PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177555
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

rozumiem ,że na tym forum ludzie opisują 6 odcinek 2 sezonu oglądany na jakiejś niepolskiej stacji tak? bo według moich obliczeń na Fox w Polsce było puszczany dopiero 5 odcinek a 6 będzie 26 listopada?

shrek35

ja dzisiaj specjalnie na czas szkoly sobie ustawilem sciaganie zeby odrazu po powrocie przy obiedzie zjesc :) napisy pl byly na napiprojekt

Ajfel93

Też lubię do obiadu oglądać :D
Seriale po premierze szybko dostępne są w internecie :)

ocenił(a) serial na 9
mmaakkss

Serial jak dla mnie od trzech odcinków traci. Stal sie zwyklym serialem z zajawkami jak z kazdego innego. Fajna dupa,milosc ,sex,zadrada no i nie chciana ciaza. Zabraklo tego jednak co bylo w pierwszy sezonie!!!!! Typowego filmu o żywych trupach.

spocony

Zgadzam się, zrobiła się z tego telenowela brazylijska :(

użytkownik usunięty
shrek35

na wyszukiwarkach torrent serial pojawia się k 7 rano. 350 mb przy dobrym łączu ściąga sie migiem.

ocenił(a) serial na 7
shrek35

od ilu odcinków oni siedzą na tej farmie. Co to ma być domek na prerii? Marnują amunicje na jakieś zawody strzeleckie, weterynarz czyli człowiek wykształcony myśli ze trupy to też ludzie... no litości... a gdzie opuszczone zniszczone miasta, barykady, ludzkie enklawy (nie jedna farma!), atmosfera ciągłego zaszczucia. To się zaczyna robić żałosne! Musiałem wylać z siebie tą frustracje bo po prostu ja przepraszam barzdzo ale serial zmiękł jak masło w gorący lipcowy dzień.