PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 179 tys. ocen
7,8 10 1 178572
6,6 29 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Kto jest ciekawy to zapraszam do przeczytania dzisiejszego znaleziska.
Ja osobiście ciesze się, że jej postać będzie teraz grała pierwszoplanową rolę, bo ją lubię (brzydka też nie jest :)

link do lektury:

http://walking-dead.eu/artykul/lauren-cohan-serialowa-maggie-zawita-czesciej-na- ekranach-w-trzecim-sezonie.htm

ocenił(a) serial na 10
PlayKiller

i właśnie czegoś tu nie rozumiem dlatego niech mi ktoś to wytłumaczy.. czemu ostatni odc. 3 sezonu zobaczymy już jesienią tego roku ?

lubiekakao

tak jest :)

ocenił(a) serial na 4
lubiekakao

Też się nad tym zastanawiałem. Może im się coś pomieszało przy publikacji.

tomb2525

Dobrze jest. Odcinki będą już od października tego roku, czyli na jesień. Odcinki się pokazują co jakiś tydzień, więc zobaczymy w grudniu.

ocenił(a) serial na 10
PlayKiller

ale po 8 odc miała być przerwa w emitowaniu odcinków tak jak tyło w 2 sezonie więc pomyślałem że się pomylili w tym artykule.

ocenił(a) serial na 4
PlayKiller

Piszą, że ostatni odcinek zobaczymy już jesienią tego roku, a jak wiadomo na jesień zaczyna się dopiero emisja, poza tym jak zauważył użytkownik wyżej po 8 odc planowana jest przerwa, więc jest to fizycznie niemożliwe. Żeby zakończyć serial na przełomie październik/listopad (okres jesienny przecież) musieli by emisję zacząć już w sierpniu bo 16 odc=4 miesiące (jeden na tydzień)

tomb2525

już poprawili zobacz komentarz

tomb2525

już poprawili

ocenił(a) serial na 8
lubiekakao

Chyba coś im się pomieszało i chodzi raczej o pierwszy odcinek.

ocenił(a) serial na 10
wismerin

pewnie tak.

lubiekakao

poprawili :D

ocenił(a) serial na 6
PlayKiller

Znowu komuś da pewnie. Taka z niej łatwa ci00pa.

jukatos

według mnie to ona musi zastąpić albo charakter Dale, albo Shane. Lub ich obojga. Zobaczymy

ocenił(a) serial na 9
PlayKiller

a w zyciu :P
na psychopatkę się nie zapowiada, ani na łagodną "umoralniaczkę" ;)
bedzie jej więcej z Glennem - może jakiś ślubik czy sceny sexu ? ;)

fnh81

czemu nie :D

ocenił(a) serial na 6
PlayKiller

stawiam na to drugie,potem pierwsze,potem drugie i drugie i drugie

Mati_Hardcore

co wy od niej chcecie :D?

ocenił(a) serial na 9
PlayKiller

ja ją lubię :P
tylko póki co taka przezroczysta na tle grupy jest ;)

fnh81

ja też ją lubię, dlatego chcę żeby było jej więcej, poza tym jako kobieta też jest niczego sobie ;)

ocenił(a) serial na 9
PlayKiller

no ona jest bardzo ładna :)
chciałabym by jej losy potoczyły się jak w serialu - mimo, że łatwo nie było
i dobrze że nie ma Sophii :P

fnh81

Dzieci to kłopot w tych czasach, ale co zrobić. Szczególnie CARL!

ocenił(a) serial na 9
PlayKiller

Racja, dzieciak jest niesamowicie wku*wi*jący. Przez niego zginął Dale a szwendacze zaatakowały farmę (zabiliby Rendalla, nie poszliby go szukać po lesie, a Rick nie zabiłby Shane'a w momencie kiedy obok przechodzilo wielkie stado szwędaczy). Dzieciaka powinni kropnąć bo im pecha przynosi :D

ocenił(a) serial na 10
Sarge72

Zgadzam się w 100%. Carl ma się za dorosłego. Chciał sobie popatrzeć jak Rick zabija Randall'a , a gdy przyszło zabić szwendacza w lesie to spie*rzał. Tak samo denerwuje mnie postać Carol. Jest taka bezradna i ... po prostu nudna.
I mam jeszcze pytanie co do Daryla. Czy wiadomo co się mniej więcej stanie z nim w 3 sezonie , czy przeżyje ? ;))

ocenił(a) serial na 7
kamaad

Raczej nie wiadomo, bo nie było go w komiksie. Zresztą scenarzyści i tak trochę pozmieniali przebieg całej akcji, więc trudno przewidzieć co się wydarzy w 3 sezonie, ale mam nadzieję, że go nie uśmiercą, bo to najlepsza postać w serialu :).

