PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177546
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Nie wiem jak wy ale mi najbardziej z tego serialu podoba się postać Laurie Holden czyli Andrea. Na pewno jest to spowodowane dym że darzę ogromną sympatią aktorkę ale i ta postać jest też bardzo ciekawa. Tutaj niby taka bezsilna, nie wyróżniająca się na tle całej grupy ale zarazem silna i twardo dążąca do celu. Mam nadzieje że bardziej rozwiną tą postać ponieważ serial zrobił by się ciut lepszy. Poza ty uważam że Laurie ma chyba najlepsze doświadczenie aktorskie. Liczę w drugim sezonie na więcej Andrei :D

ocenił(a) serial na 8
kamil10025

Jeżeli serial pójdzie za komiksem to Twoje nadzieje się spełnią i to z nawiązką. Gdybym miał podawać ulubioną postać to też chyba bym wybrał Andree (nie mam zielonego pojęcia jak to imię odmienić) :)

_EemuU_

Właśnie zacząłem czytać komiks i on jest REWELACYJNY. Wcześniej się za niego nie zabierałem i teraz żałuję. Szkoda tylko że pierwszy sezon aż tak bardzo różnił się od komiksowej wersji poza tym brakuje kilku postaci i w momencie czytania zdałem sobie sprawę że te relacje między nimi w serialu nie będą takie spójne. Znaczy się może nie nie spójne ale nie będzie to wyglądać tak jak w komiksie. Ale mniejsza z tym pożyjemy zobaczymy. Najbardziej czekam na akcję w więzieniu :D Byle jak najwięcej Andrei i będzie git.