Morgan? Jakieś pomysły? Te literki "M" na głowach wysypujących się z przypadkowo zahaczonej furgonetki, czy na przypadkowych walkersach w okolicach Alexandrii. Znaleziona przez niego mapa. Zamykająca się brama Alexandrii gdy grupa Ryśka wchodzi do środka po raz pierwszy pokazana z perspektywy kogoś kto czai z ukrycia.
A z innej beczki czy ja dobrze widziałem, że miejsce gdzie Ryś chowa gnata przed dojechaniem do Alexandrii gdy skończył im się prąd w camperze to jest to samo miejsce gdzie będąc już w Alexandrii organizuje schadzki z Darylem i Carol? Bo jeśli tak to skoro to jest na tyle blisko że robią tam wypady między wypiekami, to po co robili tam postój i czekali na naprawę samochodu skoro mogli pójść ten kawałek pieszo?
Ją myślę że to Niema nic związanego z Morganem (dajcie mu wszyscy spokój ) . Ciekawi mnie tylko co jest z ta dziewczynka która robi sobie wypady z osady . Po tym jak zgubił ją carl nic o niej nie wspominali.
dziewczynka to szpieg grupy o nazwie Wolves, która porwie i zgwałci carla i zaatakuje na alexandrie, stad tez literki W.
Nie damy spokoju Morganowi ! ;) Jak już go pokazali to niech do nich w końcu dotrze. Do finałowego jeszcze długo ;D
Jeśli pytanie jest aktualne to Morgan został pokazany jeszcze w odcinku 1 i 8 sezonu 5 po napisach końcowych
To "W" to zapewne skrót od "Witnesses of Jehovah". Idą święta, więc są wszędzie. Atakują stadem jak wilki i chcą porozmawiać o Bogu.
https://i.chzbgr.com/maxW500/8463355904/hFC5511E2/