Witam utknąłem na 1 odcinku 6 sezonu, czy warto oglądać dalej ?
Sezon 7b bedzie opierał sie w głównej mierze szukaniu sprzymierzeńców przez Ricka, a odcinek 14,15 i 16 to konfrontacja ludzi negana wraz z nim przeciw Aleksandrii , hilltop ,królestwie i nowej grupie poznanej w odcinkach 10-12. Akcja zacznie sie dziać przed bramą Aleksandrii zaraz po wyjściu negana. Sezon skończy sie ucieczka negana do domu. W 8 sezonie odrazu atak na sanktuarium, atak na posterunki,odwet negana w Aleksandrii i ostateczna walka w hilltop na koncu. Wszystko powinno sie zakończy. Na s08e08.
1,2 sezon może max 3. Dalej nie warto, ciagle powtarzany schemat, nic nowego się nie dzieje, przynudzają, odcinki są na siłę rozciągane byle czym, byle zapchać 45 minut. Ja żałuję że zaczęłam oglądać, żaden serial mnie tak nie rozczarował jak ten, bo 1 sezon był świetny. Jeżeli już teraz masz wątpliwości to raczej nie ma sensu oglądać, bo będzie tylko gorzej.
Nigdy nie zrozumiem ludzi zadających takie pytania. Chcesz to oglądaj, nie chcesz to olej. Każdy ma inny gust przecież, na jaką niby odpowiedź liczysz? Jeden ci napisze, żebyś oglądał, drugi, żeby nie i co teraz??