PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177555
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Sorry dla userów którzy rzeczywiście czerpią przyjemność z uczestnictwa w tym temacie. Nie chcę was obrazić. Ale jak dla mnie ten temat nie ma większego sensu, zamiast tego warto przeczytać 92 numer komiksu :) Bo właśnie dziś wyszedł, i jak dla mnie jest 100X ciekawszy od (subiektywna opinia, nie wieszać psów) owego bezsensownego wątku Bitwa postaci.
A co Wy na to?

ocenił(a) serial na 10
karol_azazel

Przeciez to zabawa , nie musi mieć sensu.
Komiks jest napewno bardziej ciekawy od serialu , ale serial póki co nie jest zły, tylko mało w nim akcji i niektórzy aktorzy zostali źle dobrani do swoich ról ( Lori , Hershel , Dale ) .
Mam nadzieje , że powstanie jeszcze kilka sezonów , bo tematyka jest wyjątkowa i nie ma konkurencji w postaci innych seriali z zombie w tle.

ocenił(a) serial na 6
karol_azazel

To jest dobrowolona netowa zabawa, nikt nie jest zmuszany do braniu w niej udzialu. Co ma niezobowiazujaca netowa zabawa, ktora nikomu nie wadzi, do komiksu? To dwie zupelnie rozne materie.

per333

Ciut źle to odebraliście, przecież nikomu nie zabraniam brania w tym udziału ;) To, że ja sensu w tym nie widzę nie znaczy, że innych tego chcę zakazać. Róbta co chceta.

ocenił(a) serial na 5
karol_azazel

dorośli ludzie ( w większości) więc niech grają...
a 92 odcinek rzeczywiście zapowiada ciekawy ciąg dalszy..