PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177878
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Jaki jest sens wystawiać ocenę po obejrzeniu 1 odcinka? o.0

ocenił(a) serial na 9
Tanatos

pierwszy odcinek był juz dostępny tydzień temu!

ocenił(a) serial na 5
AGENT_47

Co nie zmienia faktu, ze wystawianie oceny po obejrzeniu JEDYNIE 1 odcinka jest co najmniej dziwne...

ocenił(a) serial na 8
Tanatos

Lepsze to, że po obejrzeniu jednego odcinka wystawiają, niż ze względu na sam tytuł. Na filmweb praktyką się stało wystawianie ocen filmom, których się nie widziało...więc jakie by to durne nie było lepiej to olać niż się denerwować :) Ja poczekam do końca sezonu z oceną bo zawsze coś mogą spaprać i nie bedzie to taki dobry serial jak się po pierwszym odcinku wydaje. Ale lepiej nie krakać.

ocenił(a) serial na 5
_EemuU_

Nie wiem czy wiecie ale w każdej chwili można zmienić ocenę...
Ja już wystawiłem swoją ale jeżeli z każdym odcinkiem serial będzie coraz gorszy nie omieszkam zmienić swojej oceny. Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 4
Tanatos

Odpowiedź jest prosta: Inteligentny człowiek, po obejrzeniu nawet części jakiejś produkcji, dzięki rozwiniętej zdolności prekognicji i wrodzonej przenikliwości, potrafią ją ocenić i wykoncypować dalszy jej poziom. Potwierdzają to najnowsze badania. Naukowców. Amerykańskich. Dla niektórych to może dziwne, ale tak właśnie jest. Inni natomiast muszą ślęczeć po dwanaście odcinków, zanim zdadzą sobie sprawę, że zmarnowali kilka godzin swojego życia. To jest dopiero dziwne.

GodFella

Aleś dowaliła... Oglądałam sporo seriali, które w pierwszych odcinkach były świetne, a potem strasznie się popsuły. To działa też w drugą stronę. Dlatego ja również nie widzę sensu w ocenianiu serialu po pilocie. To tak jakby ocenić książkę po pierwszym rozdziale. Gdybym miała tak robić, przeszłoby mi koło nosa sporo ciekawej literatury...

ocenił(a) serial na 4
pkjm

Przykro mi - nie należysz do grupy ludzi, którą badali naukowcy (amerykańscy).

ocenił(a) serial na 7
GodFella

ale jesteś głupi.

ocenił(a) serial na 4
keeveek

a ty sie nie znasz na filmach

Tanatos

seriale AMC śmiało mogę w ciemno oceniać, choć zrobiłem to dopiero po trailerze buehhehee niech się Tanatosowi ciśnienie trochę podniesie ;-p

ocenił(a) serial na 7
Tanatos

co za idiota nie sprawdza dostępności materiału,który jest oceniany

Tanatos

ocene zawsze mozna zmienic. Ja uwazam, ze narazie zasluguje na 9, jak bedzie coraz gorzej to bede ja sukcesywnie zmienial.

ocenił(a) serial na 7
Tanatos

Jaki z tego morał : on spieprzył do czołgu oni zjedli konia ? xD

DRSRng

Sens wystawiania oceny po 1 odcinku jest taki sam jak po drugim czy trzecim, czy dwudziestym. Seriale mogą trwać po 10 lat i nie ma sensu wstrzymywać się z ocenami do finału.

ocenił(a) serial na 4
marakeusz

ja zawsze wierzylem, że "Moda na sukces" to arcydzieło. Wystarczy obejrzeć wszystkie odcinki.

ocenił(a) serial na 7
marakeusz

Popieram w pełni GodFella.

Zresztą - nawet film przeważnie można ocenić po pierwszych 10 minutach. Jasne zdarzają się wyjątki, ale... są to wyjątki. Czy ktoś musiał czekać do końca np. "American Pie" aby stwierdzić, że to tępa komedia?

A idiotom jest ten, kto nie rozumie, że skoro wyszedł dopiero jeden odcinek to ten jeden odcinek jest właśnie oceniany - każdy "cwaniak" zrozumie, że nie cały serial. Jeśli serial się stoczy to ocena pójdzie w dół.