PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177878
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Pierwszy sezon nawet mi się spodobał, ale wydaje mi się, że robi się z tego równia pochyła.

Niejaka Carol i jej córeczka Sophia trafią u mnie do listy najbardziej irytujących postaci jakie
miałem okazje oglądać. Mam nadzieje, że niedługo znikną z akcji. Szeryf i jego praworządna
wola ratowania nieistniejącego ładu też już zaczyna działać na nerwy.

Jedynie Glenn, Daryl i Andrea są znośni, DeMunn całkiem nieźle gra Dale'a i Shane też jako
tako daje rade.

Odcinek z ratowaniem dzieciaków jest jak dotąd najgorszy, nie mówiąc już o tym jak
idiotyczne jest to zaginięcie małej. Jeśli nagle wyjdzie z krzaków to sobie chyba odpuszczę
dalsze oglądanie.

ocenił(a) serial na 8
Mr_Wanderer

A może tak nie sadź spojlerów, imbecylu?

Mr_Wanderer

Polecam komiks.Ten serial ,to kuriozum.Powstał na podstawie arcy genialnego komiksu.,a ktoś postanowił,że sam bedzie układał fabułę.To co sie dziej w tym serialu to jakieś kpiny

ocenił(a) serial na 10
Mr_Wanderer

Mnie tam 2 odcinek sie podobał, tak samo jak pierwszy, niektórzy to patrze myśleli, że 2 sezon to będzie żez, gdzie kule będą fruwały, a flaki będą scielić sie gęsto, jak sie 1 sezon nie podobał to nie ma co taka osoba oglądac kolejnych, bo tu sie nic nie zmieni.czekam z niecierpliwością na 3 odcinek:)