PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177572
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Witam. Właśnie jednym tchem obejrzałem cały 1 sezon mimo iż nienawidzę tematyki zombie :O . Pierwszy raz mam tak z jakimkolwiek serialem. Jestem przeziębiony więc i tak nie było nic do roboty w domu, ale wciągnąłem się strasznie.

6 odcinków, a każdy świetny. Wystawiam na podstawie 1 sezonu, ocenę 9/10.

Moje pytanie brzmi, tak bez spoilerów. Jaki jest 2 sezon? Lepszy gorszy? Widzę, że jest 2 razy więcej odcinków więc?

ocenił(a) serial na 10

chyba do 6 odc. wynudzisz się jak cholera ale potem jest już git :D

kasztan_fw

Jak dla mnie to już od 4tego odcinku 1 sezonu robi się słabawo. Zobaczę 2gi sezon z ciekawości, ale na wiele się nie nastawiam.

ocenił(a) serial na 9

Jest gorszy, jest dłuższy ale warto obejrzeć ;) myślę że 3 sezon będzie rewelacyjny ;)

ocenił(a) serial na 9

Mysle jednak ze warto obejrzeć, jak sie siedzi i oglada to wcale nie jest nudny, troche sie dzieje. Chociaz by akcja z Sofija . Obejrzyj i nie stawiaj sie na nudę. Wrzuć potem swoją ocenę.

ocenił(a) serial na 5

Myślę, że może Ci się spodobać.
W 2 sezonie jest więcej rozmów, ''dramatów'', a mniej zombie. Właściwie cały serial opiera się na relacjach między ludzkich po zombie apokalipsie, dlatego oni (zombie) są tu tylko tłem. W każdym razie druga część 2 sezonu (po 7 odcinku) jest o wiele lepsza od pierwszej i zdecydowanie więcej się dzieje.
Ja polecam :)

ocenił(a) serial na 8

Nie zaszkodzi :)

ocenił(a) serial na 9

Ja polecam 2 sezon. Dużo rozmów, poznajemy bohaterów i wg. no i serial przerzuca się na akcje pod koniec sezonu i nie możesz doczekać się października.

użytkownik usunięty
TheWalkingDead

Ok. Dzięki wszystkim za odpowiedzi. To oglądnę ten 2 sezon :)

Oprócz ostatniego odcinka i może 2-3 akcji w drugiej połowie, równie nudny co pierwszy sezon, także uważaj i uzbrój sie w cierpliwość jeśli chcesz dotrwać do konca