PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177562
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Chodzi mi o pierwsze 30 sekund.
http://www.youtube.com/watch?v=grWV8WZtAQc
Shane ma długie włosy, torbę z bronią, czyżby pominięto tą akcję ? A zapowiadała się fajnie :D

ocenił(a) serial na 10
cersinpl

Nawet tego nie widziałem. Genialna akcja, ale chyba z niej nie skorzystali :(

ocenił(a) serial na 7
cersinpl

Zaryzykuje i powiem, że to retrospekcja.
Za to ja nie moge przypomnieć sobie 3:40 i domku z Rickiem Glennem Andreą i Carol. Czyżby scena z ataku na farme?

cersinpl

Dealric ma racje, ten początek to przypomnienie tego co się działo wcześniej, o ile dobrze kojarzę fakty to jest to scena kiedy Shane uciekał ze szpitala od Ricka.
A ta scena z 3:40 to nie jest czasem jak oni szukali tej małej w takiej starej kapliczce ?

michau1234

3:40 było, za to nie było 3:59-4:03. Na 100% :D
Wydaje mi się, że to nie było gdy Shane uciekał ze szpitala, ponieważ miał wtedy strój policjanta :D
Chyba pominęli tą akcję.

ocenił(a) serial na 10
cersinpl

Mysle , ze to na 100% retrospekcja - wskazuje na to to , że Shane ma dlugie wlosy i mundur policjanta.
Ciekawi mnie za to wlasnie ta scena 3:59-4:03 jak są w jakiś ruinach Rick, Shane, Glen i dziadzio i tam tez ma dlugie wlosy Shane - wyglada to troche jak ruiny w Atlancie kolo domu starcow .... ale tam byl inny skład grupy i nie moge tego wydarzenia umiejscowic we wczesniejszym czasie w serialu. Jakis pomysl ?

ocenił(a) serial na 7
andrzejos87

Ruiny to jest scena z atlanty.

ocenił(a) serial na 7
michau1234

3:47-3:51 dokładniej. To nie jest ta kapliczka ani nic.

ocenił(a) serial na 10
Dealric

ale tam jest Dale i T-dog a ich nie bylo w Atlancie w domu starcow, a tam Shane ma dlugie wlosy , wiec to raczej musialo byc w przeszlosci kiedys , chyba , ze pod koniec 2 sezony Shanowi odrosna wlosy ;-)

ocenił(a) serial na 7
andrzejos87

Mówimy o różnych fragmentach ;P

ocenił(a) serial na 10
Dealric

ja pisze o 3:59-4:03 ;-) wyglada , wiec na to , ze Shanowi odrosna wlosy i wyjada w koncu z farmy.
3:47-3:51 też nie wiem gdzie to jest i tej sceny nie bylo dotychczas w serialu.

andrzejos87

Ludzie do końca serialu zostały jeszcze 4 odcinki więc te sceny na 100% pojawią się w serialu. A te sceny o których mówicie to pewnie będą retrospekcje po tym jak uśmiercą Shane. Możliwe że część z nich pokaże nam historie z czasów podróży z Atlanty go momentu przyjścia na farmę biorąc pod uwagę właśnie zarośniętą łepetynę Shana :D

andrzejos87

O ile pamięć mnie nie myli to zarówno Dale jak i T-dog byli w tym domu starców. T-dog celował ze snajpy z dachu, a Dale przecież zabrał dzieciaka i poszedł razem z Rickiem, aby odebrać Glenna. Tylko nie pamiętam gdzie w tym czasie byli Andrea i ta murzynka co w tym centrum została i razem z doktorkiem zginęli z powodu eksplozji. Chyba zostali w obozie, a T-dog, Dale, Rick oraz Glenn wrócili do Atlanty po amunicję, którą zostawił Rick, kiedy upadł z konia.

ocenił(a) serial na 7
bandofbrothers

No to wszystko pasuje już.

ocenił(a) serial na 4
cersinpl

Wydaje mi się, że te pierwsze 30 sekund mogą być retrospekcje. Mam nadzieję, że będą, fajnie je było oglądać. 3:47-3:51 i 3:59-4:03 wyglądają jak ruiny z Atlanty. Do starych wydarzeń nie pasuje tam Dale, T-Dog i Shane. Jeśli to mają być nowe sceny to jednak te włosy Shane'a, nie wiem co by musieli zrobić, żeby miał je mieć tej długości. Chyba, że zrobią "pół roku później", ale to tak z pupki trochę.

ocenił(a) serial na 8
Badly

w akcji z domem starcow byl przeciez T Dog, celowal u gory ze snajperki z tego co pamietam. A reszta scen to pewnie retrospekcje, mozliwe ze usmierca Shane niedlugo, bo mu odbije, a z retrospekcji bedzie wynikac ze na poczatku byl wlasnie bardzo w porzadku do wszystkich. Bedzie to mialo efekt kluczowy dla komiksu, czyli przemiane bohatera.

ocenił(a) serial na 4
Bogus Linda

O żesz ty... Zapomniałam, że on tam był. LOL. Tak się mało ogółem wyróżnia, że nie pamiętam o nim.