Pierwsza przywaliłaś tekstem: "Uważam, że tylko chory psychicznie człowiek potrafi obejrzeć tak brutalną scenę i zachować spokój bez żadnych zastrzeżeń" więc teraz się nie dziw, że osoby bynajmniej nie uważające się za chore psychicznie odnoszą się do tej bzdury, którą napisałaś.
A co jest bzdurą? Oglądasz jak ktoś rozwala na miazgę drugiemu głowę a ty nic nie odczuwasz, zero wrażeń? wow
https://www.youtube.com/watch?v=lKHnn3AKvYo
Fajny filmik, pożegnanie Glenna :(
Nom, tyle razy udało mu się wywinąć śmierci, a reżyser pokazał dość ohydnie - jego scenę mordu...
oczywiście fajnie by było, gdyby on i maggie stworzyli małą rodzinę, z dzieckiem, ale skoro "trzymają" się już pomysłów z komiksów to nic nie poradzimy...
Mimo, że wcześniej przeczytałam spoilery (kto umrze) to i tak bardzo mi się podobał odcinek. Strasznie brutalny. Najlepsza z scena z odrąbaniem ręki Carla. Widać w niej kunszt aktorski Andrew Lincolna. Dodatkowo postać Carla jest coraz bardziej fascynująca.
Tak poza tym...śmierć Glenna nie jest dla mnie łatwa, bo był właściwie moją ulubioną postacią. Polubiłam go jako pierwszego z całej ekipy w drugim sezonie i lubiłam przez wszystkie sezony. Niby mam jeszcze kilka ulubionych postaci, ale Glenn był pierwszy. Miałam jakąś tam cichą nadzieję, że to jednak nie jego zabije Negan i akcja potoczy się inaczej niż w komiksie.
Abrahama też lubiłam, taki rudy terminator był z niego, no ale... Abraham to Abraham :)
Coś mi się wydaje, że Negan będzie jednym z lepszych czarnych charakterów. Gubernator się przy nim chowa.
Pozwole sobie zacytowac innego kolege. - "Bedzie nam ciebie brakowalo." jezeli ogladalas caly serial ze wzgledu na jednego bohatera z conajmniej kilku glownych, to szczerze wspolczuje zmarnowanego czasu. Zrobili odcinek zgodnie z komiksem i chwala im za to, bo to dzieki niemu dostalismy serial.
Serial już całkowicie zszedł na psy, teraz pół albo cały sezon będą pokazywać jak popie******y psychopata znęca się nad ludźmi Ricka. a potem on w ostatnim odcinku zabije negana gołymi rękami po epickiej bitwie z jego ludźmi. Ci którzy tak jarają się tak zachowaniem negana i wychwalają jaka to wspaniała postać powinni stanowczo się leczyć.
To prawda zaskoczyli mnie tym,nie spodziewałem się takiej rozpierduchy......jednakże coś mi się jednocześnie nie podoba w tym odcinku.Hmmm niby zaskoczenie a jednak za spokojnie to pokazane,za mało poweru przy tych scenach jak na ten gatunek.
Zmieniam ocenę serialu z 10 na 1. Syf totalny oby się szybko skończył bo już gorszej sraczki nie chcę widzieć. Od razu niech pokazują egzekucję ISIS w niedzielę wieczór zamiast tego serialu. Twórca serialu jest jakimś psychopatom i życzę mu szybkiej śmierci najlepiej z rąk ISIS.
oglądam siłą rozpędu. Ostatnie sezony to dużo gadania, wzdychania, jęczenia, psychologicznego bełkotu i zwyczajnych dłużyzn. A jak już coś się dzieje, to polega na pozbywaniu się co ciekawszych postaci. dno i wodorosty