kiedyś im się chyba skończy.
Farma to chyba jedno z lepszych miejsc do życia, jeśli chodzi i świat po takiej "zagładzie", więc nie muszą go na stałe opuszczać. Ale trochę nudne jest jak siedzą w jednym miejscu, i co najwyżej wyjdą do lasu...
Straszna lipa że na kolejny odc trzeba tyle czekać...:/

ocenił(a) serial na 7
bennybenny9

Jeden z lepszych odcinków drugiego sezonu. Końcówka mnie rozwaliła... nie spodziewałem się tego szczerze mówiąc.
Teraz czekać do lutego na kontynuację sezonu. :(

bennybenny9

Najlepszy odcinek a zakończenie po prostu miazga.

ocenił(a) serial na 7
Golden415

Całą pierwszą część drugiego sezonu uważam za średnią , praktycznie te wszystkie 7 odcinków były o poszukiwaniu dziewczynki ,która okazała się być i tak martwa:) Ale to na plus ,bo szczerze ,głupia dziewucha, zamiast siedzieć ,tam gdzie jej rick kazał ,to ta sobie uciekła... Będzie miasto ,musi być:) w końcu staruch trzymał w stodole tą mała i nic im nie powiedział.

ocenił(a) serial na 10
bennybenny9

końcówka jest mega!! a odcinek najlepszy