PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177555
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Morgan? Jakieś pomysły? Te literki "M" na głowach wysypujących się z przypadkowo zahaczonej furgonetki, czy na przypadkowych walkersach w okolicach Alexandrii. Znaleziona przez niego mapa. Zamykająca się brama Alexandrii gdy grupa Ryśka wchodzi do środka po raz pierwszy pokazana z perspektywy kogoś kto czai z ukrycia.

A z innej beczki czy ja dobrze widziałem, że miejsce gdzie Ryś chowa gnata przed dojechaniem do Alexandrii gdy skończył im się prąd w camperze to jest to samo miejsce gdzie będąc już w Alexandrii organizuje schadzki z Darylem i Carol? Bo jeśli tak to skoro to jest na tyle blisko że robią tam wypady między wypiekami, to po co robili tam postój i czekali na naprawę samochodu skoro mogli pójść ten kawałek pieszo?

sputnick

To nie są literki M tylko W
dalej nic nie powiem

ocenił(a) serial na 10
Gasza1910

Ją myślę że to Niema nic związanego z Morganem (dajcie mu wszyscy spokój ) . Ciekawi mnie tylko co jest z ta dziewczynka która robi sobie wypady z osady . Po tym jak zgubił ją carl nic o niej nie wspominali.

ocenił(a) serial na 1
sebtur0092

dziewczynka to szpieg grupy o nazwie Wolves, która porwie i zgwałci carla i zaatakuje na alexandrie, stad tez literki W.

ocenił(a) serial na 10
Firxenow

No to ciekawie będzie się działo w finałowym odcinku.

ocenił(a) serial na 6
sebtur0092

Nie damy spokoju Morganowi ! ;) Jak już go pokazali to niech do nich w końcu dotrze. Do finałowego jeszcze długo ;D

ocenił(a) serial na 6
sebtur0092

Brak tu konsekwencji. Skoro już go pokazali to niech to ma jakiś sens

ocenił(a) serial na 10
gosia84_2

Tak dla przypomnienia to kiedy go ostatnio pokazali?

ocenił(a) serial na 10
gosia84_2

tak dla przypomnienia to kiedy go ostatnio pokazali ?

sebtur0092

Jeśli pytanie jest aktualne to Morgan został pokazany jeszcze w odcinku 1 i 8 sezonu 5 po napisach końcowych

ocenił(a) serial na 6
Gasza1910

To "W" to zapewne skrót od "Witnesses of Jehovah". Idą święta, więc są wszędzie. Atakują stadem jak wilki i chcą porozmawiać o Bogu.
https://i.chzbgr.com/maxW500/8463355904/hFC5511E2/

gosia84_2

ło matko