Witam.
Generalnie nie oglądam tego typu produkcji jednak po obejrzeniu pilota reszta już poszła z górki. Wciągało mnie konkretnie a każdy odcinek kończył się tak, że nie dało się nie obejrzeć następnego. Stąd pytanie czy warto kontynuować serię? Przeglądam komentarze i czytam, że druga seria odstaje i już tak nie przyciąga, choć i tu zdania są mocno podzielone.
Pozdrawiam!
Ja jestem taki, że jak już coś oglądam to do końca sezon 1 jako tako szło jeszcze zdzierżyć pomimo swych absurdów była w nim akcja typu 6/10 czyli ujdzie za to sezon 2 dla mnie jest totalnym nudnawym, mozolnym posuwaniem się "akcji" w którym konkretnie nic się nie dzieje (dot. 3 odcinków) z udziałem zoombie. Mam nadzieję, że nie będę znużony w dalszym ciagu sie ak męczyć i zaprzestana dalszej produkcji tego "dzieła" chyba że scenarzyści wezmą się w garść i się poprawią.
I tak obejrzysz bez względu co tu napiszemy :) Radzę oglądać może Ci się spodoba ta "sielanka" pomimo nudy są też ciekawe akcje żeby nie stawiać tego już w tak czarnym świetle :)
Zależy jeśli liczysz tylko na zombie, akcje i efekty specjalne to w ogóle nie powinieneś sie za serie zabierać;) Jeśli interesuje Cie to o czym seria jest naprawde to spodoba Ci sie.