PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177538
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Witam utknąłem na 1 odcinku 6 sezonu, czy warto oglądać dalej ?

ocenił(a) serial na 5
Ged24

Warto, lecz nie spodziewaj się rewolucji.

ocenił(a) serial na 9
Ged24

Są momenty , więc warto :)

ocenił(a) serial na 10
Ged24

warto ;)

ocenił(a) serial na 7
Ged24

Ja oglądam teraz głownie dla Negana uwielbiam goscia

ocenił(a) serial na 3
Raz3e

Sezon 7b bedzie opierał sie w głównej mierze szukaniu sprzymierzeńców przez Ricka, a odcinek 14,15 i 16 to konfrontacja ludzi negana wraz z nim przeciw Aleksandrii , hilltop ,królestwie i nowej grupie poznanej w odcinkach 10-12. Akcja zacznie sie dziać przed bramą Aleksandrii zaraz po wyjściu negana. Sezon skończy sie ucieczka negana do domu. W 8 sezonie odrazu atak na sanktuarium, atak na posterunki,odwet negana w Aleksandrii i ostateczna walka w hilltop na koncu. Wszystko powinno sie zakończy. Na s08e08.

ocenił(a) serial na 10
Ged24

Warto. Tyle się dzieje, że pół sezonu to akcja zaledwie kilku dni. :)

ocenił(a) serial na 3
Ged24

1,2 sezon może max 3. Dalej nie warto, ciagle powtarzany schemat, nic nowego się nie dzieje, przynudzają, odcinki są na siłę rozciągane byle czym, byle zapchać 45 minut. Ja żałuję że zaczęłam oglądać, żaden serial mnie tak nie rozczarował jak ten, bo 1 sezon był świetny. Jeżeli już teraz masz wątpliwości to raczej nie ma sensu oglądać, bo będzie tylko gorzej.

ocenił(a) serial na 3
inkawa

o. sprostowanie- myślałam że w temacie jest 6odc 1 sezon.

Ged24

Nigdy nie zrozumiem ludzi zadających takie pytania. Chcesz to oglądaj, nie chcesz to olej. Każdy ma inny gust przecież, na jaką niby odpowiedź liczysz? Jeden ci napisze, żebyś oglądał, drugi, żeby nie i co teraz??

Ged24

Jednak oglądam :) 3 pierwsze odcinki 6 sezonu miodzio dużo sie dzieje, Carol jak zwykle wymiata - zajebiście wygląda w kapturze i chuście.

PS Szkoda Glenna :(