PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177528
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Zastanawiam się czy nie zacząć oglądać tego serialu. Dokładnie to interesuje mnie czy serial trzyma poziom przez wszystkie sezony, czy jego świetność już minęła?

ocenił(a) serial na 8
Cleopatrapl

Zaczyna się bardzo dobrze, ale z każdym sezonem poziom spada. Warto zacząć, ale nie wiem, czy skończyć.

ocenił(a) serial na 8
Cleopatrapl

Oglądając serial w pierwszym odcinku 5 sezonu miałem przeczucie, że w tym momencie jest jakiegoś rodzaju "happy end" i należy skończyć - wydaje mi się, że się wtedy nie myliłem...

Greg_Kmk

No właśnie to jest problem teraz chyba większości seriali. Niestety ja jestem naiwna i patrzę potem do końca, chociaż wcale nie chce, bo w moim przypadku nadzieja naprawdę umiera ostatnia :(

ocenił(a) serial na 4
Cleopatrapl

Jeśli jedziesz z serialem do końca (ja przerywam, gdy mi się nie podoba) to daję jedną radę: nie zaczynaj oglądać.

ocenił(a) serial na 8
Cleopatrapl

Jeszcze jedno - serial ma taką wadę, że może wciągnąć i wtedy ogląda się odcinek za odcinkiem i trudno się oderwać...

Greg_Kmk

to nie jest wada....

ocenił(a) serial na 10
Greg_Kmk

No nie wiem ja oglądałem od początku i po pierwszej połowie 4 sezonu normalnie serial przestałem oglądać tylko czytałem komentarze czy cos sie poprawiło ale nic to już nie wracam

Cleopatrapl

Zaczyna się bardzo źle, ale z każdym sezonem poziom rośnie. Warto zacząć, ale nie wiem, czy od samego początku.

ocenił(a) serial na 10
Cleopatrapl

Mnie pierwszy sezon zaciekawił średnio, obejrzałam, bo obejrzałam - od drugiego całkowicie się wciągnęłam, przez niecałe dwa tygodnie obejrzałam wszystkie sezony i nie żałuję.
Uważam, że zdecydowanie warto obejrzeć. W tym serialu nie ma miejsca na nudę - ciągle coś się dzieje, nie jest jednak pozbawiony emocji, wręcz przeciwnie: prawdopodobnie dlatego trzyma poziom.

Cleopatrapl

Nie słuchaj tych, co chrzanią głupoty jak powyżej. Ten serial z sezonu na sezon jest co raz słabszy, nudniejszy i pozbawiony emocji.