ocenił(a) serial na 4
poisonivy_

Według plotek krążących po necie, w 3 sezonie możemy się pożegnać z postacią Daryla, jednak zaznaczam że to nic pewnego. Co do postaci Daryla w komiksie. Do tej pory go nie było, ale ma się pojawić :)

ocenił(a) serial na 10
tomb2525

Widziałam gdzieś na necie zdjęcie Daryla przemienionego , ale wszyscy pisali że to fotomontaż. Mam nadzieje, że przeżyje, bo taka prawda, że Daryl najlepiej sobie radzi :))

ocenił(a) serial na 4
kamaad

Prócz tego znalazłem takie foto Ricka, Shane, Glena, Meggie i Andrei więc to są fotomontaże. uffffffffff :) Ja ma jednak taką cichą nadzieję, że go pozostawią ponieważ zaczął wychodzić na prostą, wyszedł z cienia brata i fajnie się komponuje w grupie razem z Rickiem i Andreą. No można dodać jeszcze Glena.

ocenił(a) serial na 10
tomb2525

Właśnie dzięki tej czwórce (Daryl, Rick, Andrea i Glen) przeżyła Lori , Carl i inni. Shane miał fajną mocną osobowość i myślał racjonalnie, ale Rick tak zmienił się od pierwszego odcinka i nie było takiej możliwości , żeby Shane i Rick się dogadali.

ocenił(a) serial na 4
kamaad

Powiem Ci, że nawet nie chce mi się wchodzić w dyskusję na temat Shane'a bo było ich od groma i jeszcze trochę. Owszem miał fajną osobowość i myślał racjonalnie bo chodziło mu o przeżycie ale sposoby jakich używał do tego celu były nie do przyjęcia i przeważnie nie uwzględniały dobra ogółu czyt. grupy a jego samego. Poza tym błędem jest mówienie, że to Rick się zmienił. Od samego początku trzyma się wytyczonych reguł co spowodowało wybranie go na lidera z czym nie mógł się pogodzić Shane i to właśnie u niego widać największą przemianę. Kolejnymi bodźcami było utrata przywództwa i Lori, z którą wiązał duże nadzieje.

ocenił(a) serial na 10
tomb2525

Zgodzę się. To jak dążył do tych celów nie było spoko, ale czasem miał racje do niektórych spraw tylko nikt nie chciał się z nim zgodzić.
A co do Rick'a to pamiętam jak liczył się z każdego zdaniem, a w ostatnim odcinku 2 sezony powiedział , że nie będzie demokracji.
Już chyba nie będzie taki "milutki".

ocenił(a) serial na 4
tomb2525

IMO Rick zachowywał się jak p|zda w większości sytuacji, nie mówiąc już o tym, że nie ogarnia wychowania własnego syna (też niezłe ziółko, fakt), co jego samego czyni chłopczykiem.
Howgh!

ocenił(a) serial na 9
PlayKiller

on jest kluczową postacią w komiksie, tu w serialu póki co nie rozwinął jeszcze skrzydeł ;)

fnh81

Kto wie, może go zabiją, bo przecież nie trzymają się sztywno komiksu. Ale wątpie w to :(

ocenił(a) serial na 4
PlayKiller

Postać Carla na pewno będzie funkcjonować do 8 sezonu ( o ile zrobią, ale jest to bardzo prawdopodobne zważając na oglądalność) bo będzie się on kończył mniej więcej na tym co mamy teraz w komiksie czyli Hiltop i te sprawy. W momencie kiedy Kirkman zdecyduje się go uśmiercić w swoim tworze, twórcy serialu będą mieli wolną rękę. Póki co nie będzie odgrywał zbyt dużej roli, ale od 4 sezonu będzie motorem napędowym całej historii. Ewentualnie może być sytuacja, że w nadchodzącym sezonie zamiast Lori uśmiercą właśnie dzieciaka, co dla mnie będzie jeszcze gorsze patrząc na jej zachowanie.

ocenił(a) serial na 9
tomb2525

no ja obstawiam, że w serialu będzie dłużej zyła Lori i Carlowi tez się nic nie stanie - takie mam przeczucie ;)

fnh81

A co do ślubu to raczej odpada, nie w tym świecie.

ocenił(a) serial na 7
PlayKiller

*SPOILER*

W komiksie ślub wzięli, więc... ;)

ocenił(a) serial na 9
s3nior

dokładnie ;)
wszystko jest na miarę mozliowści :)

fnh81

no to zobaczymy co nam przyniesie ta postać :D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 6